Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Locanda Armizo

San Silvestro 1104 - San Polo, San Polo, 30150 Venetië, Italië

#281 van de 316 B&B's en herbergen in Venetië

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 337 beoordelingen over deze B&B

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    6,7
    Simpel hotel voor een goede prijs, maar zeker geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Aparte Bedden - San Marco 2900
    • Verbleef 3 nachten

    Wat kleine mankementen aan de kamer. Werkt de heater/airco nou wel of niet?! Douchekop die alle kanten op spuit en kijk uit dat je niets kleins in de wasbak laat vallen, want dan is het weg. De twee mannelijke receptionisten die wij voornamelijk troffen waren niet erg behulpzaam ('Er is geen enkele supermarkt in Venetie te vinden. Goedkope restaurants bestaan hier niet'). Ontbijt is erg basic en zeker niet vers. De kleine broodjes zijn zo hard als steen. Als het hotel (locatie 'Arte') vol zit kun je de pech hebben dat er geen plek meer is in de piepkleine ontbijtkamer. Voor de prijs mag je ook geen topkwaliteit verwachten, maar al met al is het zeker geen aanrader.

    Klein, simpel hotelletje voor een prima prijsje. Ideaal voor een stedentrip in het vrij dure Venetie. Verwacht geen wonderen en let vooral op in welke van de 2 locaties je verwacht wordt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    9,2
    Heerlijke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken via Skype is een beetje apart. Als er een stroomstoring is werkt het niet. Hadden kamer 1 op de benedenverdieping, daar deed WiFi het niet. Kan roemoerig zijn als er veel mensen langs je raam lopen.

    De locatie was fantastisch, erg centraal voor het openbaarvervoer, ook naar het vliegveld. Neem de halte Rialto, dat is makkelijke dan de halte die wordt aangegeven. Restaurants in de buurt, goed eten. Kamer klein, maar schoon en netjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Fantastisch voor een citytrip, niet langer dan 3-4 dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Fantastisch voor een citytrip, niet langer dan 3-4 dagen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,1
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds geen personeel aanwezig , alleen contact via een pc en webcam Moeilijk te vinden

    Prijs kwaliteit verhouding Locatie En gratis wifi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    De locatie, dicht bij de Rialtobrug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, dicht bij de Rialtobrug. Gezellige terrassen dichtbij.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    7,1
    de kamer was ruim, in oud stijl maar met goed bed, lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer en badkamer waren niet helemaal schoon en stofvrij

    de kamer was ruim, in oud stijl maar met goed bed, lekker warm douch. Personeel heel vriendelijk, het ontbijt simpel maar lekker, met vers broodje en croissant, jam en koffie. Apart manier van inchecken met gebruik van skype verbinding maar makkelijk en snel.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,2
    Het inchecken was heel bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het inchecken was heel bijzonder. Ze beheren 2 hotels waardoor de receptie onbemand is. Via een Skype verbinding en een monitor spreek je een dame die alles uitlegt. Voor vragen kun je gewoon op de knop drukken, Skype springt aan en je kunt je vraag stellen. Grote klassieke kamer, klein koelkastje. Goede douche, top locatie. Ontbijt wordt s'ochtends naar je kamer gebracht door een aardige mevrouw. Croissantje met jam en koffie/thee. Gebruik een backpack in Venetië want met een koffer over alle bruggetjes is een uitdaging.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,1
    Echt centraal gelegen, vlakbij Rialtobrug en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer was nogal aan de kleine kant vr 5 personen als je moeten ontbijten op de kamer (slechts 3 stoelen vr 5 mensen)

    Echt centraal gelegen, vlakbij Rialtobrug en toch rustig

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Super locatie dichtbij Ponte Rialto!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super locatie dichtbij Ponte Rialto! - als je van de trein/bus station komt, neem beter waterbus 2 tot de halte Rialto (20') dan over de brug en langs de kanaal tot je niet verder kan, dan klein steegje naar rechts en aan de linkerkant vind je de deur van Locanda Armizo - te voet met de bagage door de vele bruggen en trappen duurt het veel langer. Kamer heeft eigen badkamer, airco en WiFi.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,8
    Propere kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het onthaal is een beetje raar. Als je pas laat toekomt is er niemand meer. Je krijgt dan via Skype instructies van de eigenaar. Uiteindelijk allemaal goed meegevallen maar in het begin lijkt dit een beetje raar.

    Propere kamer Vriendelijk personeel Zeer goede ligging Ontbijt krijg je op de kamer=makkelijk Ontbijt = basic maar heel lekker

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    Gemiddeld genomen was alles in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer is wat hokkerig, maar locatie maakt veel goed. Tikkeltje zonderlinge mevrouw aan de receptie.

    Gemiddeld genomen was alles in orde.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,8
    Prima locatie, met airco, ontbijt op de kamer, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima locatie, met airco, ontbijt op de kamer, vriendelijk personeel, netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,8
    Uitstekende ligging, ruime kamer, zeer verzorgd, correcte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was heel beperkt

    Uitstekende ligging, ruime kamer, zeer verzorgd, correcte ontvangst

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    5,0
    Location
    • Vakantiereis
    • Stel

    Breakfast and staff

    Location

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    8,3
    De receptioniste Tania was heel erg vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    De receptioniste Tania was heel erg vriendelijk en behulpzaam! Ontbijt op de kamer lekker, alles was prima.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Locanda Armizo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: