Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Le Mura 3-sterren

Via Bastia 4, 37017 Lazise, Italië

#10 van de 30 hotels in Lazise

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 370 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    6,7
    Goede locatie om er op uit te trekken. Geen hotel voor de gezelligheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 10 nachten

    Het ontbijt is voor deze prijsklasse hotel erg basic. Vaak was er al veel op als je na 9 uur aanschoof. Er mag overal gerookt worden om het hotel op elke tafel een asbak ook bij het zwembad .Aangezien de ruimte op terras erg klein is zat je altijd in de rooklucht van andere mensen, vooral tijdens het ontbijt kon je als niet roker niet buiten zitten.

    De locatie van het hotel is natuurlijk prachtig, je loopt zo Lazise in. Hotel rook erg fris en kamer werd snel schoon gemaakt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Niet luxe, wel heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast op de kamer. Water tijdens douchen komt maar zwakjes uit de kraan. Beetje gehorig Geen lift aanwezig

    Ideale ligging. Goede prijs kwaliteit verhouding. Je betaalt niet heel veel, dus je krijgt natuurlijk ook niet alles. Parkeren voor de deur. Heel vriendelijk personeel. Goed werkende airco. Fijn bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    perfecte ligging en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    de airco op de kamer, wij hadden een soort klimaat beheersing op de kamer. dat is anders dan airconditioner , minder koel.

    erg vriendelijk personeel ontbijt was erg goed . we konden iedere dag onze koelelementen afgeven en werden telkens weer met een glimlach gehaald en weer weggebracht. Erg dicht bij het centrum wat erg belangrijk voor ons was. goede parkeerplaatsen op eigen terrein. wij zouden graag s nachts om 0.400 uur naar huis vertrekken dat was allemaal geen probleem, nog een bakje koffie en een goed lunchpakket meegekregen. dat verdiend een pluim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Voortreffelijk !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk genoten van het verblijf in dit hotel. Waren vroeger aangekomen dan we normaal mochten inchecken. Werden warm onthaalt en mochten als we wouden al eerder inchecken. Ontbijt was goed verzorgd en je kwam zeker niets te niet .. de ligging van het hotel is zeer gunstig. Je zit er zo in het centrum bij allerlei lekkere restaurants en toch heb je al u rust ! Wij komen zeker eens terug !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,1
    Het ligt centraal het hotel is schoon en zijn voor de derde keer geweest.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    wij waren met 3 personen, de 1 persoonskamer was niet best erg donker en koud 2 persoonskamer uitstekend. personeel niet zo vriendelijk, niet gastvrij.

    Ontbijt was goed, ligging van het hotel perfect.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Dichtbij centrum Lazise, goede locatie voor kort verblijf van 1 of 2 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweepersoonskamer aan de kleine kant. Afwerking badkamer, te weinig druk op water, vooral bij douche. Airco was erg gehorig.

    De ligging dichtbij het centrum van Lazise was prima, weinig last van grote drukte in centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    10
    Geweldig!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    de vriendelijke bediening +ligging bij lazise.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Een fijne vakantie mooie kamer goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was zeer goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,2
    Perfecte locatie.vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is klein

    Dicht bij lazise en toch rustig! Perfect

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Dicht bij stadje en toch heel rustig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eentonig ontbijt!

    Dicht bij stadje en toch heel rustig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Prijs kwaliteit klopt niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs kwaliteit klopt niet. Te duur.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Goed ontbijt en prima zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt en prima zwembad.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel achter receptie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was mooi weer, dus ik had gehoopt om buiten te kunnen ontbijten, maar er waren maar een paar tafels buiten helaas. Ik vond de ontbijtzaal niet sfeervol. Ontbijt zelf was verder prima

    Zeer vriendelijk personeel achter receptie!!! In het centrum gelegen maar toch rustig, leuke moderne kamers

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    9,2
    Wij verbleven met een 7 maanden oude baby, daar werd door...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen bijzonderheden, mischien sanitair een beetje gedateerd..

    Wij verbleven met een 7 maanden oude baby, daar werd door heel vriendelijk personeel heel veel rekening mee gehouden.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    De locatie is geweldig.
    • Stel

    airco op de kamer mag wel beter

    De locatie is geweldig. Rustig, naast het centrum en vlak bij meer en terrassen. Ontzettend hartelijk welkom. Komen absoluut terug

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    8,3
    De ligging van de accommodatie, sfeervol ingerichte kamer en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco zou koeler/krachtiger mogen.

    De ligging van de accommodatie, sfeervol ingerichte kamer en het uitgebreide ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon, netjes,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon, netjes, super ligging, heerlijk ontbijt op terras bij zwembad. D

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    9,2
    De vriendelijkheid en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    De vriendelijkheid en de hygiene

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    9,2
    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets.

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: