Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over La Jacia Hotel & Resort 3-sterren

Baja Sardinia Loc. La Crucitta, 07021 Baja Sardinia, Italië

#10 van de 26 hotels in Baja Sardinia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 401 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,1
    Ontbijt prima, geen opmerkingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad, peuterbadje vond ik niet echt zuiver. Wij hebben er dus ook niet gezwommen. Toen we aankwamen werden we aan het onthaal vriendelijk ontvangen, we werden dan naar onze kamer gebracht, we doorliepen praktisch heel het mooie resort om aan het eind een afgelegen kamer te krijgen. Die uitkeek naar een resem oude airco's en ander stockage. Ik was wat teleurgesteld, ik vond trouwens dat de kamer muf rook. Wordt er een onderscheid gemaakt qua prijs, ik weet het niet. Ik had er meer van verwacht.

    Ontbijt prima, geen opmerkingen. Brood, toastbrood, cornflakes, eitjes, yoghurt, dagelijks vers fruit, het wordt ook goed aangevuld. Hygiënisch, lekker en veel variatie! De frigo in de slaapkamer werkte niet en er werd ons binnen de 10 minuten een andere bezorgd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,4
    Voor gezinnen met kinderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schoonmaak van de kamer. ( vergeten ? ) Minimale inrichting en hard bed. Zeldzaam slechte automaatkoffie bij het ontbijt . Ontbijt was verder goed verzorgd. 2 nachten geboekt en dan is service blijkbaar niet van belang.

    De locatie tov strand is goed. Met de auto enkele minuten. Klein maar leuk zwembad en verzorgde planten. Baja Sardinia is gezellig met een mooi strand en voldoende eetgelegenheden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    je krijgt waar je voor betaalt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    grot discotheek gaf tot 5 uur s ochtends herrie, hoorden wij in kamer 106

    Zeer ruime kamer en heel schoon. Ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,0
    Niet te veel volk ,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vooral zeer duur voor wat het is ... Indien je met BOOKING geboekt hebt , dan rekenen ze suplement aan voor internet . De kamer werd voorgesteld met een kinderbed ??? Maar daar moesten we 47€ extra per dag betalen ...tickets voor het aquapark zijn ook niet voorzien voor de bookers ???

    Niet te veel volk ,

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Niets speciaals
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad heel klein. Opmerking van receptionist dat als we rechtstreeks geboekt hadden we wel gratis wifi gekregen hadden! Waarop wij zeiden dat ze de 8,4 van booking.com niet waard zijn. Schone handdoeken om de dag, wij waren er maar twee dagen dus geen schone handdoeken. Ik wil voor over 100 euro per nacht per kamer graag schone handdoeken!

    Niets speciaals

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: