Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Joli 2-sterren

Via Cola Di Rienzo 243, Vaticaanstad, 00192 Rome, Italië

#813 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 446 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    5,7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    2,5
    Drama
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna alles in het algemeen was gewoon triest. Er staan heel veel dingen op de site van de boeking maar daar hebben we niks van ervaren. Om een voorbeeld te geven : wij belden persoonlijk om te vragen of er wifi bereik was in het hotel en of we daar van gebruik kunnen maken in onze kamer en ze zeiden "yes", bij aankomst kregen we te horen dat we helemaal naar een speciale lobby moeten gaan om bereik te hebben want alleen 2 kamers, ja ik herhaal 2 kamers in het hele hotel hadden bereik. Alles waar we om vroegen kregen we een nee als antwoord op en het personeel bestond uit geldwolven. Naar mijn mening kunnen ze beter sluiten.

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    5,8
    Na opwaardering goed was het goed verblijven in hotel Joli
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    In eerste instantie kregen we een hele donkere, kleine kamer. Slecht bed, zeer kleine badkamer met afgebladderd plafond en schimmelplekken op douchegordijn. Uitzicht over daken en schoorstenen. Om depressief van te worden!! Na opwaardering en flinke bijbetaling naar een andere kamer. Deze was beter maar dat mocht ook wel gezien de prijs!

    De ligging van het hotel is perfect, Alle highlights zijn op loopafstand! Hotel ligt wel in een hele drukke straat met veel verkeer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Top lokatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in september 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    8,3
    Het personeel was geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer

    Het personeel was geweldig

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    9,2
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekend!! Perfecte locatie en de kamer was ook hartstikke goed voor dat geld. Vriendelijk personeel en goede Wifi in de lobby. Aanrader!

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,3
    Het hotel lag erg centraal en het personeel was ontzettend...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De badkamer was erg klein en niet heel fris, maar aangezien de prijs was het prima.

    Het hotel lag erg centraal en het personeel was ontzettend aardig.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    de locatie, prijs, comfort
    • Groep

    kleine badkamer en matig bed

    de locatie, prijs, comfort

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: