Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Il Podere Del Germano Reale 4-sterren

Via Puglie, 8/10, 47853 Coriano, Italië

#1 van de 4 hotels in Coriano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 210 beoordelingen over dit hotel

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Prachtige agriturismo met alle luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren iets te hard naar onze smaak, bedden voor de (grote) kinderen iets aan de kleine kant. Kamer sober ingericht; weinig decoratie aan de muur. Wel voorzien van alle gemakken (goed ingericht keukentje, kasten en bureau op de slaapkamer, uitklapbare eettafel). En het uitzicht vanaf de kamer was er niet, daarvoor moest je naar het zwembad. Maar dat zijn echt kleine puntjes allemaal, het is een geweldige locatie.

    Prachtig zwembad (met bar die ook altijd open is). Mooie grote kamers. Goede airco! Goede service van het personeel. Uitstekend restaurant. Ideaal, dichtbij (en toch ver genoeg weg van) de drukte van Rimini en Riccione (zwempark), vlakbij San Marino, en toch heerlijk rustig gelegen in een mooie omgeving. Een auto is wel nodig, want je zit nergens op loopafstand en de eeg waar het aan ligt is behoorlijk druk, niet fijn om te wandelen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    8,3
    Erg leuke agriturismo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat verder weg van zee

    Erg leuke agriturismo, helaas verbleven wij hier maar een nacht. Uitgebreid ontbijt, zeker voor Italiaanse begrippen. Vriendelijk personeel. Leuke appartementen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk kleine kamer

    Lekker gegeten, mooie accommodatie, erg kindvriendelijk, heerlijk zwembad en heel vriendelijk personeel. Jammer dat niet al het personeel een beetje Engels sprak.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,2
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Luxe-Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    verlichting in het huis

    Heerlijke plek, kwartier van het strand van Rimini Riccione (waar wij overigens geen gebruik van hebben gemaakt). Buitengewoon goed ontbijt met veel keus in broodjes en sapjes. Super vriendelijk personeel, niks is teveel wat je vraagt. Sinds dit jaar ook restaurantservice, prima, maar niet buitengewoon. Echter zeer praktisch, dus hebben we in 8 dagen vier keer gegeten. Zwembad heerlijk ruim, tennisbaan/sportveld. Wij hadden een appartement in het rode gebouw met twee volwassenen en drie kinderen. Dit voldeed prima. Balkon klein, maar je zit er toch niet veel. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Bijzonder gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe 'riool lucht' en fitness apperatuur was niet in orde

    Zwembad en algehele indruk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Mooie locatie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    Prima accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer een beetje donker.

    Prima accommodatie, goed verzorgd. Goed zwembad, prima ontbijt en lekker eten.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    7,5
    Mooie locatie maar wij waren in het laag seizoen dus bedenk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Waren ons vergeten bij aankomst. Niemand aanwezig om ons in te checken en bij vertrek ons ontbijt vergeten. Dit kwam misschien omdat wij de enigste gasten waren in het laagseizoen . En ze zouden echt wel iets beter Engels mogen gaan spreken want daardoor gingen er wel eens war dingen mis. Maar zou nog steeds een keer terug komen in het hoogseizoen

    Mooie locatie maar wij waren in het laag seizoen dus bedenk wel dat het zwembad pas in mei open gaat. Lekker ontbijt en ook het diner was goed. Locatie ligt zo'n 20 min van rimini maar wij vonden riccione en cattolica leuker. Directie omgeving heeft wel supermarkt maar voor restaurants moet je wel iets verder . Ligt echt landelijk

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8