Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Le Ginestre Family & Wellness 4-sterren

Località Mandrione, 71019 Vieste, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 782 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    5,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Ideaal om de gargano te bezoeken. Weg v d drukte v d kust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs / kwaliteit super ! Eventueel nog een kleine douche aan het zwembad.

    Grote spiegel in de heel ruime badkamer. Heel netjes. Lekker ontbijt , alles werd heel goed bijgevuld.Zalig zwembad met ligstoelen. Rustig gelegen. Ga naar de stranden v peshici en ga eten bij een trabucco.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Gerenoveerde kamer was fris en had lekkere geur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doen erg hun best maar er zijn nog dingen waaraan ze moeten werken en die vatbaar zijn voor verbetering zoals meer decoratie (hotel is vrij kaal) tapis-plaid in de gang is aan vernieuwing toe. Prijs-kwaliteit ->super, vlakbij Vieste

    Gerenoveerde kamer was fris en had lekkere geur. Handdoeken ook heel fris en zacht. Vriendelijk personeel dat probeert op het iedereen naar hun zin te maken, enkel de taal (spreken praktisch geen Engels, enkel de manager)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    De kamer was netjes en ruim,maar zonder enige sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op de tuin bleek het dak van het binnenzwembad te zijn. Sfeerloos

    De kamer was netjes en ruim,maar zonder enige sfeer.Het ontbijt was heel goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Voor 4 dagen, een prima ontspannen afsluiting van onze rondreis!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    WIFI

    Hotel ligt op 15 minuten autorijden van een hele rits mooie stranden. En ligt midden tussen de olijfbomen. Van het hotel is er een shuttle van en naar het privé strand. 12,50 voor 2 bedjes en een parasol. Met de auto naar een plaats iets verder betaalden wij 6,00. (Naseizoen!) Het hotel is erg rustig! Lekker! Mooi zwembad met goede, niet verstelbare, bedjes. Veel zitjes!!! Buiten! Hotel restaurant (wij hadden half board) is schitterend, het eten goed. Het zag er soms spectaculairder uit dan het smaakte. We hadden het idee dat er verschillende koks waren. Twee avonden van de 4 was het eten geweldig, twee avonden aanzienlijk minder. De bediening, waar onder een jongen die zijn best deed Engels te spreken, was uitstekend. Maakten er geen haastklus van! Ontbijt was uitgebreid en uitstekend. Hartig en zoet! Er is een grote Wellness, maar dat moet je apart betalen! En een Gym. WIFI is een drama! Waarom bieden ze dat dan aan? Na veel klagen kregen we als troost één fles wijn, die we bij het eten hadden genuttigd, gratis. Dat vind ik wel netjes. Tijdens onze rondreis door Zuid Italië was dit hotel één van de weinigen waar we zeer tevreden over waren! Hans M. Roeper

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet super bijzonder hotel, maar daar betaal je ook voor. Geen noemenswaardige minpunten.

    Zwembad was heerlijk en de omgeving ook (voor de dorpen moet je wel reizen).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    9,6
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra zetelbed maakt de kamer te vol. Vloerbedekking in de kamers en de gang is wat ouderwets

    Super vriendelijk personeel en vooral de kamermeisjes verdienen hier een dikke pluim. Alle dagen verse handdoeken zoveel als je maar kan wensen. Kamers werden alle dagen goed gepoetst. Zwembad wordt netjes onderhouden. Eerst kregen we een kamer met een niet al te mooi uitzicht maar hebben direct een andere kamer gekregen en allemaal zonder moeite. Bij aankomst hadden we een hongertje er werd direct naar de keuken gebeld om nog een lekkere pasta te voorschijn te toveren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Zalig hotel in Puglia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Als je op de wc zat, zat je met je knieën bijna tegen de lavabo. Wat schimmel aan de kranen.

    Een zeer verzorgd hotel met heel hulpvaardige medewerkers!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,8
    Perfecte locatie, weg van de drukte van de kust maar toch...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trage wif

    Perfecte locatie, weg van de drukte van de kust maar toch dicht bij de kust. Fijne locatie, prima zwembad en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Airco en douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Patio - Bijgebouw
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco en douche

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,9
    Rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt, niet veel keus en niet regelmatig bijgevuld Tapijt op de kamer

    Mooi park en zwembad Vriendelijk personeel Parking in de accomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    niets . Was gewoon goed voor de prijs die wij betaald hebben.

    Zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Goed vertoeven!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond programma is vrij laat & luid.

    Hele fijne kamer in prachtige omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,8
    Het geheel is top, je wordt er verwend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant is groot en daarom wat on sfeervol, het eten en service waren uitsluitend.

    Het geheel is top, je wordt er verwend

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Speeltuin

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    8,3
    Personeel was super vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De matras was beetje versleten en WiFi was traag

    Personeel was super vriendelijk

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: