Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Il Piccolo Golf 3-sterren

Loc. Cala Di Volpe, 07020 Porto Cervo, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 221 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Zeer.aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min punten kunnen constateren

    Prachtige locatie en mooi onderhouden. Geweldig personeel en prima ontbijt. Simpele maar fleurige kamers. Erg netjed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,8
    Te vermijden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de matras was vreselijk slecht. Ontbijt ofwel buiten tussen de wespen ofwel binnen onder een geïmproviseerd veel te laag afdak Personeel aan de receptie was vriendelijk maar niet gemeend. Kamer leek op een cel van in een oud klooster.

    Geen topper

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Te duur voor het geen wat je terug krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Faciliteiten. Prijs voor het geen wat je krijgt. Geen gratis wifi heel raar ondanks dat je meer als 100euro per nacht betaald met 2personen. Alles zou dicht in de buurt liggen, maar je hebt overal de auto voor nodig.

    Airco op de slaapkamer en ontbijt buiten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    rustige locatie, gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    we moesten onze kamer verplicht omboeken naar een grotere kamer omdat er zogezegd geen babybedje zou inpassen.

    eigen terrasje rustig zwembad eigen parkeergelegenheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,9
    Simpel, kleinschalig en schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinschalig familiehotel, waar iedereen even vriendelijk is. Zeer schoon! Wel wat gedateerd interieur, maar dat heeft ons absoluut niet gestoord. Ontbijt was goed, niet heel uitgebreid. Wel voor ieders wil wat aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    3,8
    Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onprofessionele houding van de medewerkers van het hotel! Dit is een familiehotel waarbij het personeel moeite heeft om prive en werk gescheiden te houden. Wanneer de kinderen uit school komen, gaan zij papa/ mama achter de balie in het hotel gedag zeggen.. Inprincipe heb ik daar niet zo een groot probleem mee, maar wanneer het weekend is en de gehele familie a 15 man wordt uitgenodigd om gezellig bij het zwembad te zitten, waardoor er geen plaats meer is voor de gasten en de gehele dag in het gegil en gejank van kinderen zit wordt je niet gelukkig! Wij hebben €1200 mogen neertellen voor dit hotel dat ik het absoluut niet waard!! (8dagen) het ontbijt is dagelijks hetzelfde, geen wifi op de kamers en zonder auto ben je gebonden aan het hotel. Laat u aub niet aanpraten om naar het restaurant wat naast het hotel is gelegen op ong 50m afstand, het is goedkoop en daar is dan ook alles meegezegd.

    Hotel is niet massaal

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Heerlijk rustig, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig, vriendelijk personeel! Ontbijt was niet spectaculair, maar gewoon prima. Leuke accommodatie in een prachtige omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,5
    De douche was top en mooie ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was dramatisch. Geen oog dicht gedaan.

    De douche was top en mooie ruime kamers

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8