Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel La Calcina 3-sterren

Fondamenta Zattere Ai Gesuati, Dorsoduro, Dorsoduro, 30123 Venetië, Italië

#137 van de 301 hotels in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    8,3
    Mijn verblijf was heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is heel basic, maar in principe kom je niets tekort.

    De locatie van het hotel was fantastisch, heerlijk rustig aan het water. Prachtig terras van het restaurant maar ook geweldig om binnen te zitten!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,5
    zeer fijne en aangename vakantie heel leuk met de Vaporettes op het water.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    er viel niks tegen wij zijn gewend om veel te reizen en we zijn geen klagers ik was met mijn nichtje om 5 dagen Venetie te ontdekken

    alles was uitstekend we hadden 2 eenpersoonskamer was goed we waren de hele dag onderweg personeel zeer attent en behulpzaam eten heel goed. we zouden weer kiezen voor dit hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    La Calcina: per un soggiorno serenissimo al confine della Serenissima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op de Gracht
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer goed hotel met prima restaurant, geweldige locatie, heel zonnige kamer met uitzicht (op het kanaal van Giudecca), vriendelijk en behulpzaam personeel, een gezellig hotel met historische charme, stijlvol Venetiaans interieur, zonder evenwel overladen barok of overdreven decoratie. Op wandelafstand van Santa Maria della Salute en de collectie van Peggy Guggenheim en ook de ponte della Galleria dell'Academia en het gelijknamige museum. Aangenaam gelegen aan de Zattere, een lange en rustige promenade tegenover het eiland la Giudecca.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,9
    Gezellig hotel met zeer vriendelijk personeel. Meubilair in de kamer kon wat meer up to date.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer - bed kon wat beter (ouderwetse inrichting)

    Heel vriendelijk personeel. Super locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,6
    Zeer goederen aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goederen aangenaam

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,3
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen lift aanwezig

    Hadden toch een klein beetje uitzicht op het kanaal Goede verbindingen met andere locaties met vaporetto

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    5,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het restaurant was dicht op mAandag net de enige dag dat wij er waren en we hadden graag op het terras van hotel gegeten omdat deze ligging geweldig is. Verder vertrokken we s'ochtends om half 6 en er was geen early breakfast mogelijk. Jammer

    De ligging

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    7,1
    ontbijt: verzorgd en lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel

    avondeten: barslecht, zowel qua kwaliteit en wijze van bereiding, niet verse ingrediënten, frituurmengeling, smakeloze vongole, idem vis.

    ontbijt: verzorgd en lekker.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    8,3
    de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamers oud en gebrek aan lift

    de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel La Calcina

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: