Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jonic Hotel Mazzarò 3-sterren

Via Nazionale 224, 98039 Taormina, Italië

#55 van de 71 hotels in Taormina

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1142 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Muffige kamer, heerlijk balkon, goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Hotelkamer is verouderd en rook wat muffig. Verder is de wel wat gehorig met de weg pal onder je balkon (wij zaten op 1 hoog).

    Mooi uitzicht en heerlijk ochtendzonnetje. Lekker plek om op het balkon even je krantje te lezen. Vrij ruime keus bij ontbijt, zelfs taarten, normale kwaliteit. Wel goeie koffie. Erg vriendelijk personeel. Als je je meldt bij hotel, krijg je bonnetje waarbij je op speciale parkeerplaats (heel klein stukje bergopwaarts) achter de kabelbaan kunt parkeren voor 12euro per dag ofzo. Koelkastje op kamer was fijn. Bezoek zeker het Griekse Theater (en sla die van Syracuse over)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,6
    Prima hotel voor Taormina
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is matig. Onderlangs loopt een trein en er is soms s avonds muziek, dus oordoppen zijn door ons gebruikt en zijn ook aan te bevelen.

    Prima hotel bij het stand en de kabelbaan naa Taormina. Parkeren vlakbij bij de kabelbaan, niet gratis, maar we hebben ook niet verder gezocht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    Het ontbijt was gewoon niks spectaculairs en de kamer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Geen opmerkingen

    Het ontbijt was gewoon niks spectaculairs en de kamer normaal. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Er kon een parkeerplaats geregeld worden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,3
    De locatie is perfect, dicht bij strand en kabelbaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel heeft geen parkeer gelegenheid alleen tegen betaling! Strand tegenover hotel 2 ligbedden met parasol €40,= !!! Daar wordt je niet echt vrolijk van. Het hotel is een beetje gedateerd.

    De locatie is perfect, dicht bij strand en kabelbaan. Kamer met terras met prachtig uitzicht over de baai. Bedden waren uitstekend .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Perfect verblijf gehad in hotel Jonic Mazarro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten

    De kamer was erg klein. Een kamer met uitzicht op zee houdt in dat je een kamer krijgt waar je om het bed heen moet lopen om bij het raam te komen. Er is geen terras waar je even buiten kan zitten. Onze kamer had ook geen balkon. Voor ons is dit minder belangrijk. Naar mijn mening ga je niet naar Sicilië om daar de hele dag in een hotelkamer te zitten. We kwamen er alleen om te slapen.

    Dit hotel heeft zeer vriendelijk personeel dat overal bij wil helpen, zelfs bij het boeken van excursies. In de buurt van het hotel hadden wij een bedrijf gevonden dat auto's verhuurd. Dit kostte 70 euro per dag. Maar nadat het hotelpersoneel voor ons had gebeld kostte dit nog maar 35. Het personeel doet haar uiterste best om je op weg te helpen in de omgeving of om informatie te verstrekken of om andere wensen of eisen te voldoen bijvoorbeeld een bepaald tijdstip waarop de kamer wel of juist niet schoongemaakt moet worden. Het hotel zelf is standaard. Er is geen zwembad en er zijn geen andere voorzieningen. Ook het ontbijt is standaard. Het is niet heel uitgebreid. Iedere kamer heeft een airco die het goed doet. Ook iedere kamer heeft een minibar waar je zelf boodschappen in kan doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,1
    Aardig maar gedateerd hotel op uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitair is gedateerd, serieus toe aan groot onderhoud.

    Vriendelijk behulpzaam personeel. Prima ontbijt. Mooi uitzicht op zee. Uitstekende locatie, vlak bij kabelbaan naar centrum van Taormina.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Lang parkeren is slechts mogelijk tegen betaling op afstand aan achterzijde van het hotel (ongeveer 500 meter). Het hotel is gelegen aan een drukke doorgaande weg waar niet geparkeerd kan worden. Dus moet men met de bagage slepen.

    Vriendelijk personeel. Direct gelegen in het centrum van Taormina. Accommodatie (kamer en badkamer) was niet erg groot, maar bevatte wel alles.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,3
    kamer en balkon prima en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    douche was zo klein, als je iets liet vallen (er was nl geen plancet) moest je eruit stappen om het op te rapen! De provinciale weg loopt onder het balkon door, onrustig dus! strand eigenaren verhuurden de stoelen per dag voor een ander tarief

    kamer en balkon prima en goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,8
    Gunstig gelegen hotel voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn nogal gehorig en parkeren is een probleem, maar kan op 100 meter a 10 euro p.d. op privéterrein.

    Gunstige ligging vlakbij de kabelbaan naar Taormina en stranden van Mazzaro en Isola Bella. Gunstig geprijsd. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,2
    Heerlijke overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je met de trein 's avonds aankomt kna het zijn dat de bus net weg is. Je kan dan een taxi nemen, maar ook wandelen (ong 3 km).

    De locatie was super. Je had uitzicht over de zee. Het hotel was superschoon en rook heerlijk fris. De kamer was groot en had een hoog plafond. De badkamer was daarintegen weer klein, maar had alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    5,8
    Voor twee nachten redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Erg veel rumoer van de drukke straat. We hadden geen balkon. Parkeerkosten á €10 per dag kwamen erbij

    Redelijk ontbijt, droog brood. We zagen andere mensen tosti`s maken en dat was een prima oplossing

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    9,6
    Goede prijs-kwaliteit verhouding, aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    straat loopt voor hotel langs, dus wat verkeersoverlast

    Ontbijt ruim voldoende, prachtige ligging met zicht op zee, parkeren in nabijheid voor € 10/dag. Kleine kamer en badkamer, maar wel ruim balkon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Locatie, kamer met groot balkon en prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, minimaal ontbijt

    Locatie, kamer met groot balkon en prachtig uitzicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,3
    mooie en goed bereikbare plek in Taormina om historie, cultuur en natuur te leren kennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten

    servicegerichtheid personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Prima ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was perfect. 2min. Van de kabelbaan naar het centrum .slechts enkele minuten van het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    De kamer en het terras met uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt

    De kamer en het terras met uitzicht op zee

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Perfecte locatie naast de kabelbaan en tegenover het kiezelstrand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 4 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, nette kamers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,8
    Het personeel was aardig en behulpzaam en dat maakt het verblijf prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben niet te veel verwacht, dus, het viel niet tegen

    Het uitzicht was geweldig!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,0
    Niet weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon en veel herrie van de straat die vlak onder je gaat

    Strand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Lekker dicht bij zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rioollucht in de badkamer

    Lekker dicht bij zee

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    6,7
    Perfect uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 4 nachten

    Kamers zijn gehorig.

    Perfect uitzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,9
    Mooie uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateert

    Mooie uitzicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    10
    Romantisch authenthiek taormina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Terras en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Uitzicht vanuit ons dakteras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    8,8
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren om de hoek bij betaald parkeren. Niet accommodatie zelf

    Locatie en personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    6,3
    De locatie van dit hotel is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het dorpje waar het hotel staat is weinig te beleven.

    De locatie van dit hotel is goed. Je kunt met het kabelbaantje naar Taormina, een heerlijk stadje. We hadden een kamer genomen met een groter balkon, een aanrader als je in dit hotel verblijft.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,4
    Bijzonder overpriced.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bijzonder overpriced. Een hok voor euro 80 per nacht. Om een beetje comfort te hebben moest ie worden omgeboekt naar een kamer met balkon voor 105 euro.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,1
    Goede ligging naast kabelbaan naar Taormina, mooi uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren 15 euro per dag. Voor de lift een trap van zo'n 12 treden, is niet makkelijk met koffers. Taormina is heel druk met toeristen.

    Goede ligging naast kabelbaan naar Taormina, mooi uitzicht over straat van Messina vanaf het balkon, veel keuze in eet en drinkgelegenheden op korte loopafstand.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,5
    De vriendelijke dame aan het onthaal
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het verouderde interieur en de zeer kleine douche

    De vriendelijke dame aan het onthaal Het uitgebreide ontbijt Het uitzicht vanop terras

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,9
    Prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer was netjes, alleen douchegedeelte was erg klein.

    Prachtige locatie. Superior kamer, ruime kamer met uitzicht op baai. Behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,5
    Wij hadden een leuk terrasje met uitzicht op de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet met een kabelbaan naar het oude centrum

    Wij hadden een leuk terrasje met uitzicht op de zee.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: