Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Lachea 3-sterren

Via Cardinale Dusmet 4, 95021 Aci Castello, Italië

#13 van de 36 hotels in Aci Castello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 317 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    4,6
    Het ontbijt was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 310. Er was geen douchscherm aanwezig op het bad waardoor de badkamer een zwembad werd. Je kon niet staande douchen want er was geen douchehaak aanwezig. Verder lagen er haren op de vloer en in het bad. Ook zat er schimmel tussen de tegelrand en de muur. Als laatste was het wifi signaal erg slecht.

    Het ontbijt was top. Gratis parkeren bij het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Relaxed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer in een soort dependance, uitzicht op zee en ons balkon liep door in een hele grote tuin. Ontbijt was goed, kamer goed, zwembad schoon, personeel behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Net hotel , vriendelijke mensen maar veel lawaai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai , er werd een huwelijksfeest georganiseerd aan het zwembad vlak onder de kamers. Het zwembad was dan ook niet toegankelijk en lawaai tot middernacht.

    Nette kamers , proper hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,3
    leuk zwembad met uitzicht over de kust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het Hotel lag tegen een klein straatje met bochten en een stevige helling dat gebruikt wordt om het kustdorpje Aci Castello te bereiken. Er werd veel geclaxoneerd en het straat is vrij druk in het weekend. Er was filevorming tot laat in de nacht.

    leuk zwembad met uitzicht over de kust goede ligging voor bezoek Etna, Catania en Taormina

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,3
    uitstekende ligging voor bezoeken aan Etna en Taormina
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer met mooi groot terras met prachtig uitzicht op de omgeving uitstekende ligging om van hieruit de Etna te bezoeken (minder dan een uurtje rijden en men is aan de kabelbaan). Ook Taormina is vlot bereikbaar! In lekker restaurant gegeten aan de zee op advies van de eigenaar. behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    Het hotel lag op loopafstand van het centrum van Aci Trezza...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niks

    Het hotel lag op loopafstand van het centrum van Aci Trezza (niet Aci Castello) Aci Trezza is heel gezellig een heeft heel veel goede restaurants bij de haven. Voor de prijs die je betaalt is dit een super hotel, echt een aanrader. We zouden zo weer terug gaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel vriendelijk personeel. Een mooie kamer met balkon. Een heerlijk zwembad met genoeg ligstoelen en parasols. Het ontbijt was goed, met hartig en zoet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    5,8
    Prima hotel, maar slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een bruiloft in het restaurant en daar hebben we ontzettend veel last van gehad. Zowel overdag bij het zwembad, maar dat viel nog mee na wat voor een herrie er 's nachts nog was.Toen we om 01.00u gingen vragen bij de receptie tot hoe laat het duurde werden we afgepoeierd en we moesten ons maar niet zo aanstellen. De dag dat we weggingen zagen we dat de tafels weer gedekt waren voor een bruiloft dus er zijn regelmatig bruiloften. Als een gehorig en kleinschalig hotel zal je keuzes moeten maken. Je kan niet beide een goede service bieden op deze manier.

    De kamer was ruim en schoon.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,8
    Moeilijk gelegen doch acceptabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toegang met auto is moeilijk, je moet wel even stalen zenuwen hebben. De parking ligt zeer hellend en de ingang komt plots links op een bochtig steil weggetje. Doe je dit niet graag dan parkeer je beter beneden aan de weg, doch dat is ver weg van de receptie.

    Goede kamers aan acceptabele prijs, heel lekker en goedkoop eten in het restaurant, zicht op zee en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Prima 3*** hotel. Leuke locatie bij leuk haven stadje.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een drukke weg die voor het hotel ligt. Is overigens te doen.

    Wij boften met de kamer die we kregen. Zeezicht, ruim en mooi terras. Prima zwembad. Hotel zeker aan te raden voor meerdere dagen. Voor 13 euro een prima diner, incl locale wijn. Dit hotel is een aanrader. Aldaar gebruik gemaakt van Hollywood rent a car. Kwaliteit hiervan matig. Slechte auto, slechte nazorg bij het inleveren op het vliegveld. Valt overigens niet onder verantwoording van hotel. Aanrader 'savond in een vd vele restaurants aan de haven. Prima sfeer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,5
    Vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Drukke weg met veel lawaai aan straat.

    Vriendelijk onthaal. Elke dag schone handdoeken. Ruime kamer met ijskastje. Op loopafstand van centrum en restaurants. Parking aan hotel. Fijn zwembad.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Prijs kwaliteit overtroffen 👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel , lekker eten . Echt een aanrader .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    prima kamers en een zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    prima kamers en een zwembad

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel. Prachtig uitzicht. Aardige mensen en een fijn zwembad. Goede uitvalsbasis voor Etna, Catania. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    8,8
    In hotel kan voor weinig goed gegeten worden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is oud en kan beter in komende jaren gerenoveerd te worden.

    In hotel kan voor weinig goed gegeten worden. (4-gangen menu voor 13 euro). Drank is niet duur. Mooi uitzicht naar zee en heerlijke zwembad.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    10
    Wij werden vriendelijk ontvangen, laat in de avond.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Wij werden vriendelijk ontvangen, laat in de avond. Wij hadden een mooie kamer met een mooi terras. Het ontbijt was uitgebreid en vanuit de ontbijtzaal hadden we prachtig uitzicht. Op een paar honderd meter afstand van het dorp met restaurants. Jammer genoeg waren we er maar 1 nacht. We komen zeker terug.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    onze kamer (310) met megaterras en super uitzicht +...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluidsisolatie kamer, en ligt aan een drukke baan

    onze kamer (310) met megaterras en super uitzicht + goedwerkende wifi, airco en minikoelkast, veilige parking (gratis)

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Alles, dat dit nog bestaat.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles, dat dit nog bestaat. Alle lof voor locatie, personeel, eten van ontbijt tot diner geserveerd en geprepareerd door hele fijne mensen. Je voelt je zeer welkom en thuis.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,9
    Behulpzaam personeel, elke dag schonen handdoeken, ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed, maar eentonig ontbijt

    Behulpzaam personeel, elke dag schonen handdoeken, ruime kamers, ruime parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel, mooi uitzicht, goede locatie, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bar bij het zwembad

    Vriendelijk personeel, mooi uitzicht, goede locatie, lekker zwembad

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    8,3
    Goed hotel met een zwembadje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed hotel met een zwembadje. Ruime kamer met terras. Op loopafstand van het centrum.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,6
    schone grote kamer, parkeermogelijkheid, zwembad,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    schone grote kamer, parkeermogelijkheid, zwembad, restaurants op loopafstand, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,5
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is dringend aan onderhoud toe

    Het uitzicht

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,2
    Veel eetgelegenheden in Aci Trezza.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Veel eetgelegenheden in Aci Trezza.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Geweldig uitzicht vanaf balkon, prima bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer onhandig ingedeeld en douchecabine erg klein.

    Geweldig uitzicht vanaf balkon, prima bed.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Lachea

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: