Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Londra & Cargill 4-sterren

Piazza Sallustio 18, Via Veneto en omgeving, 00187 Rome, Italië

#350 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 744 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende locatie voor een bezoek aan Rome! Wij hadden een 4 persoonskamer geboekt en deze overtrof onze verwachting. De auto kon bij aankomst in de garage geparkeerd worden en wij konden zo lopend de stad in. Ontbijt is prima, de meeste assorti vroeger in de ochtend. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Absoluut 4 sterren waardig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,3
    Op basis van foto's en recensies leek dit hotel een...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Op basis van foto's en recensies leek dit hotel een prima keus. We hadden twee junior suites geboekt. De suites waren zeer groot, maar alles is erg verouderd. Het komt niet overeen met de foto's. De locatie is erg ver uit het centrum. Kortom, voor hetzelfde geld een hotel in het centrum boeken is veel slimmer!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    10
    we hadden een super weekend in Rome, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    wij hebben niet echt minpunten.

    Er viel niets op te merken op de kamer,mooie inrichting en heel proper. het ontbijt was niet heel uitgebreid maar toch voldoende.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Rustige plek, maar dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige plek, maar dicht bij het centrum. Gied bereikbaar vanaf station. Fijne restaurants in de buurt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Rust, bed en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen volkoren brood maar had dat ook niet verwacht

    Rust, bed en locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    9,6
    Heerlijke uitvalsbasis voor kennismaking met Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kan ik niet bedenken.

    Prima kamer. Goed bed. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk en service gericht personeel.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,5
    Locatie, prettige kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt had gezien het viersterrenkarakter wel wat uitgebreider en luxer gekund. Afstand tot metro viel wat tegen.

    Locatie, prettige kamer, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel en uitstekende slaapkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche waar je twee minuten moet wachten omdat je anders of koud of zeer heet water krijgt. Meerprijs ontbijt. Absurd € 11,00 voor een omelet.

    Vriendelijk personeel en uitstekende slaapkamer.

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    7,1
    De vriendelijke ontvangst aan de receptie, en het personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt, slappe koffie en harde broodjes en binnenin leeg. Misschien 'n specialiteit in Rome? Achteraf hebben we wel 'n cappuccino kunnen bestellen en was er op de 3-dag andere normale broodjes.

    De vriendelijke ontvangst aan de receptie, en het personeel in het algemeen. De kamers zijn perfect. al hoewel hadden we liever 'n douche dan 'n bad waarvan de instap te hoog is. Rustige ligging, maar daarentegen te ver van Metro en de toeristische bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    7,5
    Het is een net hotel in met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geserveerde standaard koffie bij het ontbijt is niet drinken. Vraag om een cappuccino of espresso met een kannetje heet water, dat is veel beter. De kamers zijn niet de beloofde 25 m2, maar zijn slechts 15m2. Reclameren bij de receptie leverde dat ik dit incl. badkamer en halletje moest zien. Ja, ja, mooi verhaal. Een glaasje witte wijn aan de bar kost €7; dat is wel een beetje aan de bonte kant.

    Het is een net hotel in met vriendelijk personeel. Het ontbijt is voor Italiaanse begrippen redelijk uitgebreid (en wordt geserveerd tot 10:30 uur). De kamers worden goed schoongemaakt. Het hotel bevindt zich op 15 minuten loopafstand van treinstation Termini. Ofwel vanuit Fuimicini Airport heb je een directe verbinding (Leonardo Express). Ook loop je in 10 minuten naar het dichtbij zijnste metrostation Republica. Er is airco op de kamer. Rondom het hotel zijn diverse restaurantjes.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,1
    Kamers goed badkamer kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen warm ontbijt keuze Te rustig aan de bar

    Kamers goed badkamer kan beter

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    8,3
    Nette kamers ,goede airconditioning en goe ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nette kamers ,goede airconditioning en goe ontbijt

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    9,2
    De locatie van het hotel, in een rustige buitenwijk, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen.

    De locatie van het hotel, in een rustige buitenwijk, maar toch ook zo in het hart van de stad.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Londra & Cargill

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: