Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Corti Di Montepitti 3-sterren

Via Suveretana 232, 57021 Suvereto, Italië

#10 van de 26 vakantiewoningen in Suvereto

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 291 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,5
    Mooi complex, iets gedateerd maar goed verzorgd. Prima uitvalbasis om vakantie door te brengen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is na sluiting van het zwembad (19.00) geen programma of afleiding op het parkje zelf. Dat geeft rust maar mensen die er van houden even een terrasje te pakken zullen s avonds elders vertier moeten zoeken.. Restaurant tevens bar heeft een buitenterras maar omdat er tijdens ons verblijf (juni) nauwelijks gebruik van wordt gemaakt, nodigt dat verder niet uit om er te gaan zitten. Van een aantal appartementen is het buitenterras en balkons zodanig gesitueerd dat je geen privacy hebt op je eigen stekje.

    Mooie vakantiestemming , met goed verzorgd buien terrein en een prachtig zwembad met royale ligweide met parasols en ligbedden. Complex is van een mooie omvang. Ligt nabij zee en strand en een paar karakteristieke plaatsjes. Supermarkt op 5 a 10 minuten rijden in Venturina. Bakker op de route naar Venturina in Caffagio (2 kilometer)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    Goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    Onvoldoende variatie in ontbijt, te weinig vers brood.Het huis was geschikt voor 2 à 3 personen,geen 5.We waren niet op de hoogte dat er niet gekuist werd, geen poetsproduct, onvoldoende poetsgerief.

    Goede ligging bij dorpje maar wel vlakbij drukke baan. Mooi zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,0
    Niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Geen privacy op terras, je zit samen naast de buren. Huisje verouderd. Tweepersoons slaapbed in woonkamer, die niet opklapbaar is. Geen broodservice. Veel lawaai tot avonds laat van de entertainment.

    Rustige locatie. Mooi uitzicht. Ruime slaapkamer. Goede parkeergelegenheid voor de auto.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    4,6
    Rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dame bij de receptie ( waarschijnlijk manager want ze droeg een andere blouse dan de rest) was niet bepaald klantvriendelijk. Als je daar ontbijt mag je de keuken in het appartement niet gebruiken. Als je daar geen gebruik maakt van het ontbijt mag je de kwieken gebruiken maar moet je hem zelf schoonmaken. Het appartement stonk naar vocht en was niet goed schoongemaakt. Er stond een hoge heg voor waardoor je niet van het mooie uitzicht kon genieten. Toen wij hier iets van zeiden werd kenbaar gemaakt dat we niet om uitzicht gevraagd hadden en waarom we niet aan de klusjesman hadden doorgegeven dat het niet schoon was. Uiteindelijk hebben ze opnmaandag de hegnoeta gefatsoeneerd .

    Het park is rustig en heeft een mooi zwembad met heerlijke ligbedden.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    Heerlijk voor jongen gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 12 nachten

    Geluid bij de pool stond soms erg hard. Over het algemeen best gehorig.

    Prachtige accommodatie, prima appartementen.

    Verbleven in augustus 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: