Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bagaglino I Giardini Di Porto Cervo 4-sterren

Via Spargi 18, 07020 Porto Cervo, Italië

#18 van de 43 hotels in Porto Cervo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 463 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,1
    Mooi appartement in fraaie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Op het terrein was weinig mogelijkheid om iets te drinken ( strandtentje was slechts 1 van de 3 dagen open). Supermarkt en restaurants zijn er wel maar enigszins op afstand en niet te belopen dus je moet wel met de auto zijn. De eigen pizzeria was matig . Personeel en eten waren niet slecht maar konden maar net alles aan en waarom de prijzen van gerechten in dit restaurant zo hoog moeten zijn is mij volstrekt onduidelijk

    Mooie stijl van appartementen die opvallend veel ruimte bieden zowel binnen als op eigen balkon. Er was geen ontbijt bij inbegrepen ( die kon je bijboeken maar dat was redelijk aan de prijs) . Receptie was erg vriendelijk en nam royaal de tijd om alles uit te leggen over het appartement en de omgeving. Direct voor het complex kun je gratis gebruik maken van zonnebedden en eigen strandje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Poro cerco--heel mooie omgeving--ten opzichte van andere plekken op Sardinia wel heel duur....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    de accommodatie maakt deel uit van een groot complex-veel groter dan we gedacht hadden..om ons apartment te bereiken moest je een heel stuk naar boven trappen lopen--en met je bagage zeulen ..want de auto kon er niet bij komen. Voor mensen die slecht ter been zijn zou het een onmogelijke locatie zijn-dit staat nergens vermeld zoor zover ik het gezien heb.. Bij het boeken van een kamer gebruiken ze altijd een foto van een kamer met zeezicht--je moet goed opletten--want het kan ook een kamer zijn met tuinzicht. In ons geval gebeurde dat ook-echter ze hebebn ons de service geboden om zonder meerkosten een kamer met zeezicht te betrekken. Internet was alleen bij de receptie--dit is eigenlijk niet meer van deze tijd--

    mooi uitzicht vanaf de kamer--

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Fantastische baai
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was echt heel slecht. 250 euro voor 4 personen en heel slecht eten

    Heerlijk ruim appartement met twee ruime terrassen. Mooi aangelegd terrein met strand. Leuke bar aan het strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    Het is alsof je in een klein dorpje zit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden na twee dageneen mierenplaag ontdekt in ons slaapkamer. Dit was er vervelend. Jet hotel heeft het snel en goed opgelost. Wij kregen een nieuwe kamer, helaas was deze wel minder mooi qua grootte en het uitzicht.

    Het is alsof je in een klein dorpje zit. Het zijn allemaal aparte huisjes. De omgeving rondom het hotel is erg schattig en gezellig. Ontbijt is basic. Je hebt een supermarkt op 2 km. Je huisje heef alles ook een fornuis en koelkast.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet in het appartement, alleen tegen betaling. Centrum/haven van Porto Cervo alleen met de auto bereikbaar

    Zeer vriendelijke ontvangst. Goede informatieverstrekking. Heel mooi ruim appartement.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad voor 2 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geld vragen voor badhandoeken en wifi kan in deze tijd echt niet meer.

    Toplocatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,8
    Mooi strandje bij accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi strandje bij accommodatie. Tevens mooie stranden in de directe omgeving (20 min. met auto). Parkeren kan aan de straatkant.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Heel mooi appartement met groot terras.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Erg commercieel.

    Heel mooi appartement met groot terras.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Service top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet goed. Oud brood en weinig keuze

    Service top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Wij komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi op de kamer

    De vriendelijkheid van het personeel was bijzonder goed! Ook was de omgeving en de ligging erg goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    het appartement was uitstekend, prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    het appartement was uitstekend, prachtig uitzicht!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Het was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks...Alles was zeer goed

    Geweldige ligging en vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.We komen terug.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,5
    Vakantiepark met leuke bungalowtjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vakantiepark met leuke bungalowtjes. Meer gericht op gezinnen dan op mensen op doorreis. Zonder auto kom je het terrein niet af, maar dat is voor een tweedaags verblijf ook niet echt nodig.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    6,3
    strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    176 treden lopen om bij het appartement ten komen en terug, is een hele klus als je dat 2 tot 3 x per dag moet doen, derhalve is een auto een must, dan nog steeds 50 treden lopen. Afwerking binnen en buiten is slecht .

    strand

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: