Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Joli 3-sterren

Via Michele Amari 11, Ruggero Settimo, 90139 Palermo, Italië

#52 van de 72 hotels in Palermo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 901 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,0
    Prachtige stad Palermo, alles gezien in twee dagen. Beroerd geslapen ,te kort hard doorgelegen bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren zeer slecht;staf bevestigde de klacht ook. Bedden zouden vervangen worden maar ja daar hebben wij niets aan. De badkamer is er krap en niet goed schoon. Sanitair is oud en aan vervanging toe.

    Sfeervol hotel, ideaal gelegen om te voet naar het centrum te gaan. Ideaal gelegen om ‘s avonds op 100 m de keuze te hebben uit vele restaurants in allerlei prijsklassen. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    6,3
    Je krijgt niet altijd wat op de foto van booking staat!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de eerste nacht piepklein kamertje met defecte airco (39*) alternatieve kamer nog slechter werkende airco. Na slapeloze nacht volgende dag grote mooie kamer met airco... Sterk verouderd hotel en doolhof met smalle gangen . Brandveiligheid?

    de centrale ligging in Palermo aan klein parkje

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    3,8
    Waarom wordt dit hotel toch door velen positief beoordeeld? Dit is onze horror story..
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar zal ik beginnen: - de kamer was erg klein. Niets vergeleken met de foto waar we de kamer op gekozen hadden. Geen mooie fresco's op het plafond, maar vieze watervlekken met een schimmelrandje. - gebrekkige/kapotte deuren en openliggende stopcontacten. Niet handig met een kind (ook al is hij 5) - vuil ondergoed van de vorige gebruikers van de kamer. Ok kan gebeuren, maar hoort alles niet gecontroleerd te worden voor de kamer wordt vrijgegeven voor nieuwe huurders? - erg gehorige kamers. Als de buren gingen douchen, leek het alsof het water in onze kamer stroomde. Plus alle gesprekken waren te volgen alsof ze in onze kamer gevoerd werden. Misschien hoort het bij een hotel als deze (leeftijd), maar fijn is wat anders - na klachten doorgegeven te hebben, werd ons alternatieve kamers geboden. We kozen voor 1 van die om vervolgens tot de onaangenaame verrassing te komen te staan dat onze airco dusdanig bromde, dat je hem ver buiten onze kamer kon horen. Gezien de temperatuur (36plus) was een airco een noodzakelijk iets om uberhaupt te kunnen slapen. Klagen leverde ons het volgende op: 'Sorry, ik kan jullie niet helpen. Ik sta alleen bij de receptie en pas morgen kan ik iemand naar jullie toesturen'. Wij kozen er tenslotte maar voor om een ander hotel te boeken om onze laatste 3 dagen in Sicilie nog een beetje door te kunnen brengen. Daaaag 260euro (cancelation kost de volle mep), maar hallo rust in onze andere accomodatie. Als singel-reiziger, of koppel zonder kids, zouden we misschien zijn gebleven. Maar dit konden we onze kind niet aandoen: 3 nachten niet kunnen slapen.

    Er beviel ons echt weinig tot niets aan de accomodatie. Als we toch iets moeten noemen, is het de ligging van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,9
    goed hotel voor een verblijf in Palermo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was vrij klein maar in orde

    de kamers waren gewoon in orde, wat je mag verwachten van een hotel. De ligging is interessant, niet pal in het centrum maar alles op wandelafstand. Het ontbijt was verzorgd maar niet nu ook weer niet top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwerking hotel: bij het douchen stond de halve badkamer blank en het zou een goede onderhoudsbeurt kunnen gebruiken. Veel zoetigheid bij het ontbijt ( taartjes, koekjes, etc)

    Kleinschaligheid, hotel in oudere stijl. Vriendelijk personeel. Spreken redelijk Engels. Ong 15 min lopen van het historisch centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airport shuttle terugweg bleek ordinaire taxi en niet tegen airport shuttle prijs

    Zeer vriendelijk personeel. Gratis cappuccino onthehouse bij aankomst.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    Hotel nabij centrum Palermo, basic!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine sanitaire ruimte. Lift is zeer krap.

    Ligging en prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Heerlijk ontbijt - heel gezellig ingericht hotel -...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijk ontbijt - heel gezellig ingericht hotel - vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    6,3
    Goede locatie, balcon met uitzicht, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift (zeer klein), douche cel kleina

    Geluidsisolatie,plafondschilderijen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Leuk hotel dichtbij de kost, vriendelijk personeel, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    veel lawaai van de schoonmakers vanaf erg vroeg.

    Leuk hotel dichtbij de kost, vriendelijk personeel, goede parkeeegelegenheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    6,7
    De ligging was erg goed en we waren erg blij met airco op de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging was erg goed en we waren erg blij met airco op de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    5,8
    geen 'terug-kom' hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    omgevingslawaai - zowel in als buiten het hotel tot diep in de nacht

    dicht bij centrum

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    Zeer goede service van alle medewerkers,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zou het niet weten.............

    Zeer goede service van alle medewerkers, prima ontbijt, ruime kamer, heerlijk terras, uitstekende ligging.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    8,3
    personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    douche afmetingen

    personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Joli

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: