Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ippotur Medieval Resort

Via Degli Ulivi, 19033 Castelnuovo Magra, Italië

#14 van de 15 vakantiewoningen in Castelnuovo Magra

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 542 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    Top!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij de cottages is drama, maar je kon beneden prima parkeren. Heel klein stukje lopen.

    De cottages waren gerenoveerd en waren echt heel mooi en verzorgd!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Heel apart!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg er naar toe was niet zonder navigatie te vinden en op het terrein waren de wegen erg slecht.

    Het huisje/mobilhome was super! Het eten in het restaurant was heerlijk en bijzonder.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Fantastisch, sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De weg naar het resort is prima te doen, maar wat we al hadden gelezen is het weggetje naar je cottage heel erg slecht...in principe hoef je maar 1x met je auto naar boven om uit te laden en later laat je je auto gewoon beneden staan, dan heb je nergens last van, van die grote gaten in de weg. Wel werd er aangeboden om eventueel je bagage naar boven te laten brengen met hun auto/ karretje echter vonden wij dat niet nodig. Het zou geen slecht idee zijn om de weg/pad toch iets te verbeteren kleine moeite denk...ze moeten er zelf ook elke keer overheen.

    Precies zoals aangegeven was het een kleine cottage maar met alle voorzieningen die je nodig hebt. Heerlijke airco die je echt nodig hebt en horen voor de ramen. Een mooi idylisch plekje en ligging van het resort. De receptie erg enthousiaste dame die zeer goed Engels spreekt en behulpzaam is. Zwembad was gezellig en heerlijk het restaurant erg lekker waar je van alles kon bestellen echt perfect. De trappetjes naar en van het zwembad/restaurant zijn goed te doen....effe klauteren goed voor de conditie!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    2,9
    Zie hierboven, slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes waren ernstig verouderd, koelkast was kapot meerdere malen om gevraagd en er werd niets aan gedaan. Airco werkte niet naar behoren en ontzettend warm. Wel een ventilator gekregen, maar die was ook kapot. Personeel was niet echt vriendelijk en niet behulpzaam. Verder was het personeel ook niet met ons bezig. Zij waren meer bezig met de Italiaanse gasten. Daarmee feestten ze dan ook tot laat in de nacht, hetgeen er toe leidde dat wij de ramen niet open konden laten door geluidsoverlast en hierdoor zo warm in het huisje, waardoor we niet geweldig konden slapen. Al met al slecht en de prijs was hierdoor veel te hoog

    Zeer ontevreden, maar omgeving is mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    4,6
    De accommodatie lijkt in werkelijkheid niet op de foto's...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De accommodatie lijkt in werkelijkheid niet op de foto's die op de website vermeld staan. De vakantiewoning is sterk verouderd, en doet armoedig aan. De bereikbaarheid naar ons huisje was met de auto niet mogelijk zonder schade aan de auto te krijgen. Ook het zwembad ziet er onfris uit en de ligbedjes zijn veelal kapot. Wat ook niet vermeld wordt, is dat het zwembad tegen betaling gebruikt wordt door mensen uit de omgeving, met als gevolg dat het zwembad vol zit met groepen tieners die het hele bad overnemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,7
    Locatie was prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje was erg smerig. Gelukkig overgezet naar mobile home, dat was prima.

    Locatie was prachtig! Nadat we waren overgezet van een smerig huisje in een mobile home was het prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    8,8
    :euke accomodatie op de berghelling in prachtge omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De weg naar de accomodatie is erg steil met bochten, dus het is wel een beetje spannend om elke keer weer boven te komen.

    Gewelige accomodatie gelegen op de berghelling. Prachtig uitzicht, accomodatie (stenen huisje met 2 verdiepingen) is oke. Beneden klein wonkamertje, keukentje en badkamer/wc. Boven verdieping is een ruime slaapkamer. Ligging is prachtig, op de berghelling tussen de bomen, restaurant van het complex is zeer goed. Wij hebben deze accomodatie gekozen als uivals basis naar Cinqueterra en Carrara en de rest van de prachtige omgeveing.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    4,2
    We zouden er niet weer terug naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg die je moet afleggen met de auto naar je verblijf. Je kan heel je auto er kapot rijden. En de cottage is heel donker en erg verouderd. Omdat dit ons heel erg tegenviel kregen wij een mobile home aangeboden. Dit was prima te doen had alleen geen airco.

    Zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    5,0
    Voor de prijs is dit een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg slechte weg op het park. Naar het park toe is de weg al slecht, maar die op het park is nog erger. We hadden een gehorig huisje, konden alles horen van de buren. Het zwembad was dicht, restaurant alleen op reservering. Besluiten om spontaan hier te gaan eten was niet mogelijk. Personeel was ongeïnteresseerd. Ze gaf ons de sleutel en dat was het, geen uitleg over de omgeving oid. Het 2e bed staat in de kleine woonkamer/keuken (slaapbank). Als deze is uitgeklapt is er geen ruimte meer in de kamer.

    Mooi uitzicht, huisje op een berg. Het is goedkoop. Het bed op de bovenverdieping is prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    5,8
    Dubbel gevoel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank beneden. Je ligt in een soort la in de keuken. Veel moelijke trappen. Heel link grindweggetje met de auto. Je auto knapt er niet van op

    Uitzicht, zwembad, airco

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,6
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, vrij sober. Maar dat blijkt algemeen in Italië.

    Het uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    6,3
    Geweldige locatie , mooi uitzicht, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De inventaris van de keuken kan beter.

    De locatie was geweldig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en handdoeken zijn niet heel schoon of fris

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,3
    Voor het geld mag je niet klagen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen boven in de slaapkamer vermarming beneden is koud

    Omgeving is prachtig maar slecht voor je auto en kamers niet goed schoon gemaakt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Een paar heerlijke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water, duurde lang voordat het geregeld was

    Heerlijk zwembad en restaurant top

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    100% volgens verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Modernere huisjes

    Erg vriendelojke bediening en commerciële ingesteldheid

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,1
    personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Cottage (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    wifi,alleen bij receptie restaurant beperkt menu geen airco in huisje

    personeel vriendelijk prachtig uitzicht huisje in schaduw heerlijk zwembad

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,0
    Het terras naast de huisjes en het uitzicht is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Huisjes zijn niet wat het lijkt zoals op de foto maar klein en erg gedateerd. Terrein is moeilijk begaanbaar, steile wegen en veel trappen. Op het terrein zijn ze met verbouw activiteiten bezig, beetje hinder van gehad. Potten en pannen zijn aan vervanging toe, wc pot lekte water. Wij hadden gelukkig mooi weer (mei 2016) maar bij regen waren we vertrokken. Zwembad was nog niet gevuld. Maar ja voor €270 kun je ook niet veel verwachten, we hebben ons wel prima vermaakt.

    Het terras naast de huisjes en het uitzicht is prachtig. De ligging is mooi centraal, La Spezia, Lerici, Lucca zijn goed te berijden

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    8,0
    er waren slechts enkele huisjes verhuurd - het was dus erg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het restaurant en de bar was reeds gesloten omdat het buiten het seizoen was (eind sept). gelukkig hebben we nog kunnen genieten van de nazomer aan het zwembad

    er waren slechts enkele huisjes verhuurd - het was dus erg rustig en ideaal voor de honden

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    6,3
    Op zich een mooie locatie hoog in het dorp, echter weinig te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig te doen, geen aantrekkelijk gebied wat ons betreft. Maar nogmaals dat is persoonlijk. Geen ontbijt, alleen zoete croissants en koffie (wel goed zoals overal in Italie). geen eten, wel snacks. Wifi bij de bar.

    Op zich een mooie locatie hoog in het dorp, echter weinig te beleven en de omgeving sprak ons niet echt aan, maar dat is persoonlijk. Zwembad prima, huisjes knus in het bos, donker maar wel lekker in de schaduw. Voor ons een doorgangshotel. Op de site is het veel mooier dan in het echt. Airco alleen beneden in het huis, doet het goed. Boven bed goed, beneden twee bedden, keukenblok met goede ijskast. Veel Italianen uit de omgeving. Aardige ontvangst. Niets mis mee verder. Prijs kwaliteit is prima.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    5,8
    Je hebt een mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie zit op een berg dus je huisje Is altijd veel trappen lopen. Zeker met kleine kinderen of kinderwagen geen aanrader. PS: volg de borden van ippotur en niet je navigatiesysteem

    Je hebt een mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,0
    Vriendelijke mensen (maar niet erg betrokken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer, waar je je nauwelijks kon bewegen. Water uit douche stroomde niet weg. Geen uitzicht. Geen airco. Erg druk bij zwembad.

    Vriendelijke mensen (maar niet erg betrokken. We gingen eerder weg dan gepland en betaald en gaven als reden aan dat het ons tegenviel; ze waren niet geinteresseerd in waarom het tegenviel.)

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,1
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is erg moeilijk te vinden. Zelfs onze navigatie werd er geen wijs uit. WiFi lag er vaak uit, vooral 's avonds.

    Mooie locatie. De huisjes zijn gedateerd maar absoluut knus en gezellig. Het personeel is erg vriendelijk en ondanks de taalbarrière verliep het contact prettig. Heerlijk zwembad en genoeg te bezoeken in de omgeving. Mooie natuur en bergen

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,7
    Zwembad en de ligstoelen
    • Vakantiereis
    • Stel

    De enige airco zat in de "zitkamer", waardoor het slaapgedeelte erg warm/benauwd is. Wifi alleen maar beschikbaar bij receptie

    Zwembad en de ligstoelen

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    6,7
    Mooie locatie, alles voldoende voor onze wensen (moesten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen warm water uit kraan in de keuken wanneer ook kraan in de badkamer aan stond (zeer vreemd), weinig handdoeken, geen extra vuilniszakken, zwembad was nog leeg, douchekop paste niet goed op de stang

    Mooie locatie, alles voldoende voor onze wensen (moesten gewoon een plek hebben om te slapen), airco

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lastig bereikbaar. Matige openingstijden receptie. Slechte uitrusting keuken.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    5,4
    De keukenuiiotrusting is van 50 jaar geleden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De keukenuiiotrusting is van 50 jaar geleden. Veel oude troep

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: