Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Locanda Gli Ulivi

Via Montebudello 33/1, 40050 Monteveglio, Italië

#1 van de 6 hotels in Monteveglio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 158 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Goed voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren savonds de stad in getrokken en toen we terug aan kwamen stond de parking vol met gasten van het restaurant dat bij het hotel hoort. Dit was best lastig aangezien wij onze wagen niet meer kwijt konden..

    Mooi en hygiënische kamer. Het uitzicht was adebenemendb Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch zicht vanuit het zwembad en een zeer goed restaurant zodanig dat je de auto niet hoeft te nemen om uit te gaan eten. Echte balsamico gaan proeven in Modena, zo herken je het verschil ¨:)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Heetlijke Locanda in rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan toch iets moet zeggen, het ontbijt, maar dat is eigenlijk in heel Italië. Verders geen minpunten.

    De ligging van deze licanda is echt geweldig. Op een heuvel met uitzicht op de druivenranken. Wij hadden een 2 kamers, waarvan 1 geschikt is als woon/slaapkamer. Een zeer riante badkamer en slaapkamer, alles voorzien van airco. De kamers en badkamer zijn zeer smaakvol ingericht en superschoon! Het zwembad met voldoende bedjes is ook heerlijk, om even een frisse duik te nemen na een dagje toeren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echt minpunt, maar de kamers zijn wat gehorig.

    Vriendelijk personeel, mooie, propere en comfortabele kamer, prachtige ligging, geen vaste uren zwembad, goed rstaurant. Wij hebben genoten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Mooie locatie, goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie, goed restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Zie boven
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    10
    De fraaie locatie, de zeer verzorgde kamer en zowel het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De fraaie locatie, de zeer verzorgde kamer en zowel het diner en ontbijt voortreffelijk. Dus op onze regelmatige reizen naar en van Italië zullen we hier vaker terugkomen.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    Eten was super en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Eten was super en locatie

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    10
    Fantastisch uitzicht, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Fantastisch uitzicht, vriendelijk personeel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: