Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Leccesalento Bed And Breakfast

Via Dei Mocenigo, 2, 73100 Lecce, Italië

#105 van de 274 B&B's en herbergen in Lecce

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 288 beoordelingen over deze B&B

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    Voor één nacht vond ik het goed maar, ik zal niet langer daar willen slapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fruit bij ontbijt waren niet vers en er waren heel weinig, te veel zoetheid voor ontbijt. Taxi chauffeur die ze voor mij hadden geregeld was een schande ook erg duur voor een rit van 20min. Ik dacht dat personeel van Hotel had een taxi (officiel) geregeld het was niet zo want eens in de auto met deze oudere 70 meneer werd het duidelijk dat een vriend of vader van personeel was. Bij terug brengen naar centrum Lecce probeerde deze jong casanova van 70 jaar mij op te pikken.... schandalig !. Ik zei u brengt me zo snel mogelijk naar centrum ! Meneer voelde zich beledigt met mijn commando. Ook rijde hij 60 km op de snelweg. Ik heb een Italiaanse vriend gebeld want die meneer probeerde het steeds met mij af te spreken, ik zei tegen mijn vriend ik heb de kenteken van auto genoteerd en stuur ik het naar je toe in het Italiaans dan pas ging meneer hard rijden en mij veilig in centrum van Lecce gebracht. Geen taxi laten bellen door personeel van hotel is mijn advies !

    Ik kreeg de appartement zo maar, het is een prima appartement met zeer comfortabel bed in de master bedroom, prima keuken en verwarming deed het prima. Locatie is top maar in de avond veel lawaai van buiten, er is tegenover een bar en dus tot laat in de avond heb je las van. Personeel was aardig en behulpzaam !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    9,6
    Een adres om nog eens naar terug te gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden s'nachts wel last van lawaai op de straat.

    De ontvangst was zeer hartelijk. Het appartement was ideaal gelegen voor onze vakantie met 4 vriendinnen, midden in het centrum. Dagelijks werd er gepoetst. Het ontbijt was zeker in orde. Alle dagen verse broodjes en lekkere zoetigheden, vers fruit, yoghurt ...... Er werd ook lekkere koffie geserveerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    excellent location
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    parkeren, parkeren, parkeren

    de straat waar de B&B huist is moeilijk te vinden (zonder navigatie) en parkeren in de buurt is een crime, maar als je eenmaal op je kamer bent, met het prachtige uitzicht over de romeinse arena, in het hart van de stad, met alles op enkele minuten loopafstand, is alles ineens helemaal goed. het gemopper van de hoteleigenaar over onze late aankomst (hoewel we hem telefonisch informeerden) is vergeten en de meer dan vriendelijke dame in de ochtend brengt de zon helemaal terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De opstapjes in de kamer van de douche naar kamer en van kamer naar de gang

    Super locatie, kan bijna niet beter.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    keiharde bedden rumoerige omgeving maar het is wel in het centrum

    toplocatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    10
    we hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer

    Kamer,uitzicht,ontbijt,personeel allemaal top

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Geen twijfel over mogelijk dat dit het juiste verblijf is om te boeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Toplocatie, goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel en een prima kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    10
    Heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst. Goede kamers. Schoon sanitair en goede bedden. Heerlijk ontbijt. Uitstekende ligging. Parkeer gelegenheid in de buurt.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2016

    7,9
    Fantastische locatie, gratis parkeergelegenheid!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was een appartement voor vier personen. Twee sliepen in de huiskamer, twee in een aparte kamer. Badkamer moesten we delen. Door de huiskamer heen lopen. Weinig privacy dus. Ontbijt was slecht. Koude koffie, oude croissants, nee het ontbjt was niks.

    Fantastische locatie, gratis parkeergelegenheid! Midden in de stad. Heel aardig personeel.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    De locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is top. Met uitzicht op Piazza San Oronzo, hét kloppende hart van Lecce. Alle toeristische trekpleisters voor de deur en genoeg bars en restaurants. Gezellige drukte.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,9
    De B&B ligt heel centraal, met een mooi uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontvangst was rommelig, tegelijk met een aantal andere gasten. We misten een sleutel van een tussendeur, waardoor wij niet gemakkelijk apart van elkaar de deur uit konden. Pas in een laat stadium kregen we een extra sleutel.

    De B&B ligt heel centraal, met een mooi uitzicht op de Piazza d'Oronzo. We kregen een parkeerkaart van de eigenaar, zodat wij nabij konden parkeren.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    8,5
    Locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie! Midden in historisch centrum van Lecce, uitzicht op Romeins amphitheater

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,8
    Basis ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minder zoetigheden en taart, meer lokale producten (italiaanse ham, kazen, vers brood)

    Basis ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,8
    de ligging en de uiterst vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging en de uiterst vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,8
    De vriendelijkheid en gastvrijheid, ontbijt uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit bed/matras

    De vriendelijkheid en gastvrijheid, ontbijt uitstekend

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Locatie,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeren in de stad is lastig

    Locatie,

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: