Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Leone 3-sterren

Via Parsano 10, 80067 Sorrento, Italië

#40 van de 77 hotels in Sorrento

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1548 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Dit hotel is gelegen dichtbij het (drukke) centrum van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kwaliteit van het fruitsap bij het ontbijt kan beter, zekers als je bedenkt dat je in de streek van de appelsienen zit. Is meer water dan fruitsap, voor de rest onstekend ontbijt.

    Dit hotel is gelegen dichtbij het (drukke) centrum van Sorrento maar heeft geen last van verkeerslawaai. Alles is binnen loopafstand te bereiken en vraag aan de baas naar zijn favoriete restaurants, je krijgt er 2 met typsiche napolitaanse gerechten. Zeer mooie moderne inrichting met gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    2,5
    Onbeschoft!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gradeert, ontbijt is weinig en saai, maar het ergste van alles is de man achter de receptie! Wij verbleven hier 2 nachten. We gingen vroeg weg om te varen met vrienden. In de avond wilde we met die vrienden uit eten, maar omdat hun verblijf een uur rijden was en zij hoog zwanger, leek het ons handig dat ze zich even bij ons op de kamer zou omkleden. Helaas dacht de man van de receptie hier anders over. Eenmaal terug beneden ging hij door het lint dat wij mensen mee hadden genomen onze kamer op. Hij zou de politie bellen, ons uit de kamer zetten of we moesten 30 euro bijbetalen. We hadden weinig keus, het was al laat, we wilde onze dag ook niet door die vent laten verpesten en we moesten nog 1 nacht daar slapen die al betaald was. Die 30 euro dus maar betaald, maar dit gaat toch nergens over. We zijn echt niet langer dan 15 min op onze kamer geweest en daar moet je 30 euro voor betalen?? Iemand die hoogzwanger is mag zich niet even omkleden in onze kamer?? Vreselijke man!! Als ik zo is beter de recensies terug lees, zijn wij helaas niet de enige die dit zo hebben ervaren. Zou dit hotel dus ook zeker NIET aanraden!

    Locatie is ok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    Hotel ligt net buiten het drukke centrum in een rustig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De waterdruk op de 4e etage (is de hoogste etage) was vrij laag waardoor het douchen wat langer duurt

    Hotel ligt net buiten het drukke centrum in een rustig straatje. In iets meer dan 5 minuten loop je naar het centrum. Het hotel heeft een eigen afgesloten parkeerplaats. Er wordt een prima ontbijt geserveerd dat zowel binnen als buiten (onder de sinaasappelbomen) genoten kan worden. De kamers zijn ruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    De locatie, zeer centraal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer lag direct naast de klokkentoren van de kerk en die luidde om 08.00 uur, 08.15 en 's avonds ook twee keer. Het was een enorm geluid. Verder zat de toledokamer aan de straatkant waar tegenover het hotel de ingang van een clinic lag waar de hele dag ambulances met gierende sirenes aankwamen.

    De locatie, zeer centraal. Personeel super aardig! Zeer hulpvaardig. Taxi ook prima geregeld. Ontbijt in kamer, heerlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid met zoete dingen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid met zoete dingen, fruit, yoghurt, diverse soorten brood/broodjes, gekookte eieren, vleeswaren, kaas en tomaten. Op loopafstand van diverse restaurants en het station. Kamer is zeer schoon, niets op aan te merken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,2
    goed ontbijt, eenvoudig maar prima kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    goed ontbijt, eenvoudig maar prima kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,1
    Gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie automaat bij het ontbijt, je moet specifiek vragen om verse koffie.

    Gratis parkeren. Kamers goed schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Dit hotel kan ik iedereen aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijtbuffet, vlakbij centrum, schitterend uitzicht vanaf ons balkon. Sorrento is een mooie plaats.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    9,6
    Geweldig stadshotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Heerlijk ontbijt in de tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige maar schone kamer.

    Heerlijk ontbijt in de tuin. Centrum op loopafstand. Diverse strandjes circa 10 a 15 minuten met de auto.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    4,2
    Zeer beperkt ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer beperkt ontbijt. Hygiene laat te wensen over

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsisolatie. Alle geluid van naburige kamer was hoorbaar. Men kon een gesprek gewoon volgen door de muren heen.

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is gewoon goed. Je loopt vanuit het hotel zo de binnenstad in.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    7,9
    Goede locatie waardoor je lopend de plaats in kunt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een regendouche waarvan de straal te zacht was. Miste een handdouche.

    Goede locatie waardoor je lopend de plaats in kunt. Gratis parkeren op eigen terrein. Prima ontbijt, gevarieerd en met heerlijk vers fruit!

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was niet zo geweldig. Fijne straaltjes die langs alle kanten uitging. Bed was nogal hard.

    Zeer vriendelijk personeel. Ruim ontbijt en lekkere koffie ( Douwe Egberts). Vers fruit. Zeer goed gelegen, dichtbij centrum en start van de boten naar Capri.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    9,6
    ligging van het hotel kort bij oude centrum, kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging van het hotel kort bij oude centrum, kamer met terras, personeel super vriendelijk. parking aan hotel, lekker ontbijt in de tuin, we hadden een heerlijke week.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,8
    De hotel was op loopafstand van de stad met een privé...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was eenvoudig en de schoonmaak niet heel goed.

    De hotel was op loopafstand van de stad met een privé parkeerplaats wat zeer prettig was. Ontbijt was prima. Fijn balkon.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,2
    De locatie, dicht bij historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamers waren erg gehorig.

    De locatie, dicht bij historisch centrum. Een rustige omgeving. Het heeft een eigen gratis parkeerplaats. Gunstige ligging t.o.v. Amalfikust en Capri

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    6,7
    Leuke hotel dat dicht bij het centrum van Sorrento ligt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles is betegeld en is super gehorig. veel verkeer aan de voorkant en geeft soms geluidsoverlast .

    Leuke hotel dat dicht bij het centrum van Sorrento ligt. Alles is te belopen.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    8,8
    Vanuit het hotel een excursie naar Capri gemaakt, was goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de wifi moest je steeds opnieuw inloggen, was zwak.

    Vanuit het hotel een excursie naar Capri gemaakt, was goed geregeld. Goed ontbijt in de tuin. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Douce cabine erg klein,

    De locatie

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van het verkeer

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Ligging van de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moeilijk te vinden met de auto.

    Ligging van de locatie.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lokatie en kamer

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,3
    Het ontbijt en nabijheid van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit van de matras.

    Het ontbijt en nabijheid van centrum

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    8,3
    De service was prima.
    • Groep

    Bed is wat aan de smalle kant.

    De service was prima. Vriendelijk en hulpvaardig personeel.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,8
    de gratis parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    de gratis parking

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: