Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

• Bezpłatne WiFi

8,9

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 16 czerwca 2026

9,0
    Bardzo ładny hotel ze znakomitymi śniadaniami

Brak

Śniadanie, basen, widok

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 26 maja 2026

Super, bardzo polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Niesamowite śniadanie, serio ciężko to przebić. Bardzo uprzejmy i pomocny personel

• Ocena dodana: 24 maja 2026

9,0
    Limone sul Garda przepiękne miasteczko. Hotel dobrze położony, śniadanie z widokiem na jezioro.
    • 4 noclegi

Pyszne śniadania, tradycyjne włoskie wędliny i sery.

• Ocena dodana: 15 maja 2026

Znakomity
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Hałas dobiegający z ulicy.

Usytuowanie hotelu i śniadanie więcej niż znakomite. Świeży sok pomarańczowy, duży wybór owoców. A co najważniejsze szeroki wybór regionalnych serów i wędlin wspaniale podanych na talerzu.

• Ocena dodana: 6 maja 2026

Pobyt bardzo udany,polecam hotel Limone
    • 5 noclegów

nie było takiej rzeczy

Śniadania przewyższyły moje oczekiwania.Wybór był ogromny,począwszy od przepysznych szynek i serów, smacznych omletów i jajek przyrządzanych na życzenie .Duży wybór słodkości do kawy,świeżo wyciskany sok z pomarańczy i ogromny wybór herbat które można było sobie parzyć w prześlicznych imbryczkach. Obsługa na śniadanich przemiła ,szczególnie Pani przyrządzająca jajka zawsze z uśmiechem na twarzy.Pokoje czyściutkie,sprzątane codziennie.Polecam serdecznie hotel Limone.

• Ocena dodana: 24 kwietnia 2026

• 6 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Czysty i bardzo przyjemny pokój. Bardzo serdeczny i profesjonalny personel. Gratuluję właścicielowi takich pracowników. Śniadania przepyszne, świeżo wyciskany sok z pomarańczy, produkty jak wędliny sery bardzo dobrej jakości, dużo warzyw, wyśmienita kawa. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za gościnę..

• Ocena dodana: 21 kwietnia 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Perfekcyjna obsługa, świetne śniadania, czyste i zadbane pokoje. Chetnie tu wrócę.

• Ocena dodana: 20 kwietnia 2026

Świetna lokalizacja, pyszne jedzenie, przyjazny personel

Brak

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Lokalizacja hotelu przepiękna, widok na jezioro, do promenady kilka minut spaceru. Z uwagi na plan podróży musieliśmy zameldować się nieco wcześniej, poinformowaliśmy o tym hotel i wszystko zostało bezproblemowo przygotowane. Śniadania niesamowite, pyszne, duży wybór. Obsługa przygotowująca sery i wędliny podczas śniadań jest cudowna. Obsługa hotelu bardzo pomocna i życzliwa, czuliśmy się jak u rodziny - czuć ciepło i życzliwość personelu :) polecamy z całego serca

• Ocena dodana: 27 marca 2026

Śniadanie wyborne😊

Pobyt: marzec 2026

• Ocena dodana: 17 października 2025

• 3 noclegi

Hotel Limone, to idealne miejsce typu slow. Jeśli chcecie naprawdę odpocząć, to będzie to idealny wybór. 10 gwiazdek to zdecydowanie za mało. Daję 100 i uznaję to miejsce za swój drugi dom. Ciepła rodzinna atmosfera, cudowne miejsce, prowadzone przez jeszcze bardziej cudownych ludzi. <3 O jedzeniu już nawet nie wspomnę! Wszystko regionalne, smaczne i świrze. Śniadania istny obłed. Zarówno uczta dla oczu, jak i podniebienia. W tym miejscu nie chodzi o lans, skakanie nad klientem. Tam jest po prostu rodzinnie, albo w to wchodzisz, albo nie. My jesteśmy oczarowani tym miejscem i personelem. Moja praca opiera się w dużej mierze, na podróżowaniu i bywam często w miejscach o bardzo wysokim standardzie, ale moje serce zostaje w Hotelu Limone. Dodatkowo sama miejscowość jest bardzo kameralna, z malowniczymi uliczkami, wszędzie unosi się cytrusowy zapach i jest idealną bazą wypadową, do podróżowania wokół jeziora Garda. We love and miss Limone! <3

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 13 października 2025

Szczerze polecamy!

Brak windy.

Miejscowosc Limone jest na tyle mała, że ciężko zgodzić sie z faktem, że hotel jest na uboczu. Do plaży- kilka kroków, do sklepu (wielobranżowy z dobrymi cenami) również, ok 8 min spacerkiem do Starówki. Powrót pod lekką górkę. Obok znajduje sie maleńka stacja benzynowa oraz wypożyczalnia rowerów. Personel wyjątkowo uprzejmy- Pani z recepcji przywitała mnie w drzwiach moim imieniem, co spowodowało moje wielkie pozytywne zaskoczenie. Pani powiedziała, ze czekali na nas i ze mimo, że zarezerwowaliśmy pokoj z widokiem na góry to przygotowali nam pokoj z widokiem na jezioro. Śniadania to bajka. Co prawda na początku trzeba poznać troszke "zasady gry". Paniom obsługującym śniadania wskazuje sie na co ma się ochotę i ile chciałoby się czego zjesc, następnie personel osobiście kroi, szykuje i ozdabia talerz. Świeżo wyciskamy sok z pomarańczy - ciężko sie opanować aby nie wypić kilka szklane- jest tak pyyyszny ;) Restauracja znajdująca sie z hotelu jest wysoko oceniana. Widać w niej również spory ruch miejscowych- co tylko potwierdza wysoki poziom. Szczerze polecamy to miejsce. Czuje się nie tylko profesjonalizm ale również taką swobodę obycia z gośćmi co powoduje, że człowiek czuje się trochę jak u siebie.

Pobyt: październik 2025

• Ocena dodana: 27 sierpnia 2025

Wszystko było idealnie, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu.

Nie było takiej rzeczy

- bliska odległość do centrum miasta - czystość - wygoda - przepyszne śniadania - świetna strefa z basenem - bar z dobrymi drinkami i muzyką na żywo w soboty - piękne widoki z balkonu - hotel przyjazny psom - bardzo miły i pomocny personel

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 19 sierpnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobre położenie i cudownie ciepła pomocna obsługa zaś śniadanie to raj dla podniebienia.

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 18 lipca 2025

• 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Świetny hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji. Piękne widoki, bardzo dobre śniadania, mili pracownicy. Chętnie wrócimy do Hotelu Limone, ponieważ spędziliśmy tam świetne wakacje 🙂

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 12 lipca 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Fantastyczna, przemiła obsługa! Piękny widok! Bardzo wygodne łóżko, czystość na najwyższym poziomie. Cudowne śniadania na tarasie.... Polecam wszystkim, chętnie wrócimy!

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 1 lipca 2025

Świetna lokalizacja, czysty hotel, przemiła obsługa, wygodny parking, a jedzenie rewelacyjne!
    • 2 noclegi

Hotel Limone to jedno z najlepszych miejsc, w jakich mieliśmy okazję się zatrzymać we Włoszech. Idealna lokalizacja – nad samym jeziorem Garda, świetna baza wypadowa zarówno na zwiedzanie okolicznych miasteczek, jak i na spokojny wypoczynek. Sam hotel bardzo czysty, zadbany, z przemiłą i pomocną obsługą, która naprawdę dba o gości. Na duży plus zasługuje również wygodny parking – bezproblemowy dostęp, co nad Gardą nie zawsze jest oczywistością. Największym zaskoczeniem (oczywiście pozytywnym!) było jednak jedzenie. Śniadania – rewelacja! Bardzo bogaty wybór, wszystko świeże, smaczne i pięknie podane. To zdecydowanie najlepsze śniadania, jakie jedliśmy w hotelach, a podróżujemy naprawdę sporo. Na miejscu działa też restauracja serwująca dania kuchni włoskiej, które były przepyszne. Pobyt był bardzo udany, miejsce nas zauroczyło i z czystym sumieniem polecamy je każdemu, kto planuje wizytę nad Gardą.

Pobyt: czerwiec 2025

• Ocena dodana: 18 czerwca 2025

Fenomenalne sniadania !!!

Widok na jezioro

• Ocena dodana: 8 maja 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Tylko zapach papierosów w lobby hotelu. Dla mnie - odrażający.

Fajny hotel, położony przy głównej ulicy, ale tak dobrze zorientowany na jezioro, że miało się wrażenie przebywania w gajach oliwnych. Warto brać pokoje z widokiem na jezioro. Spektakularne śniadania. Wyciskarka do pomarańczy zawsze podnosi jakość śniadania, ale w tym przypadku była tylko dodatkiem do fantastycznego stołu lokalnych wędliny i serów. Panie przygotowywały wspaniały talerz przysmaków wskazywanych przez gości. Nie ukrywam, że kupując "pamiątki z wakacji" kierowałam się nazwami serów i wędlin poznanych na śniadaniu. Dodatkowo sama sala śniadaniowa była bardzo ładna i z widokiem na zieleń. Pokoje sprzątane porządnie i codziennie.

• Ocena dodana: 5 maja 2025

Fantastyczny pobyt
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Widok z pokoju i pyszne śniadanka. Bardzo miła obsługa

• Ocena dodana: 1 maja 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Słabo działająca klima o ciśnienie wody w łazience ale nie było to bardzo uciążliwe

Wspaniałe śniadania, bardzo miły personel, hotel tuż obok zejścia na plażę, parę minut pieszo od centrum ale dzięki temu nie jest tłoczno. W okolicy piękny psi park, nasze psiaki były bardzo zadowolone z pobytu.

• Ocena dodana: 31 marca 2025

Zachwycające miesjce.
    • Pokój jednoosobowy z widokiem na góry
    • 1 nocleg

Hotel świetnie usytułowany. Piękny widok na góry oraz jezioro. Czysto, komfortowo i sympatycznie. Śniadania to mistrzostwo. Pysznie, różnorodnie i z przemiłą obsługa. Miejsce godne nie tylko polecenia ale i wyróżnienia.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 12 marca 2025

Jeszcze tam wrócę (prawdopodobnie w czerwcu)
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wszystko to co oceniałem. Mega lokalizacja i przede wszystkim ludzie tam pracujący

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 27 października 2024

Wspaniała obsługa na barze, wszystko robią byś czuł się zrelaksowany

Obsługa bardzo sympatyczna

Pobyt: październik 2024

• Ocena dodana: 19 października 2024

Wspaniały pobyt.
    • Pokój jednoosobowy z widokiem na góry
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Pyszne śniadania .Przemiły personel i duża dbałość o czystość. Bardzo dobra lokalizacja.

Pobyt: październik 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!

Goście ocenili również te obiekty: