Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Resort La Francesca

Località La Francesca, 19011 Bonassola, Italië

#6 van de 6 hotels in Bonassola

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 389 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

  • Gratis WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,8
    Een week in de buurt van Genua
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Winkeltje in het domein: zeer beperkt aanbod en veel te duur. Parking is betalend !

    Mooie bungalow met zicht op zee en zeer ruim terras. Aparte slaapkamer. Voldoende ruimte. Zwembad en restaurant op het domein. Klein strand in de buurt maar daarvoor moet je goed kunnen klimmen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,3
    Een topvakantie gehad in een prachtig gebied
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Huis met 3 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Jammer dat het restaurant en het zwembad gesloten waren

    Het appartement was zeer sober ingericht (keukenuitrusting onder de maat, kantine-achtige stoelen (slechts 5 in een 6-p appartement), slechte (slaap)banken) maar de ligging is werkelijk prachtig! Zon op het balkon vanaf 09,15 (in oktober heerlijk, 's zomers erg warm denk ik). Prima afstand vanaf Levanto om naar toe te lopen (ca. 30 minuten) of te rijden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,3
    Mooi maar voor ons niet wat we er van verwacht hadden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Steil geen mooi uitzicht klein huisje.

    Was een mooi park. Alleen erg steil. Wij hadden dus de pech dat we in de huisjes helemaal bovenin zaten en dus niet het mooie uitzicht hadden wat op de foto's van booking.com beloofd werd. Jammer 1x in restaurant gaan eten daarna geen nieuwe poging gedaan was veel te steil en keuze was zeer beperkt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Genoten van de ligging en vooral van het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van de huisjes mag een renovatie ondergaan. Het zwembad was niet altijd open en teveel regeltjes.

    De ligging ! en het restaurant...SUPER !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    Prachtige plek!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Bij het bekijken vóór het boeken las ik een recensie dat je zo in de ferrovia tunnel kon komen om te fietsen. Dit was vooral een reden om te boeken maar als je 77 treden een berg af moet met je fiets klopt dit helemaal niet. Het hele complex was ontzettend steil dus je moet goed ter been zijn. Kleine douche bak met gordijn en niets om bv shampoo neer te zetten.

    Het meest beviel het uitzicht midden in de natuur. Het was een prachtige plek op een berghelling.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    7,5
    Genoten ondanks de beperkingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Huis met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kitchenette was smal. De kamers gehorig.

    De locatie is prachtig, uitzicht op zee. Mooi terras. Het resort heeft een restaurant waar je lekker kunt eten. Bovendien staan er heel veel verschillende soorte planten. Echt heel mooi en het ruikt overal naar Rozemarijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel hoogte verschil, wel goed voor de conditie

    Leuke huisjes met mooi uitzicht op zee. Goed strandje en ook een mooi zwembad. Aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Huis met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badmuts verplicht in het zwembad. Restaurant eenvoudig, maar duur. Summier uitgeruste kitchenette

    Mooie locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    Uitstekende verbindingen per trein en boot voor eventuele...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Huis met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Uitstekende verbindingen per trein en boot voor eventuele uitstappen langs de kust

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,9
    Prima verblijf in mooie streek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige locatie, comfortabel appartement, mooi uitzicht, vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    7,9
    Wakker worden, de ramen open slaan en dan het prachtige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wakker worden, de ramen open slaan en dan het prachtige uitzicht over de zee mogen bewonderen! Het resort ligt ook dichtbij de vijf schilderachtige dorpjes van Cinque Terre, zeker een aanrader!

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    5,4
    Uitzicht vanuit het huisje (op zee).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In het zwembad verplicht een badmuts dragen vonden we wat vreemd. Verder mogen kinderen geen speelgoed (opblaasband / waterpistool) in het zwembad gebruiken. Personeel bij restaurant niet echt vriendelijk. Huisje en park in het algemeen had wat achterstallig onderhoud.

    Uitzicht vanuit het huisje (op zee).

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,1
    Mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De slaapkamer veel te warm. we hebben buiten geslapen. We hadden geen auto, met trein gekomen. Veel gezeul met koffers.

    Mooi uitzicht! prive strand Prettige mensen.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,7
    Prachtige natuur met uitzicht op baai van Levanto, eenvoudig...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedateerde inrichting en stijl terrein.

    Prachtige natuur met uitzicht op baai van Levanto, eenvoudig huisje met mooi terras. Vuurvliegjes in de avond te zien. Goede bedden en douche. Het is een heel stijlterrein dus voor sportieve wandelaars.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    4,6
    Locatie, uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel restaurant was zeer onwelwillend. Van te voren werd gemeld dat je beter kon reserveren, omdat het nogal vol/druk was. Echter de gehele vakantie bijna niemand gezien. Op een bewuste avond zat er wederom niemand, wij gingen vragen of wij nog een hapje konden eten, helaas het antwoord" heeft u gereserveerd? Nee dan hebben wij helaas geen plaats". Nogmaals er zat niemand en het personeel at gezamenlijk in de keuken. Gezien de ligging van het park, hadden wij geen zin om weer de wandeling naar beneden en omhoog te maken,nl boven op een heuvel, zijn wij maar in de auto gestapt en naar het plaatsje gereden om daar wat eten te halen. De 10 euro die "geschonken" werd om lekker een hapje te eten in het restaurant is ook niet meer op gegaan. Wat ook tegen viel is dat de handdoeken pas na 7 nachten worden omgeruild. Er komen veel wandelaars naar dit gebied en na een lange dag wandelen is een extra douchebeurt niet overbodig. Dus 7 dagen met twee handdoeken p.p. is echt te weinig. Zelf wassen dus. Wij hadden het geluk dat het park niet vol zat, anders is het er erg gehorig. Na twee dagen bovenburen gehad te hebben, ben je blij dat zij vertrekken. Nogmaals: Ben je slecht ter been, dan moet je hier echt niet zijn. De ligging is prachtig, maar de klim is enorm.

    Locatie, uitzicht

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    Prachtige locatie, zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, zeer vriendelijk personeel. Via een fietspad is Levanto of Bonassola in een half uur (lopend) te bereiken

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,5
    locatie en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het comfort in het appartement

    locatie en uitzicht

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: