Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Falkensteiner Apartments Lake Garda 4-sterren

Via dei Canestrelli 7, 25080 Moniga, Italië

#23 van de 38 vakantiewoningen in Moniga

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 225 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2018

    8,3
    Heerlijk vakantie verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er weinig restaurantjes op loop afstand waren..

    Heerlijke kamer met alles wat je nodig hebt. Goede bedden, fijne douche. Mooi zwembad met ligstoelen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,7
    Schone en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 4 mensnen zeer kleine appartementen met zeer weinig kookgerei. Verder te veel op kleine oppervlakte. Hierdoor te druk op het gehele complex. Wij waren er in het hoogseizoen en het kwam regelmatig voor dat er geen plek meer was bij en in het zeembad. Ook te veel opblaasbare ligbedden in het zwembad wat het te vol maakte, maar hier werd niets van gezegd. Ook jammer dat er geen zonwering was op het balkon. In de volle zon was het niet uit te houden. Aangezien het binnen zeer klein is moesten we wel buiten zitten voor het eten. Dit hebben we aangekaart bij de receptie, maar kregen helaas te horen dat ze er niets tegen gingen doen. Dat was erg jammer

    Schone en nette kamers. Ook fijne bedden. Het hele complex was schoon en netjes en werd goed bij gehouden. Ook een fijne animatie team en kinderspeelruimte. Verder ook een goede hamddoekenswrvice voor het zwembad en altijd een badmeester aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    De hotel is schoon en netjes en veel ruimte mooie plaats...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het eten wel duur per persoon waardoor wij buiten de hotel gingen eten en ontbijt zelf voorbereiden

    De hotel is schoon en netjes en veel ruimte mooie plaats genoeg parkeergelegenheid

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Prima acccommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kosten ontbijt en diner. Ook de cappuccino €2,50 vinden wij relatief duurder dan elders en deze was ook niet bijzonder lekker.

    Mooi appartementencomplex met prima kamer en mogelijkheid iets kleins te eten te maken. Heerlijk balkon met zitje. Van het ontbijt (€15) en het diner (€30) hebben wij geen gebruik gemaakt. Wij denken dat je voor minder geld ook elders kan eten. Het is jammer dat er geen supermarktje voor verse broodjes op loopafstand is. Je kan zo VakantiePiraten als je wilt schone strandlakens krijgen voor gebruik bij het zwembad. De schoonmaak is 1x per week.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco is er wel in de kamer maar de badkamer erg benauwd. Eten vonden wij duur dus niet geboekt.

    Mooi verzorgd. Rustige omgeving. Wordt snel geholpen door personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    8,8
    Heerlijk rustig gelegen vakantieappartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoewel het tevoren was vermeld, was er geen standaard schoonmaak en handdoeken wissel. Verblijf je iets langer, houdt dan rekening met extra kosten. Wel 1x een "gratis" schoonmaak gehad, maar dat stelde niets voor. Voor schone handdoeken en/of extra schoonmaak moet je bijbetalen. Was tevoren bekend, maar in verhouding tot de prijs per nacht, zou je dat wel mogen verwachten. Ontbijtbuffet voor € 15,- p.p. Is ook wat teveel van het goede. ondanks deze minpuntjes, zouden we zo weer terugwillen!

    Heerlijk vakantiecomplex als je van rust houdt. Verder geen activiteiten, behoudens kids club. Mooie uitvalsbasis om de streek te ontdekken. Lekker zwembad in een mooie tuin. Mooie kamer en goed werkende airco. WiFi ook in de kamer. Altijd bedjes bij het zwembad beschikbaar en vrijwel nooit iemand die plek onnodig bezet hield.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    Mooie goed uitgeruste appartementen in een kindvriendelijk en goed onderhouden resort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit WiFi

    Net appartement met goede bedden en airco en heel ruim balkon

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    De pluspunten van resort:
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De minpunten van resort: - enkele kleine reparaties aan huisje dienen uitgevoerd te worden - claimen van ligbedden aan zwembad wordt niet tegen opgetreden

    De pluspunten van resort: - uitzicht over gardameer - gunstige ligging - wifi en tv

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    Kosten eindschoonmaak is open eind (er worden kosten in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kosten eindschoonmaak is open eind (er worden kosten in rekening gebracht afhankelijk van het soort appartement) bovendien niet duidelijk vermeld op site.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    9,6
    De gehele ambiance: ligging, hygiëne inrichting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi werkte niet altijd vlekkeloos. . Toiletruimte en douche in of meer in een ruimte.

    De gehele ambiance: ligging, hygiëne inrichting.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Behulpzaam vriendelijk personeel, ondergrondse parking,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Behulpzaam vriendelijk personeel, ondergrondse parking, goede airco, zeer goed vers eten, mooie kamer

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: