Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Agriturismo La Sovana

Via Di Chiusi 37, 53047 Sarteano, Italië

#2 van de 17 hotels in Sarteano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 108 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    6,7
    Tegengevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een upgrade naar appartement maar ver van hoofdgebouw afgelegen, donker, zeer vochtig. Oudbollig restaurant waar iedereen blijkbaar eigen tafel heeft. Bediening niet vrolijk. Keiharde smeedijzeren bedjes zonder kussen bij zwembad, zeer oncomfortabel.

    Mooi gelegen complex, mooi zwembad met hottub, mooie tuin, tennisbanen ( wss lang niet gebruikt), visvijver

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    10
    Schitterend verblijf in een schitterende lokatie met super eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    Het ontbijt en vooral dinner was super. Het is de 4e keer dat ik naar La Sovana ging, en het wordt iedere keer beter. De gastheer Giuseppe Olivi is een perfecte gastheer en slaagt erin om het iedereen naar de zin te maken. De ligging is een uitvalsbasis voor vele uitstappen maar het domein zelf ligt in absolute rust in een prachtige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,8
    Schitterend uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 7 nachten

    Het bed is wat klein en te zacht waardoor wij alle twee uiteindelijk last kregen van onze rug.

    Het schitterende uitzicht, de vriendelijke ontvangst, tennisbaan en zwembad zijn perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,9
    Rustig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 9 nachten

    Op basis van onze boeking bij booking.com dachten wij een studio te hebben geboekt met ontbijt. Bij aankomst bleek dat helaas niet het geval te zijn. Fijn dat we een gratis ontbijt voor de volgende ochtend aangeboden kregen. Bleek wel erg gewaardeerd te worden ook deel te nemen aan het diner en ook overdag je versnaperingen daar te bestellen. Wij trokken erg ons eigen plan en dat leek soms niet helemaal in de smaak te vallen.

    Mooie studio, wel gedateerde meubels maar prima verblijf. In plaats van de geboekte tweepersoons studio verbleven we in een vierpersoons, ideaal! Fijn dat er halverwege de vakanties zelfs werd schoongemaakt door lieve medewerkers! Heel rustig verblijf, ideaal om bij te tanken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,6
    Toscane zoals je je voorstelt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Studio heeft boven de slaapkamer van ander appartement. Contactgeluid van voeten. Dus als je pech hebt kindervoetjes om 7 uur. Wij hebben er iets van gezegd, daarna geen last meer gehad. Ontbijt van 17 euro hebben wij niet gedaan. Leek ons niet in verhouding.

    Wij hadden een studio. Was ZEER compleet. Je hoeft niets mee te nemen. Prachtig uitzicht vanaf ons terras. Restaurant wordt gerund door de vrouw des huizes. Perfect gebalanceerd diner voor 40 euro. Wijn van het landgoed vanaf 17 euro per fles.Je kunt per dag beslissen of je mee eet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Alles was top !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top !!!!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Heerlijke rustige plek , prachtige tuin met uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte bar faciliteit bij het zwembad. Locatie ligt wat afgelegen.

    Heerlijke rustige plek , prachtige tuin met uitzicht. Heel Goed diner!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid van meneer Olivi en de medewerksters

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Om zeker terug tegaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond de ganse dag dezelfde muziek op

    Het mooie zicht goed ontbijt leuk zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    10
    Dit was onze tweede keer dat we op La Sovana verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit was onze tweede keer dat we op La Sovana verbleven. Heerlijke locatie met uitzicht over de wijngaarden, heerlijk zwembad en uitstekend diner. Zeer klantgericht en vriendelijk personeel. Neem wel een boek mee.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,9
    De agriturismo is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs/kwaliteit verhouding is niet helemaal in balans.

    De agriturismo is prachtig. Schoon, goed onderhouden en erg rustig. Het personeel is aardig en geeft je persoonlijke aandacht. De Tour door de eigen wijngaard was erg leuk. De kamers zijn meer dan goed.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    Zeer aardige mensen, prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer aardige mensen, prachtige ligging.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: