Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Locanda Del Mulino 3-sterren

Via Nuova Estense 3430, 41053 Maranello, Italië

#6 van de 14 hotels in Maranello

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 127 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van eigenaresse Julia en haar man Paolo. Een hotel wat met passie ingericht is. Ontbijt was prima, parkeergelegenheid meer dan oke, restaurant geweldig. Voor ons een dikke 10 en voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Prima hotel als uitvalt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst weinig mogelijkheden tot een kleine snack. Je moet wachten tot het restaurant open is. Een chipie en nootje lukt wel

    Prima restaurant erbij

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Goed slapen en lekker eten vlakbij ferrari en prachtige natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging. Mooie kamers en uitstekend restaurant erbij goed geprijsd en je kan een wijntje erbij nemen want je hoeft niet meer de auto in 😊 je bent in een paar minuten bij gerrari museum. En zo in de prachtige berglandschappen!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt sober, mocht wat uitgebreider zijn, Te weinig stopcontacten.

    Diner en netheid van het hotel, afgesloten parking

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Eerlijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot 23:00 wel veel lawaai door resto

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    We kwamen laat aan en ondanks dat we niet gereserveerd...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kwamen laat aan en ondanks dat we niet gereserveerd hadden werd er toch een tafeltje vrijgemaakt voor onns. Het eten was heerlijk. Wel reserveren dus!

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    9,6
    Rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige omgeving. Zag er netjes uit. Restaurant met buiten terras. Glutenvrij ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    9,2
    Mooi gebouw rustig goede bedden prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi was wat zwak op de kamer

    Mooi gebouw rustig goede bedden prima ontbijt

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: