Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sogno di Giulietta e Romeo 3-sterren

Campo San Cassiano, 1858, San Polo, 30125 Venetië, Italië

#118 van de 310 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 580 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    9,6
    Prachtige stad , super gezellig hotel!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een rustig hotel kort bij de Rialto brug en alle bezienswaardigheden in venetie. Zeer vriendelijke mensen , en een heerlijk ontbijt . Voor herhaling vatbaar !!!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Vooraf werd er contact opgenomen hoe laat we ongeveer aan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vooraf werd er contact opgenomen hoe laat we ongeveer aan wilden komen en of we nog advies nodig hadden omtrent het parkeren van de auto. Ruim ontbijt met zuivel, broodjes, fruit, kaas/vleeswaren en een medewerkster die bijna letterlijk voor ons rende (wil op haar tenen zodat ze geen geluid zou maken; enorm lief). Prachtige plek in Venetië, ideaal voor een paar dagen Venetië!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    10
    Top locatie voor paar dagen in deze prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitstekende locatie voor een paar dagen Venetië. Centraal gelegen in het centrum en vanuit het hotel alles goed te belopen en natuurlijk te bevaren. Mooie ontbijtzaal. Vriendelijk personeel. Aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    8,8
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is goed gelegen niet ver van Rialto brug, vriendelijk personeel, wij hadden een mooie ruime kamer. Het ontbijt is niet te uitgebreid maar lekker. Wij zouden zeker terugkeren als we naar Venetie gaan.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,3
    Leuk, charmant hotel vlakbij de Rialtobrug en -markt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed zou beter kunnen, maar is niet slecht.

    Het personeel was heel erg vriendelijk. Vooral Veronica; echt een aanwinst voor haar organisatie! Met haar hebben we het meeste te maken gehad. Ze was heel erg behulpzaam; ging na het inchecken mee naar onze kamer om alles te laten zien hoe het werkt. Daarnaast was ze erg gepassioneerd over haar stad Venetië en vertelde hoe het leven daar was en gaf ons veel tips wat we konden gaan doen, welke exposities er waren, mooie uitkijkpunten, etc. Echt super! We hadden de laatste kamer geboekt die via booking.com beschikbaar was. Er stond bij dat het een kleine kamer was. Wist niet heel goed wat ik moest verwachten, maar het overtrof mijn verwachtingen. Als ik weer naar Venetië ga, zal ik zeker weer dit hotel boeken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    9,2
    Het perfecte hotel voor een romantisch weekendje Venetië!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Een heel leuk hotel met een zeer goede ligging voor het verkennen van Venetië. Personeel was super vriendelijk en zeer hulpvaardig. Echt het perfecte hotel voor een romantisch weekendje met zijn tweetjes!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Rustige ligging aan zijkanaal van Canal Grande.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had wat groter mogen zijn. Te weinig verlichting om te lezen

    Rustige ligging aan zijkanaal van Canal Grande. Heel centraal gelegen om Venetië te verkennen op 5 minuten van Rialto

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    4,6
    what you see is not what you get...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer voldeed niet aan de verwachtingen (de foto's op de website zijn misleidend), en er was ook geen ontbijt voorzien, terwijl dit niet duidelijk was gecommuniceerd

    de locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    10
    Goesting,om langer te blijven !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen,sfeer,vriendelijkheid,alles top

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bubbelbad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Putlucht in de gemeenschappelijke ruimtes. Van de riolering of de rivier?

    Kamer was fantastisch

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    10
    Hotel zag er fantastisch uit, mooie kamer en uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zag er fantastisch uit, mooie kamer en uitstekend personeel dat alles voor ons regelde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Het personeel was erg behulpzaam en het hotel ligt op een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg basic.

    Het personeel was erg behulpzaam en het hotel ligt op een perfecte locatie.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    5,8
    de locatie is goed, vlakbij Rialto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de douche was stuk en het water liep de hele badkamer in, er stond een waterkoker op de kamer, maar die paste niet in het stopcontact (alleen het stopcontact in de badkamer). thee werd niet aangevuld (alleen op verzoek).

    de locatie is goed, vlakbij Rialto. personeel was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    3,3
    Hotel is zeer moeilijk vindbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is zeer moeilijk vindbaar. Je moet met je koffers dwars door de overvolle straten. Eenmaal aangekomen is het hotel overboekt! We moeten wederom verkassen door de drukte ondanks ons protest. Er wordt ons een fonkelnieuwe kamer aangeboden met Jaccuzi op een locatie 15 minuten verderop. Eenmaal aangekomen met behulp van een hotelmedewerker, zitten we alleen in een 8 kamer flat, slecht gepoetst en muf. Geen wifi, geen ontbijt en de kamer met jaccuzi blijkt niet schoon zodat we een gewone kamer krijgen. Nieuw? Echt niet. Onderkomen zou ik zeggen. Navraag bij de (te eerlijke) hotelmedewerker leert dat men vaak (bewust) overboekt! Er is geen personeel in deze flat en men geeft ons een verkeerde sleutel van de voordeur waardoor we nogmaals moeten teruggaan naar het oorspronkelijke hotel als we niet binnenkomen. Waardeloos dus.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    5,0
    Locator
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg verouderd

    Locator

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche leek luxe, maar de douchekop was afgebroken en er kwam slechts een droevig straaltje uit. Ook kon de douche schoner.

    Locatie was goed.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sogno di Giulietta e Romeo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: