Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Isola Verde 3-sterren

Loc. Porino, 1, 38069 Nago-Torbole, Italië

#11 van de 47 hotels in Nago-Torbole

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1020 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    9,6
    Als je een kamer hebt met uitzicht op het meer heb je een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tja, de “oprit” is te doen, maar doe je niet voor de lol en omdat er geen restaurant aanwezig is (overigens kun je wel een pizza bestellen) moet je toch zo nu en dan, ook om iets te bezoeken, naar beneden. Niet een hotel voor langer dan 1 of 2 dagen.

    Als je een kamer hebt met uitzicht op het meer heb je een adembenemende ervaring.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,3
    Top verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles ok behalve het parkeren, niet handig op zo een steile helling.

    Goed ontbijt, mooie kamers, mooi uitzicht en een vriendelijke ontvangst meer moet het niet zijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    Uitstekend ontbijt en mooie verzorgde kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Moeilijk parkeren (op helling) en als je het hotel wil verlaten moet dit altijd met de wagen.

    Uitstekend ontbijt en mooie verzorgde kamers. Het terras (met jacuzzi) met uitzicht op gardameer is adembenemend. De eigenaar helpt je graag verder met tips over de streek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Mooie locatie en vriendelijk personeel, maar heel erg afhankelijk van je auto.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lopen naar het dichtstbijzijnde dorp Nago/ Torbole niet of nauwelijks mogelijk i.v.m. drukke weg. Kamers zijn schoon, maar rest van het Hotel is toe aan een renovatie. Daarnaast is de snelheid van het Wifi netwerk middelmatig.

    Het ontbijt was heerlijk en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Goede bedden, prachtige ligging, heerlijk in de jacuzzi over...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is heel klein voor 3 personen, bagage kan je nauwelijks kwijt

    Goede bedden, prachtige ligging, heerlijk in de jacuzzi over het gardameer kijken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    La dolce vita
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het uitzicht was prachtig. De kamer uitstekend, het ontbijt super goed verzorgd. De eigenaren waren erg prettig in de omgang, beleefd en behulpzaam!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Het was een relax hotel in een super mooie omgeving en goede faciliteiten, de kamer was iets minder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer viel tegen, schimmel plafond, handdoeken werden niet opnieuw neergelegd, donkere kamer, bed zakte door.

    Aardige behulpzame vriendelijke mensen, relaxte sfeer , Kwaliteit ontbijt, zwembad, uitzicht, jacuzzi, speel gelegenheden voor de kinderen, mooie omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Gewoon een heerlijke plek voor een super Vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie plek voor mensen wat van bergen en fietsen /surfen /en goed eten houden tevens de eigenaren zijn super vriendelijke mensen en doen zich echt de moeite om hun gasten het naar hun ziin te maken wij zijn er jammer genoeg alleen een nacht geweest maar zijn ons zeker dat wij er zeker weten weer terug gaan voor een heerlijk verblijf zijn namelijk al wat vaker aan het Gardameer geweest zijn blij deze plek hebben mogen vinden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    prima hotel voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat ik heel jammer vond was dat het hotel geen restaurant had, en ook dat er niets bereikbaar was in de omgeving zonder de auto te gebruiken.

    Het is een prima en zeer schoon hotel, met een uitstekend ontbijt en de mogelijkheid om 24 uur lang de bar te gebruiken was ook heel prettig. Zelf pakken, op een briefje aftekenen en bij vertrek betalen. heel prettig. Supersnel internet, zeker voor Italië.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,1
    Modern ingericht hotel met vriendelijk personeel. Wel wat lastig dichtbij te komen met de auto.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    Erg kleine badkamer en krappe douchecabine, je kunt niet bukken zonder de kraan in je rug of tegen je hoofd te krijgen. Als 1 van de 2 tanden staat te poetsen kun je niet naar de wc. Bed was erg hard. Kluis ontdekten we pas bij vertrek. Pas te zien op je knieën met je hoofd onderin de kast en je houdt een verrekte arm over na openen. Toegang naar ingang was heel erg stijl, je moet goed helling kunnen rijden.

    Kamer was ruim en schoon, leuk ingericht. Ruim balkon met mooi uitzicht (verkregen door een betaalde upgrade). Vriendelijke beheerder.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,9
    Prima verblijf ! Vriendelijke en behulpzame eigenaren, netjes verzorgd, was precies wat we zochten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel ligt heerlijk rustig, maar zonder auto kom je niet snel en makkelijk aan het Gardameer. Temperatuur van het kleine zwembad is erg laag. Prima hotelkamer met goed bed, de kamer lag aan het loungeterras. Indeling van onze badkamer was niet praktisch, maar wel schoon en in orde.

    Mooi ligging met prachtig uitzicht op het Gardameer. Goede kamers, lekker relaxen op het loungeterras of bij het zwembad. Ontbijt prima verzorgd, en drank en kleine hapjes beschikbaar in bar van hotel. Parkeerterrein ligt op steile helling, en direct aan doorgaande weg, maar geen last van het autoverkeer geluid.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,6
    De locatie, het uitzicht, hygiëne en het vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaatsen zijn erg krap en de oprit is vrij steil en smal

    De locatie, het uitzicht, hygiëne en het vriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Zeer behulpzame patron!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer behulpzame patron!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,2
    Prima en schoon hotel met buitengewoon vriendelijke en behulpzame eigenaar. Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede eetgelegenheid vlak bij het hotel.

    Uitzicht was fenomenaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er gehoorig kwa andere gasten op de gang

    Goed uitzicht , goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    10
    Heerlijk klein hotel met een schitterend uitzicht en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk klein hotel met een schitterend uitzicht en een zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    Prima 3* hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein

    Prima hotel voor een paar nachtjes Schoon Prachtig uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Prachtig uitzicht en enorm vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig uitzicht en enorm vriendelijke bediening.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond uitzicht op de jakuzzi op het terras genant.

    Ligging, uitzicht, terrassen en tuin, heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie , kamer, vriendelijkheid , ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    10
    Mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooi uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Verrassende plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi gelegen hotel. Zeer vriendelijke eigenaar. Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,9
    Herdoenbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De helling

    De rust

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Mooie locatie met uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteitverhouding klopt helemaal. Verder goed ontbijt, erg klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Heerlijk ontbijt,prachtig uitzicht op het Gardameer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats op zeer gevaarlijke helling+ plaats te weinig.

    Heerlijk ontbijt,prachtig uitzicht op het Gardameer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    10
    Schone accommodatie, zowel kamers als algemene ruimten en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Schone accommodatie, zowel kamers als algemene ruimten en buiten. Bijzonder vriendelijk personeel en het uitzicht is fantastisch!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    Origineel gebouwd hotel met fantastisch uitzicht, heel goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Economy room had geen uitzicht, een deur die we dicht moesten houden omdat er mensen vlak langs lopen.

    Origineel gebouwd hotel met fantastisch uitzicht, heel goed ontbijt en goede ligging voor uitstapjes en stranden.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    heerlijk rustig hotel met fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    parkeren voor gevorderden ivm steile parkeerplaats

    heerlijk rustig hotel met fantastisch uitzicht

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warme airco

    Uitzicht

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: