Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Il Borghetto Country Inn

Via Collina 23, Montefiridolfi, 50026 San Casciano in Val di Pesa, Italië

#14 van de 35 hotels in San Casciano in Val di Pesa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 54 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    Ondanks de minpunten zou ik het zeker aanraden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk, niet erg uitgebreid. Maar daar kies je dan ook voor als je een hotel boekt met 5 kamers. Het personeel was aardig maar sprak nauwelijks Engels en was maar tot 20.00 aanwezig.

    Het hotel was erg mooi. Prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvels en een heerlijk rustig zwembad. De lunch was ook super goed verzorgd; verse producten en je proeft het echte Toscane.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,8
    Prachtige plek in de wijngaard.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer, met 36 gradrn dus minder comfortabel. Erg veel muggen (al doet het personeel er alles aan de overlast hiervan tot een minimum te beperken).

    Prachtig complex, ontbijt met eigen gemaakte taarten en jam. We hebben hier een wijnproeverij met lunch gedaan (dag ervoor reserveren!): was perfect. Je kunt wijninkoprn en laten versturen. Personeel doet er alles naar om je het naar de zon te maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,6
    Mooie villa, perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Cottage met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Niet echt een tegenvaller, want je weet het op voorhand : wil je ontbijt dient er extra 12 euro per persoon betaald te worden (bij de junior villa). Voor de betaalde prijs mocht dit inbegrepen zijn, eventueel kleine meerprijs.

    Prachtige ligging, we verbleven in de junior villa, zeer mooie kamers, perfect in orde. Zeer aanbevelenswaardig. Prima restaurants in de onmiddellijke omgeving (binnen 15'). Leuk zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,5
    Fijn en rustig - maar prijs-kwaliteit niet optimaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco! Wordt gedeeltelijk opgevangen door een plafondventilator, maar is niet perfect. Ontbijt is aan de sobere kant en 5 Euro extra voor een ei is in deze prijscategorie van verblijf niet aangebracht.

    Prachtig domein, smaakvolle en ruime kamers, kleinschalig en zeer rustig!

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,6
    Heerlijke, rustige omgeving in prachtig gerestaureerd...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijke, rustige omgeving in prachtig gerestaureerd toscaans landhuis.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: