Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Le Stanze Del Vicerè Boutique Hotel

Via Stella 94 ( Traversa Via S.Teresa Degli Scalzi), 80135 Napels, Italië

#612 van de 766 B&B's en herbergen in Napels

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 75 beoordelingen over deze B&B

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    De ligging , alles bijna te voet bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was eenvoudig, de ontbijtzaal koud. De vele trappen waren zeer vermoeiend.

    De ligging , alles bijna te voet bereikbaar. Max, de manager was heel hulpvaardig en wist ons vele verhalen te vertellen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    7,5
    Toen we aankwamen dachten we dat her niet klopte, het hotel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is niets wat niet bevallen is

    Toen we aankwamen dachten we dat her niet klopte, het hotel bevindt zich aan een klein, druk weggetje ware veel verkeer doortast. Wanneer je de binnenplaats in komt merk je hier niet van. De beheerder is van origine Nederlander, hij is bijzonder en aardig. De kamer was ruim en schoon. Wel een hard veren bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,0
    p
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    tuin slecht onderhouden,geen mogelijkheid om wat te drinken in het hotel. karig ontbijt

    p

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,3
    Sfeervol pand op een locatie uit de drukte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Sfeervol pand op een locatie uit de drukte. Maar binnen een paar minuten wandelen sta je er midden in. De kamers zijn ruim en mooi ingericht met prima bedden. Max en Pina staan altijd voor je klaar en zorgen dat je niets te kort komt.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    5,8
    Ruime heldere slaap- en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ingang van het gebouw staat niet in verhouding tot de hotel-accomodatie en kan dus nogal afschrikken. Het ontbijt is ondermaats en elke dag weer hetzelfde ...dat steekt tegen als je er 4 nachten verblijft! De eerste ochtend hadden we geen warm water. De bedden zijn nogal hard!

    Ruime heldere slaap- en badkamer. Goede ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    8,8
    Ruime kamers met prima bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is 2 hoog gelegen, voor mensen slecht ter been geen aanrader (geen lift).

    Ruime kamers met prima bedden. Elke dag schone handdoeken. Prima ontbijt, Nederlands sprekende manager, erg vriendelijk personeel. Prima ligging, openbaar vervoer dichtbij, maar ook alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    6,3
    Grote kamers, fijne bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vieze placemats bij het ontbijt, ontbijt zelf ook niet bijzonder

    Grote kamers, fijne bedden

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Le Stanze Del Vicerè Boutique Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: