Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel L'Orologio 4-sterren

Piazza Santa Maria Novella 24, Santa Maria Novella, 50123 Florence, Italië

#28 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1328 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    10
    Een heerlijk verblijf in een hotel dat alle verwachtingen overtreft
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel heeft een perfecte ligging. Dichtbij het station, gelegen aan een prachtig plein en alle bezienswaardigheden van Florence op loopafstand. Hoewel het hotel midden in de stad ligt, heb je geen last van geluidsoverlast. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en er wordt niet alleen 's ochtends je bed opgemaakt, alles wordt gepoetst, er liggen nieuwe, schone handdoeken en elke dag krijg je gratis flesjes water (soms wel twee keer per dag!). Daarnaast komen ze vroeg in de avond (als je er niet bent) nieuwe handdoeken brengen, de gordijnen sluiten en snoepjes op het bed leggen (de zogenaamde evening turndown). Als je op dat moment op je kamer bent, komen ze even langs of bellen ze om te vragen of je iets nodig hebt. Wat een service! Bij het inchecken geeft het personeel niet alleen informatie over het hotel, je krijgt ook een plattegrond, die ze even met je doornemen. Mocht je een taxi nodig hebben, dan bellen zij er eentje voor je en als je in een restaurant wilt dineren, dan maken zij de reservering. Na het inchecken loopt er iemand mee naar de kamer om alles uit te leggen en mocht je dat fijn vinden, dan loopt er nog een extra persoon mee voor de bagage. De receptie en de conciërge is 24 uur per dag bereikbaar en er is altijd iemand aanwezig. De kamer is ruim, hoog, met alle gemakken voorzien en beschikt over een grote, prachtige badkamer. In de ontbijtzaal heb je een prachtig uitzicht over het Santa Maria plein. Dit hotel heeft alle verwachtingen overtroffen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    een plek om zeker naar terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ligging fantastisch, super centraal, kamer sfeervol, ontbijt heerlijk, personeel bekwaam, vriendelijke en behulpzaam, wij bevelen dit hotel zonder blozen aan !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    10
    Perfect hotel voor een citytrip in Florence
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijtruimte zou wat groter kunnen zijn, wat wachttijden op piekmomenten zou kunnen verkorten.

    Alles: personeel, mooie inrichting, hygiëne, kamers, ontbijt en lokatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    9,6
    Prima hotel, maar duur.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Verse jus bij het ontbijt. Het hotel is moeilijk te vinden, slecht aangegeven.

    Ontbijt was prima, prima ligging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Gezellig en leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid niveau installatie

    De locatie mooi hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf op wandelafstand van de duomo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niks eigenlijk

    In het geheel schitterend, uitblinkers waren zowel de kwaliteit van de matrassen, de heel goeie douche alsook het uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,6
    Schitterend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen echt restaurant was.

    Stijlvol, comfortabel en luxueus

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Heerlijk ontbijt, alle comfort op de kamer, heel vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk ontbijt, alle comfort op de kamer, heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    6,3
    Kamers en locatie is top
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    gebruik van de bar en restaurant viel zwaar tegen

    Kamers en locatie is top

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    10
    Locatie, centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De gym viel iets tegen.

    Locatie, centraal gelegen. Gastvrij en attent personeel. Spreken goed Engels. Bedden zijn prima. Douche en handdoeken schoon en heerlijk. Ontbijt is foutloos.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,9
    Zeer gunstige locatie, rustig en toch centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijtruimte iets te klein. Door de aanwezigheid van een luidruchtige groep Spanjaarden was een rustig ontbijt uitgesloten

    Zeer gunstige locatie, rustig en toch centraal gelegen. Helaas geen parking aan hotel maar wel betalende service om je wagen veilig weg en terug te brengen

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    9,6
    Onze zeer ruime kamer met uitzicht aan twee kanten over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt kon wat uitgebreider voor dergelijke categorie hotel

    Onze zeer ruime kamer met uitzicht aan twee kanten over de mooie Piazza Santa Maria Novella. Atttent personeel. Makkelijke (niet goedkope) parking met voiturier service. Probleem met zwakke Wifi ontvangst werd meteen opgelost door het plaatsen van een extra versterker.

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    10
    Prachtig gelegen hotel op de Piazza Santa Maria Novella.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Prachtig gelegen hotel op de Piazza Santa Maria Novella. Goed geïsoleerde kamers zonder last van straatlawaai. Hotelservice is super met royaal ontbijt.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    Nergens tegen de gevel hangt de naam van het Hotel , je...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Nergens tegen de gevel hangt de naam van het Hotel , je loopt er zo voorbij . Is slechts een detail : )

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel L'Orologio

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: