Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Il Borgo Di Campi

Strada Litoranea Per Riomaggiore Km 9.4, 19017 Riomaggiore, Italië

#36 van de 58 vakantiewoningen in Riomaggiore

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1438 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 63

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    8,5
    Prachtige orustige omgeving. Heel leuk ingerichte accomodaties
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand is veel verder naar het dorp Slechte info over busverbinding. S’avonds kom je niet meer terug. De hond moest €15 betalen wat niet gezegd was. Dit was zelfsmet korting anders €25

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,9
    Uitzicht en de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen info over of wat je boekt wel of geen balkon heeft en wel of geen ideale tuin. Zijn een paar prachtige huisjes met leuke tuintjes maar ook een aantal net wat mindere qua locatie en uitzicht. Locatie blijft wel echt de moeite!

    Uitzicht en de locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,9
    Bezoek aan Cinque Terra
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waarschijnlijk de hoeveelheid trappen, is íets wat uiteindelijk toch tegen gaat vallen. Maar .....

    Het uitzicht en de opbouw van het verblijf maakt heel veel goed. De keuken van het restaurant en het ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,9
    Waar vind je nou een hotelkamer met eigen tuin met prachtig...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Waar vind je nou een hotelkamer met eigen tuin met prachtig uitzicht. Hier dus! Super locatie, dicht bij Riomaggiore en goede plek om Cinque Terre te verkennen. Alleen jammer dat de bus niet wat vaker rijdt (maar daar kunnen ze hier niets aan doen natuurlijk).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    6,3
    Genoten van het uitzicht maar de trappen daar ontnemen je elk plezier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kleinste douchecel die ik ooit heb gezien.50 op 50 cm. Ook de kamer was veel kleiner dan diegene die op Booking te zien krijgt.De trappen naar beneden zijn eindeloos en je brengt je zware bagage zelf naar beneden.Deze wordt bij vertrek wel door een treintje naar boven gebracht.Deze plaats is echt voor mensen die iets meer dan goed te been zijn.Wij zijn fervente wandelaars en waren uitgeput telkens we boven kwamen.

    Het uitzicht is onvergetelijk.Op de flank van de berg gelegen met zicht op zee.Ondergaande zon om niet te vergeten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    3,8
    Het uitzicht over de zee is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand naar Riomaggiore is te ver om dagelijks te lopen. Bij check in wordt niet verteld dat laatste bus in de ochtend om 10.07 gaat en daarna pas weer om 12.48. Meeste mensen zitten dan aan ontbijt en horen op dat moment dat ze bus gemist hebben. De trappen zijn echt heftig met 200 treden. Zeker als je je bagage naar beneden moet tillen. Wij hadden bagage opgeslagen op station ban La Spezia voor 5 euro per stuk per dag. Kamer rook muf en was vochtig, badkamer leek niet echt schoon. Kamer werd niet schoon gemaakt tijdens verblijf, bed niet opgemaakt en handdoeken niet verschoond. Na 3 dagen hebben we zelf om schone handdoeken gevraagd en gekregen. Mevrouw bij ontbijt is niet gastvrij. Ontbijt zeer karig en als diabeet werd ik onvriendelijk bejegend omdat ik om ander beleg vroeg. Er is veel zoet beleg en cake maar geen verse kaas of keuze uit wat vleeswaren.

    Het uitzicht over de zee is prachtig. Receptioniste aller aardigst en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Locatie is top ,bagage bij vertrek is goed geregeld ,bus bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco , veel muggen geen horren

    Locatie is top ,bagage bij vertrek is goed geregeld ,bus bij ingang van het terrein , prima verbinding met het dorp vandaaruit zo op de trein of op de veerboot

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Geweldig mooi gelegen vakantieparkje in een van de mooiste kustgebieden van Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kinderen missen een zwembad in het hoogseizoen. Veel trappen lopen naar de huisjes.

    De leuke huisjes zijn bijzonder mooi gesitueerd, met elk een eigen terrasje of tuintje. Rustige ligging. Vriendelijk management. De beste periode van het jaar om dit gebied te bezoeken is het voor- of najaar. In het hoogseizoen is het té heet en té druk!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Stiekem wilde ik nog wel een aantal dagen langer blijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Praktisch niks, de bedden waren misschien wat hard maar t was een top verblijf.

    Het uitzicht was geweldig, ook de locatie in dit mooie gebied, een 5 minuten durend bus of taxi ritje verwijderd van de toeristische drukte van de cinque terre.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    Goede locatie, appartement verouderd en niet schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij ontvangst konden wij geen gebruik maken van het bagagetreintje. Het tillen van 2 koffers van + 20 kilo is echt niet te doen. Voor iemand die slecht ter been is, is dit sowieso geen goede locatie. Je moet aardig wat trappen af wil je je appartement bereiken. Het appartement (Orchidea) had schimmel op de muur, stofnesten in de hoeken, een vlonder in de douchebak die doorgezakt was en de tegels zagen eruit alsof ze nog nooit grondig schoongemaakt waren. Kleine dingen waar makkelijk iets aan gedaan kan worden.

    De locatie, het treintje Voor de koffers (als deze werkt), parkeerplaatsen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Mooie plek, ander huisje was beter geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje (Lavanda) was klein en weinig uitzicht(2 kleine ramen) Geen tuintje direct bij het huisje, wel iets verder op, dat je moest delen met barbeque-ende mensen. Trappen lopen was pittig in de hitte maar wel te doen.

    Uitzicht vanaf het restaurant. Rust

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,1
    Geweldig uitzicht, bloemen overal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was klein vrij hard en de springveren in matras voelbaar. Koelkast was niet schoon, verder wel netjes. Meubilair in tuintje was oud.

    Geweldig uitzicht, bloemen overal. Complex is goed onderhouden. Heerlijk om 'savonds ter plaatse te eten in restaurant met geweldig uitzicht bij ondergaande zon. Prima eten en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Unieke locatie met veel mooie geniet plekjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accomodatie was een beetje verouderd en niet super schoon maar goed genoeg. Locatie maakt alles goed.

    Unieke locatie met veel mooie geniet plekjes. Goed advies van personeel en bushalte voor de deur wat ideaal was om cinque terre te bezichtigen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    We hebben het hier super naar onze zin gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons waren de vele traptreden totaal geen probleem maar wanneer je slecht ter been bent of een hekel hebt aan traplopen is het niet aan te raden.

    Fenomenaal uitzicht op zee vanaf ons eigen terras met (lig)bedden en parasol. Prima bed. Supervriendelijk personeel. Heerlijk gegeten in het restaurant. Bushalte voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    5,8
    Prachtige locatie in het schitterende gebied Cinqueterre.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Huisje qua inrichting beetje gedateerd en toch wel lastig te bereiken via al die trappen, maar het uitzicht en de locatie vlakbij Cinqueterre maakten dat ruimschoots goed.

    De locatie is werkelijk schitterend.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Prachtige omgeving, leuke accommodatie en een superuitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Heel soms een lichte rioolgeur op het terrein (niet in de accommodatie). Veel trappen lopen (berg af, berg op) naar je accommodatie maar dit was bekend. Er loopt een hond los in het restaurant en diverse katten op het terrein. Voor ons geen probleem maar als je niet van dieren houdt, kan dit irriteren.

    Prachtig uitzicht over zee, zowel vanuit je accommodatie als het restaurant. Vriendelijk personeel, leuk restaurantje waar je eenvoudig maar lekker kunt eten. (Wel even reserveren ivm drukte.) Elk huisje heeft een eigen tuintje of terrasje met uitzicht op de zee. Olijfgaard en druivengaard.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    10
    Unieke locatie voor een aantal dagen Cinque Terre.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie, bus stop voor de deur naar Riomaggiore. Bagage transport omhoog goed geregeld. Het geweldige uitzicht, prima ontbijt en evt. diner. Zeer vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,1
    Heerlijk genoten met een prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    * Het was niet vies in het appartement, maar het had wel wat schoner gemogen. Op de vloer lag flink wat stof en de keukenspullen plakten een beetje (in het appartement zelf hebben we alleen wel eens wat gedronken/snel ontbeten. Het was ook niet onze intentie om er te koken, maar dit hadden we ook niet willen doen, want voor ons gevoel hadden we dan eerst alles af moeten wassen). * Het is best gehorig. Je hoort andere mensen heel goed.

    * Vanaf het appartement hadden we een prachtig uitzicht op de zee. * Het bed lag goed en we hadden veel ruimte :-)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    3,8
    Mooie ligging , slecht confort , wel schoon, te weinig parkeerruimte, kreeg ruzie met buurman
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer moeilijk te bereiken appartement. Herrie van appartementen ernaast, geen privacy. Slecht uitgeruste keuken, zeer slecht en hard bed.Ontbijt niet inbegrepen, achteraf dien je (cash) "toeristenbelastng " te betalen.....

    Ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    8,3
    Super mooi verblijf op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het niet super goed en maakte veel lawaai maar dat stoorde ons niet.

    Ligging, stilte en uitzicht. Kwartiertje rijden naar la Spezia waar we de trein pakten naar de dorpjes van Cinque Terre. Mooi uitzicht (adembenemende zonsop- en ondergang), goede faciliteiten en restaurant vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,2
    Schitterend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen zijn wel vrij krap. Verder hadden wij onze eigen kussens mee. Dat is wel een aanrader omdat de kussens heel dun zijn.

    Heel mooi gebied met een schitterend uitzicht! Het appartement was van de meeste gemakken voorzien. Heel vriendelijk personeel! Het solarium met uitzicht was fenomenaal!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,4
    Vakantie Cinque Terre
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco deed het niet. Je sjouwt je een ongeluk met je koffers de trappen op en af. Onze wc-bril was kapot. De kamer was erg oudbollig. Het ontbijt karig. Prijs van het ontbijt is niet duur. We hebben meerdere keren geen fatsoenlijke parkeerplek gehad. Echt heel vriendelijk waren ze niet. Wij hebben 130 euro per nacht betaald ex ontbijt en dat is erg veel gezien wat je daar voor krijgt.

    De locatie en sfeer zijn geweldig!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    2,5
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het bijna niet Slecht afgewassen spullen bij aankomst Muf van binnen Slechte bedden Wc trok slecht door Douche stang kon niet vast waardoor je gebukt moest douchen. Erg klein Slecht bereikbaar heel veel trappen en klimmen

    Uitzicht,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    4,2
    Voor ons nooit meer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De vuile afwas van de vorige bewoners stond zo in de kast, zodat we eerst konden afwassen. Gastvrouw was niet zo vriendelijk toen ik vertelde dat tv niet werkte zoals het hoorde. De verwelkomingsboek met alle info was niet in ons appartement aanwezig, "gestolen door de vorige bewoners" kreeg ik te horen en daar bleef het bij, zodat we alles zelfs moesten opzoeken. Onduidelijk uitleg voor het appartement te vinden. Na 2 nachten hielden we het voor bekeken, wel betaald voor 5 nachten. Heel veel trappen, niet aan te raden voor mensen met kinderen of ouderen.

    weinig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt

    ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    De trappen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen. En ik miste een zwembad. Zag er mooie locaties om er 1 aan te leggen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,9
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was aan de kleine kant

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen balkon/terras.

    Prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    vroege uitchecken

    uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Doormlocatie in cinque terre!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen lopen

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Fijn verblijf voor Cinque Terre
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Porties in het restaurant te klein

    Ligging is goed. Uitzicht prachtig. Huisjes erg leuk. Trappen vielen mee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio
    • Verbleef 2 nachten

    .

    .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Het uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje oud. Het kookgerei e.d. waren eigenlijk niet meer te gebruiken.

    Het uitzicht! Daar kan ik elke dag wakker worden!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,9
    uitzicht en goede wifi
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    uitzicht en goede wifi

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Fijn verblijf als je het ongemak van het traplopen voor lief neemt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel veel traplopen. De bereikbaarheid is lastig ivm de topografie van chique terre

    Prachtig uitzicht, originele details

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Super mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooi! Uitzicht geweldig!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    Mooi gelegen voor enkele overnachtingen geschikte apartementen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen en het ontbreken van een zwembad of pad naar de zee maakte het verblijf niet optimaal!

    Het uitzicht en de mooie ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Prima voor een aantal dagen. Tip: doe alles voor dit verblijf in een aparte koffer/tas als je op doo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen naar de appartementen. Wij zijn nog in goede conditie en toch viel het tegen.

    De vriendelijkheid van het personeel en de prachtige locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Je moet er iets voor over hebben (trappen), maar het uitzicht is adembenemend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen

    Het uitzicht!!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    De kamers met eigen tuin/balkon hebben een prachtig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers met eigen tuin/balkon hebben een prachtig uitzicht, wel moet je hier flink wat trappen voor lopen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    Matig goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en het grote aantal trappen om in het appartement te geraken

    De ligging en de onderhouden tuin

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    9,2
    Breathtaking views
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet heel vriendelijk

    Locatie is adembenemend mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Het uitzicht is werkelijk magnifique
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer met weinig mogelijkheden tot verluchting. Zolang het goed weer is, top locatie.

    Het uitzicht is werkelijk magnifique

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Studio
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Prachtige ligging, goed bereikbaar, super personeel en heel aardig, bagagetransport een 10. Heerlijk eten, bloemenpracht door hele lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    6,7
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte matras (versleten), zeer klein terras met uitzicht op muren, geen zon, zeer kleine douche.

    Ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    4,2
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht ontvangst door de gastheer

    ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    de ligging en de mooie tuin en het privé-terras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    bed lag niet lekker

    de ligging en de mooie tuin en het privé-terras

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    10
    Schitterende locatie en uitzicht over zee, knusse huisjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schitterende locatie en uitzicht over zee, knusse huisjes waarin de kamers zijn gevestigd. 's Avonds kun je naar een mooie zonsondergang kijken. Echt een paradijsje. Via een shuttlebusje ben je snel in Riomaggiore.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    6,3
    Schitterende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beslist niet voor mensen die slecht ter been zijn. Om bij de lokatie te komen moet je veel steile trappen lopen.

    Schitterende locatie. Dichtbij Riomaggiore om te starten met de Cinqute Terre wandeling. Stadsbus stopt bij de lokatie

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    5,4
    Uitzicht is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs vs kwaliteit is het heel erg duur betaald. Buiten de eenviudige kamers was er geen enkele mogelijkheid om naar het dorpje te komen. Er reed geen shuttlebusje. Met eigen auto dus een naar La Spezia en dan met de trein. Volgende keer dus daar een hotel boeken en dan heerlijk in jet dorpje bkijven voor het diner dan heb je meer te doen

    Uitzicht is geweldig.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    10
    Een prachtig uitzicht op de zee, een eigen terras en rust...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Muggen zijn er in overvloed, aangezien het in de natuur ligt en de huisjes omringt zijn met tuintjes. Het is erg mooi, maar doe 's avond de ramen dicht. Oh ja, je moet zelf schoonmaken, want dat doen ze niet gratis.

    Een prachtig uitzicht op de zee, een eigen terras en rust tegen de helling van het gebergte. Er rijd vrijwel ieder uur wel een bus naar Riomaggiore. Koop bij de receptie een kaartje voor 12 euro en reis onbeperkt met bus en trein op het traject Cinque Terre. Overigens heeft het restaurant lekkere desserts en kan je daar 's avond lekker bij zonsondergang heerlijk genieten van Creme Brulee of één van de andere desserts.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Uitzicht op het terras, de airco, koudwaterAutomaat, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onregelmatige vervoer wat betreft tijd naar de dorpjes en de 200 treden. En jammer dat we met Petuniatuin geen zeezicht hadden.

    Uitzicht op het terras, de airco, koudwaterAutomaat, en aardige mensen

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,9
    mooi gelegen en aangelegd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wel wat basaal ingerichte appartementen met, wij in ieder geval, maar een klein raampje !! flink klimmen ( en dalen) maar een railtje voor de koffers !

    mooi gelegen en aangelegd. ieder een privetuintje

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    Geweldig mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Geweldig mooie locatie

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    De fantastische locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De fantastische locatie!

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    De locatie en de aardige receptioniste
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    De locatie en de aardige receptioniste

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    9,6
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Trappen

    Rustig

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    5,4
    Uitzicht super/ gave locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel onaardig en niet hulpvaardig . Categorie : zoek het maar uit.

    Uitzicht super/ gave locatie. Prima als doorreis voor 2 dagen

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    Het uitzicht en het gemak van het parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bagage transport is alleen bij vertrek mogelijk

    Het uitzicht en het gemak van het parkeren.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,9
    Verrassende locatie en alle huisjes compleet ingericht met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stevige klim naar de ver weg gelegen appartementen

    Verrassende locatie en alle huisjes compleet ingericht met een keukentje en badkamer.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    ligging en tuintje
    • Vakantiereis
    • Stel

    geurtje in appartement

    ligging en tuintje

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,1
    Plek, Uniek!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Plek, Uniek!

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,5
    Het uitzicht, het personeel, terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed comfort, douche, veel trappen lopen, parking

    Het uitzicht, het personeel, terras

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 63

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: