Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Il Nido 3-sterren

Via S.Quasimodo,30, 84011 Amalfi, Italië

#16 van de 28 hotels in Amalfi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 609 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    10
    Net hotel met voldoende ruime kamer. Super ontbijt en dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was super! Heel veel keus en een compleet taart assortiment. Dicht bij centrum, 10 minuten lopen van het Colosseum. Parkeren is mogelijk en wordt voor je gedaan ivm de beperkte ruimte.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    Prima 3* hotel voor een redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eerste stuk weg naar het centrum is lopend gevaarlijk. Daarna kun je boven-of onderlangs. Hotel kan hier uiteraard niets aan doen.

    Prima 3* hotel met mooi uitzicht over de zee. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Personeel is vriendelijk. Ruim 10 minuten lopen van het centrum van Amalfi.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    hotel heel goed ,wat we ervan verwachten.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    wat ons tegenviel was de afstand van hotel naar stad, je kunt langs de weg lopen,moet je door 2 tunnels, of je gaat met trappen omlaag,nou met 20 min. ben je er wel. niet goed voor mensen slecht ter been. en in het stadje vol met toeristen, rijden de scooters en auto,s {het zijn smalle straatjes} op en neer zo ergerlijk. verder is het er prachtig

    hotel heel goed ,wat we ervan verwachten.het ontbijt heel goed.mooi schoon hotel vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Goed ontbijt, kamers met schitterend uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    Kamer was beetje gedateerd en hier en daar wat onderhoud mag ook wel... Afstand tot centrum Amalfi 15 min wandelen

    Goed ontbijt, kamers met schitterend uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    Ons geweldige verblijf bij Il Nido
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    De loopafstand naar Amalfi was voor ons goed te doen. Echter als je minder goed ter been bent zeker niet geschikt. Hotel Il Nido ligt tegen de berg. Je moet langs een zeer gevaarlijke weg lopen. Zeer onveilig. Optie voor de terugweg is wel de bus te nemen en te vragen te stoppen bij hotel Il Nido. Kosten is 1.30 Euro per persoon. Douche was erg klein en de regendouche bijna even groot als de douchecabine. Als je niet altijd je haren nat wil maken zeer onhandig.

    Zeer goed ontbijt. Wel wat weinig variatie in brood/broodjes, maar de overige dingen maakte dat voor ons meer dan goed. Kamers waren zeer schoon. Zeer groot balkon met zowel een tafeltje met stoelen als relaxstoeltjes. Airco was zeer nodig en werkte zeer goed. Personeel deed alles wat in hun mogelijkheden lag en was zeer vriendelijk. Amalfi is een prachtig en schilderachtig plaatsje en ligt op loopafstand. We hebben genoten! Wat is leuk om te doen : Bezoek Capri met de boot. Wel erg toeristisch. Ravello een prachtig plaatsje in de bergen en langs de kust. Winkeltjes wel erg duur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    6,7
    Heerlijk ontbijt, aardige medewerkers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs te hoog tov faciliteiten, kleine badkamer

    Heerlijk ontbijt, aardige medewerkers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    2,5
    Heel slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamers aan renovatie toe. Personeel is niet vriendelijk

    Geen. Alles viel tegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    badkamers is oud

    uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,3
    Goed ontbijt, aardig personeel, fantastische locatie e5tc.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed in kamer 29 is erg hard. Als je er het kussen van het ligbed oplegt ligt het beter.

    Goed ontbijt, aardig personeel, fantastische locatie e5tc..

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,2
    Heerlijk ontbijt met uitzicht op de zee, parkeerplaats voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt met uitzicht op de zee, parkeerplaats voor auto, gemakkelijk te voet naar Amalfi.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    9,2
    het prachtige uitzicht vanaf het balkon en hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de airco en het bed (iets harde matrassen)

    het prachtige uitzicht vanaf het balkon en hotel

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,9
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Parkeren problematisch (zeker in hoogseizoen)

    Locatie. Uitzicht.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Kleinschaligheid van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koelkastje functioneerde niet optimaal

    Kleinschaligheid van het hotel

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: