Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cà La Bricola 2

San Marco 489, San Marco, 30124 Venetië, Italië

#215 van de 316 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 797 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Perfecte locatie nabij San Marco. Vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was oke, maar de dekens matig. Fleece-deken op een onderlaken, dat verwacht ik in een hotel wel beter.

    Locatie was echt perfect, wel goed om te weten dat het niet makkelijk te vinden was.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    Goede comfortabele kamer, maar te weinig aandacht aan een basic onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 5 nachten

    onthaal onbestaande, kamer aangewezen door een dienster van het gelijknamige restaurant die niet in staat was te antwoorden op de meest fundamentele vragen (alleen Italiaans sprekend) Geen lift! 3e verdiep (voor ons geen probleem)

    geen ontbijt genomen was veel beter om op de hoek op het terras te gaan (ook goedkoper) de locatie is perfect,dicht bij alles en toch een beetje uit de grootste drukte We hebben onze bagage kunnen achterlaten tot op moment van vertrek

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Heerlijk schoon en fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het een hotel op korte afstand van alle bezienswaardigheden zit en als je op je hotelkamer zit is het lekker rustig en heel fijn dat er airco op de kamer zit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    6,3
    Hoewel de eigenaar slecht Engels spreekt is hij vrolijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Spabad
    • Verbleef 4 nachten

    Als je 's nachts landt heb je een probleem: vind dan het hotel maar eens terug. Telefoon wordt niet opgenomen. En je hebt een code nodig om binnen te komen (bel van te voren met booking.com, anders heb je echt een probleem!) Het ontbijt was matig. Internet niet in je slaapkamer.

    Hoewel de eigenaar slecht Engels spreekt is hij vrolijk en aardig. Je bed wordt elke dag netjes opgemaakt en verschoond.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,8
    Het bezoek aan Venetië was fantastisch maar het hotell zou ik niet meer nemen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - Bijgebouw
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. Geen service op zondag.

    De locatie in Venetië

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    5,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen werkende airco Wat lastig te vinden. Helemaal als je laat aankomt.

    Kamer was zeer schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,9
    Mooie Venetiaanse kamer midden in het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt wat eenvoudig. 1 Croissant en de rest sneetjes stokbrood.

    Mooie Venetiaanse kamer midden in het centrum!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    4,6
    ontbijt was zeer matig, weinig beleg, geen fruit geen eieren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamers zijn zeer klein

    ontbijt was zeer matig, weinig beleg, geen fruit geen eieren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    De uitstekende ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De harde bedden

    De uitstekende ligging

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,3
    Locatie moeilijk te vinden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie moeilijk te vinden.Bij aankomst was oorspronkelijk niemand aanwezig. Even later wel. Eigenaar spreekt zeer weinig engels. Later medewerkster ontmoet die wat meer engels sprak.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    4,6
    Het ontbijt was eenvoudig maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een piepkleine kamer zonder zit- en schrijfmogelijkheden. Een niet functionerende airco. Geen duidelijke hotelaccommodatie met kamers boven een restaurant.

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed. De ligging op 200 meter van het San Marcoplein.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,8
    Hotel is midden in het centrum met alle faciliteiten en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi werkte niet, maar mochten gebruik maken van de privé laptop van de eigenaar.

    Hotel is midden in het centrum met alle faciliteiten en bezienswaardigheden op loopafstand. Kamers zijn prachtig gerenoveerd en helemaal in stijl met de omgeving. Een prima 4 sterren hotel zonder lift. Hier proef je het echte Venetië. De watertaxi brengt je tot op 50 meter van het hotel (belangrijk in Venetië anders loop je honderden meters met je koffer te zeulen).

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    7,5
    Lekker vers dagelijks ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beschrijving adres is een regio geen straatnaam en dus moeilijk te vinden. Behulpzaamheid ok; vriendelijkheid ontbrak

    Lekker vers dagelijks ontbijt. Propere kamer en handdoeken.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    Uitstekende locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Moeilijk te vinden, maar daarom niet minder leuk om ernaar te zoeken :-)

    Uitstekende locatie! Zeer rustig! Degelijk sober ontbijt!

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Locatie, top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamer, alleen op de gang

    Locatie, top! Was schoon

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,2
    een rustig hotel, zeer goed verzorgd, kamer nog mooier dan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden wat moeite om het hotel te vinden

    een rustig hotel, zeer goed verzorgd, kamer nog mooier dan aangegeven, en zeer schoon.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    GOEDE LOCATIE
    • Vakantiereis
    • Stel

    GOEDE LOCATIE

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cà La Bricola 2

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: