Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Carmel 2-sterren

Via Goffredo Mameli,11, Trastevere, 00153 Rome, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 373 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    De ontvangst was erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst was erg vriendelijk. Omdat we vroeg arriveerden, konden we nog niet inchecken. De bagage konden we wel achterlaten en we kregen van de receptioniste een kaart en wat tips om de omgeving vast te verkennen. De kamer was schoon en sfeervol, dagelijks schoonmaak. Binnen enkele minuten lopen zit je middenin de gezelligheid van Trastevere, veel leuke restaurantjes, straatjes en pleintjes. Ook lopend naar het centrum van Rome is te doen, maar het kan natuurlijk ook met het ov. Het is een knus kleinschalig hotel met 8 kamers voor gasten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,5
    Prima klein hotelletje, op goede locatie t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons geen specifieke minpunten, dik tevreden! Vier dagen hier geweest.

    Prima klein hotelletje, op goede locatie t.o.v. Trastevere, highlights, en centrum, ov etc. Zeker niet luxe, maar prijs-kwaliteit was voor ons prima. Degene die luxe wil in Rome, moet daarvoor zijn knip trekken en véél meer voor betalen! Prima geslapen, gastheer doet alles om het je naar de zin te maken. Sober ontbijtje mogelijk voor klein bedrag, maar degene die 'buffet' wil, hier niet naartoe gaan. Dus, wil je luxe, hier zeker niet naartoe gaan, hoef je ook niet te klagen!!! Voor ons was het perfect, betaalbaar en schoon!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,5
    Wij hebben een prima verblijf gehad in Locanda Carmel en 5 geweldige dagen in Rome!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet iedere ochtend vers brood, terwijl er een bakker om de hoek zat....

    Lokatie is prima, heerlijk om te struinen door Trastevere. Kamer 5 is superleuk, komt uit op het terras, kun je 's morgens voor je deur in het zonnetje zitten, vond ik geweldig!! Erg relaxte mensen, we mochten zelfs onze gehuurde fietsen op het terras boven zetten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Prima voor een nachtje, niet langer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco maakte veel geluid. Die van de buren hoorde wij ook.

    Mooi dakterras en in leuke wijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    Prima kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had iets beter gekund maar daarentegen was het ook spotgoedkoop (€ 3,50)

    Prima kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    Gewoon wel prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relatief oud hotel. De kamer is gewoon prima, maar meer ook niet.

    Prima plek, dicht bij Trastevere

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    Lekkere douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een eerdere gast had duidelijk in de badkamer gerookt.

    Lekkere douche.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is zeer beperkt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    4,6
    Het ontbijt op het dak was wel uitermate gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is sterk verouderd, wat maakt dat alles wat vies en versleten is.

    Het ontbijt op het dak was wel uitermate gezellig.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,4
    De locatie is leuk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onvriendelijk personeel, barslecht ontbijt, loslopende grommende honden, slechte geluidsisolatie, overboeking en afwezig management (goedkope buitenlandse kracht is aanspreekpunt maar kan en mag niks beslissen,...).

    De locatie is leuk. Middenin Trastevere en toch niet naast de bars. s'Avonds kan je iets eten, alles op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,5
    Geschikt voor een kort bezoek aan Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een erg mager ontbijt met alleen droge broodjes en goedkope jam uit een kuipje. Op zaterdag wel een plakje cake.

    Geschikt voor een kort bezoek aan Rome. Eenvoudig maar netjes.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Carmel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: