Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Klass Hotel 4-sterren

S.S. 16 Adriatica Km 317, 60022 Castelfidardo, Italië

#10 van de 11 hotels in Castelfidardo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 953 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    We hadden de junior suite geboekt en dat was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het supersonische bad had alleen een zittende douche, waardoor je niet onder de douche kon. Als je wat ouder bent, moet je je dus aan de wastafel wassen.

    We hadden de junior suite geboekt en dat was fantastisch. Mooie grote kamer en fantastisch groot bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    Goed ontbijt, top bedden schoon zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    Goed ontbijt, top bedden schoon zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    heerlijk rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Goed diner en een uitgebreid ontbijt ,vriendelijk personeel. Mooi schoon hotel de naam Klass is met recht een Klasse Hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,3
    goed tot zeer goed avondmaal, uitgebreid ontbijt, goede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht

    de isolatie, zowel geluids- als warmte- in de kamers laat wat te wensen over.

    goed tot zeer goed avondmaal, uitgebreid ontbijt, goede service

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Mooi, proper, modern hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de 2 de kamer aan de andere kant van de gang was, deze was voor de kinderen

    Mooi, proper, modern hotel

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    5,8
    Staff was vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dit zal wel een correct business hotel zijn maar kom hier niet om de streek te verkennen als tourist. Wij sliepen hier één nacht op doortocht. Op onze verdieping was de vloerbedekking in de gang overigens verschrikkelijk smerig. Wat ons betreft zeker geen 4 sterren waard.

    Staff was vriendelijk en behulpzaam. Toen we een kamer aan de achterkant vroegen (omwille van het straatlawaai) konden we meteen wisselen

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,5
    Minibar inbegrepen in kamerprijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel restaurant

    Minibar inbegrepen in kamerprijs

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: