Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Italië
  3. Hotelbeoordelingen: Sardinië
  4. Hotelbeoordelingen Olbia
  5. Beoordelingen van Luna Lughente

Beoordelingen over Luna Lughente 4-sterren

Località Pittulongu, Strada Panoramica Olbia-Golfo Aranci(Sp82), 07026 Olbia, Italië

#7 van de 30 hotels in Olbia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 736 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 53

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    9,6
    comfortabel en rustgevend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    wij vonden de portie grootte, zelfs naar internationale standaarden, buitensporig groot binnen de overigens zeer goede service van een dagelijks 4-gangen diner tegen de zeer betaalbare prijs van €23.-.

    de kamers en het hotel in het algemeen waren stijlvol, schoon en zeer ruim opgezet zonder onpersoonlijk te worden. het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. het uitzicht was heerlijk en maakte de wat afgelegen ligging ruimschoots goed. het restaurant en keuken waren zeer goed verzorgd er werd bovengemiddeld gekookt (verfijnde keuken).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    7,1
    zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    mindere locatie - je hebt echt een wagen nodig als je iets wil gaan doen ( uit eten , bezoeken van dorp of strand... ) wij hadden een superior kamer geboekt, maar eigenlijk zijn dit gewoon standaard kamers qua oppervlakte/service. Wel zeezicht ..

    zeer vriendelijk personeel ruime en propere kamers fantastisch uitzicht ( zowel van op de kamer als van het zwembad) ontbijt zeker Oke naar Italiaanse normen :)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    TOP!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken had de receptie de creditcard nodig waarmee de boeking gedaan was. Deze hadden we niet bij ons. Was de 1 e keer dat daar naar gevraagd wordt.

    Upgrade kamer. Prachtig uitzicht, mooi balkon. Top zwembad met prachtig uitzicht. Ontbijt zeer uitgebreid. Diner op sfeervol terras met super uitzicht en heerlijk eten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    Mooi zwembad met fantastisch uitzicht in wat gedateerd maar schoon hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    uitstraling van het hotel (ex zwembad en terras met zicht op zwembad) is outdated. Heeft een verfrissingsbeurt nodig.

    Het zwembad en het uitzicht van daaruit is fantastisch. Personeel is zeer vriendelijke. Ontbijt is top. Rest van het hotel (inclusief kamers) is schoon maar outdated

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Prachtige locatie, heerlijk ontbijt, super vriendelijk !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Oudere stijl, niet hip, maar wek proper dus geen probleem. Mits vernieuwing zou het helemaal super zijn.

    Heel vriendelijk, prachtig uitzicht, lekker en uitgebreid ontbijt, eerlijke prijs, ideale uitvalsbasis om de kuststreek te verkennen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niks!!!

    Uitzicht, zwembad, personeel!! en service. Het is een prachtig hotel met uitstekende service. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers heel schoon. Het uitzicht is prachtig. Zowel vanaf het terras als zwembad. Heerlijk zwembad. Heerlijk eten. Super personeel. Alleen maar lof!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    10
    We konden zonder probleem al om 09.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden zonder probleem al om 09.00 inchecken en kregen ook nog eens een upgrade naar een suite! Ontbijt zeer uitgebreid en lekker en ook diner is restaurant was heerlijk. Mooi zwembad met geweldig uitzicht. Zeer vriendelijk personeel zowel receptie als restaurant.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,6
    Prima hotel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens het diner binnen veel last van muggen. Dit was zeer hinderlijk tijdens het eten.

    Heerlijke ligging met mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Waren vroeg aangekomen in de ochtend maar er werd gezorgd dat de kamer snel gereed zou zijn. Goede restaurant, wel prijzig maar dat zijn alle restaurants in deze omgeving. Ligging vlakbij Olbia en mooie uitstapjes te maken naar Costa Smeralda en La Madalenna eilanden. Ontbijt uitstekend. Kamers netjes en comfortabel. Goed werkende airco.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Vakantie in Sardinie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie enigszins gedateerd. Te groot wat ten koste gaat van de gezelligheid. De zaal waar het diner geserveerd werd was ongezellig en te groot.

    Faciliteiten waren dik in orde. Leuk zwembad. Buiten ontbijten ook fijn en in orde.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    De gratis upgrade naar een suite, het prachtige uitzicht,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gratis upgrade naar een suite, het prachtige uitzicht, het vriendelijke personeel, het uitstekende eten in het restautant en de inspanningen van het personeel om een breakfastbox te maken vanwege onze vroege uitcheck!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    Wij hadden de eerste avond in het restaurant van het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de eerste avond in het restaurant van het hotel gegeten, nou echt super, heerlijk! En bij het ontbijt keuze genoeg voor iedereen. Wij hebben het hier heerlijk gehad met een geweldig mooi uitzicht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Super 'easy landing of ending' hotel met geweldig zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is erg standaard en zou beter kunnen. Restaurant is ongezellige ruimte. Kamers zijn zeer net.

    Het 'infinity' zwembad is echt superlekker met geweldig uitzicht over de baai en het hotel ligt echt om de hoek van Olbia en dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Fris en ruimtelijk hotel, uitstekend voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje zielloos hotel. Uitstekend voor 1 nacht.

    Uitzicht bij zwembad. Alles fris en ruimtelijk. Kamer 224 (beste kamer voor uitzicht!). Ontbijt was beste van 3 hotels waar we verbleven, we miste verse sap en verse croissants.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Prachtige familiesuite met zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer gezonde opties voor het ontbijt, maar wat er lag was wel goed.

    Mooie kamer met prachtig uitzicht op de zee. We kregen een upgrade naar een familiesuite, wat erg vriendelijk was. Heerlijk zwembad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Alles was goed! Ruime kamer met balkon en mooi uitzicht op zee. Het ontbijt was prima. Je kon ook heerlijk buiten zitten met prachtig uitzicht op zee en zwembad. Personeel heel vriendelijk. Wij hebben genoten!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Heel goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beschrijving route op basis van verstrekte adres was onvoldoende. De straatnaam van het hotel klopte niet.

    Uitgebreid ontbijt, schone kamer. Mogelijkheid om strandlakens te gebruiken en extra service voor parasol. Prachtig zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    10
    We hadden ons geen beter hotel kunnen wensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zonder auto zie je niets van de omgeving.

    Alles was geweldig goed. Je wordt met het hotelbusje ook naar het strand gebracht en opgehaald, als je dat van tevoren aangeeft. Je kon zelfs nog halfpension boeken ter plaatse (4 gangen diner).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    Zeer attent personeel, heerlijk eten en zeer ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    De ligging van het hotel. Je hebt een auto nodig, maar de ligging van het hotel is erg mooi

    Kamers waren fantastisch. Zeer ruim balkon. Het diner als je met halfpension boekt is iedere avond weer een super 4-gangen diner. Je hebt wel een auto nodig. Je kunt wel iedere dag gratis naar het strand worden gebracht door het busje

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Thuisgevoel, en vrij door huurauto.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het hotel ligt te veer af van strand en stad om te kunnen lopen. Word gecompenseerd door shuttle service van hotel naar strand. Heb zelf auto gehuurd. Super uitvalsbasis om noord sardienien te ontdekken. ik vond ontbijt te veel dikmakers ( zuiker, vat) bacon beter uitbakken, veel meer volkoren producten, yogurt zonder smaak en zuiker, volkoren musli..... noem het maar. ik was alleen reizend en daarvoor was het avond eten te groot. Mooi gedekte tafels 3 gangen menu, daar zou ik me heel eenzaam gevoelt hebben... ik zou een makkelijk eetmogelijkheid ernaast bieden. Salade, simple pizza, sandwich, makkelijke pasta, die je aan de pool of buiten op de teras kan eten. Dan had ik daar ook graag gegeten. Ik zou het top vinden als het hotel ook een fitnes mogelijkheid zou bieden. Wordt voor mij steeds belangrijker om te kunnen sporten.

    Het super vriendeijke personeel, altijd behulpzaam altijd vriendelijk! Top, hotel schoon en alles aanwezig wat nodig is en op goed niveau (handdoeken, safe...) prima kamer. Super zwembad en de Sissi blik..... de uitzicht is adembenemend net als Sissi op Madeira tijdes haar herstel van longontsteking....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Prima kamer, goed verzorgd, ruim en met een balkon met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant van het hotel waar wij 's avonds aten viel tegen. Kwaliteit van het eten was niet wat we gewend waren op Sardinië. Gerechten komen niet altijd overeen met de menukaart, bediening rommelig. Prijzen liggen te hoog, ook de wijnen: we dronken dezelfde wijnen elders voor veel lagere prijzen.

    Prima kamer, goed verzorgd, ruim en met een balkon met zeezicht. Erg mooi uitzicht op de baai. Het zwembad is prachtig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Leuk en goed hotel. Ontbijt goed en uitgebreid. Nette kamers en groot. Sanitair netjes en schoon

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,8
    zeer aangenaam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Personeel is heel vriendelijk, de kamers zeer comfortabels. Heel schoon. Makkelijk parkeren. Mooi uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Great !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De reservaties in hun eigen restaurant liepen telkens fout.

    Prachtig zwembad met schitterend uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Supermooi uitzicht bij t zwembad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje kleine kamer met gezin.

    Supermooi uitzicht bij t zwembad!! En heerlijke bedden!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Zwembad is Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten

    Zwembad is Top! Echt Prachtig... Wifi heel goed. Uitzichten heel mooi en personeel supervriendelijk en heel behulpzaam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant

    Zwembad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Meer dan prima verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtig hotel met schitterend uitzicht. Prachtig zwembad, ideaal voor kinderen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Super hotel waar we zeker terug gaan!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oubollig, aanbid restauratie lunch

    De lokatie, vriendelijkheid, super avond restaurant en een adembenemend uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,0
    Kamer was in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's doen een betere locatie vermoeden, die zijn op zijn minst misleidend. Zwemkom was niet verzorgd. Terras niet verzorgd.

    Kamer was in orde

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Goede kamers en een prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Restaurant was niet slecht maar wat formeel en stijf.

    Goede kamers en een prachtige locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Ruime kamer, goed ontbijt, heerlijk zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Relaxt voor aankomstdag(en)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot strand en centrum olbia

    Zwembad en ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,2
    Super vriendelijke en meedenkennd personeel. Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indrukwekkend uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    10
    prachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging en rust; ook niet heel groot hotel, geen massatoerisme

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Service restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service restaurant

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    10
    Zeer vriendelijk personeel en goede service zoals;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles was goed! Ik kan niets verzinnen wat tegen viel. Ik zou hier zeker terugkomen en beveel dit hotel ook zeker aan bij vrienden en kennissen.

    Zeer vriendelijk personeel en goede service zoals; gratis shuttleservice naar strand, centrum en vliegveld (met een Porsche! ), goed restaurant, goed uitgebreid ontbijt, mooi zwembad met goed bijgehouden park/grasveld met volop ligbedjes. Owja! En de kamers waren ook top! Met mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,2
    de ruime kamer in lichte kleuren met terras en uitzicht,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruime kamer in lichte kleuren met terras en uitzicht, goed bed, het lekkere ontbijt in de zon, vriendelijkheid van het personeel, het prachtige zwembad,

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,1
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden rode mieren op onze hotelkamer. Dat was wat minder. Nadat de schoonmaker wat in heeft gespoten hebben we er geen last meer van gehad.

    Het zwembad

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    9,2
    Mooi zwembad, wij kregen onverwachts een suite die er super...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi zwembad, wij kregen onverwachts een suite die er super uitzag! Uitgebreid ontbijt, wij hebben niet in het restaurant van het hotel gegeten maar de kaart zag er goed uit!

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,2
    fantastisch uitzicht op zowel de baai als de industriele...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Olbia is vooral een industriele stad die naar onze mening niet veel te bieden heeft voor het toerisme. Onze kamer had een schuifraam die geen veiligheid bood vermits deze zonder forcering van buitenaf kon geopend worden. Dit slot was al menig maal zichtbaar hersteld geweest We hebben wel, na enig aandringen een andere kamer gekregen (gelukkig was het nog niet echt hoogseizoen).

    fantastisch uitzicht op zowel de baai als de industriele haven die absoluut niet stoorde. afgelegen maar toch ideale uitvalshaven voor bezoekjes. zeer ruime accomodaties voor zowel kamer als publieke plaatsen (bar, hal, zwembad, ...). zeer hulpzaam en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    8,8
    mooie en frisse uitstraling van het hotel, rustige omgeving,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    te weinig toiletten (bijvb geen toilet kort aan het zwembad) geen mogelijkheid meer tot douchen na de check-out (nadelig als je pas laat een terugvlucht hebt)

    mooie en frisse uitstraling van het hotel, rustige omgeving, goed gelegen tov strand en centrum Olbia. vriendelijke en behulpzame bediening.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Rustige omgeving met een prachtig uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant weinig sfeervol. Elk weekend in het hotel een trouwerij, daardoor moeilijk parkeren.

    Rustige omgeving met een prachtig uitzicht! Heerlijk zwembad.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    8,8
    Wij (ouders + 3 oudere kinderen) verbleven hier in mei 2015.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel is beleefd en keurig maar houdt afstand. Zou het komen door de matige beheersing van het Engels ? Échte interactie is niet mogelijk en onze vragen aan de receptie werden lang niet altijd (goed) begrepen. Jammer dat wij zelfs in het eigen hotel "coperto" (plaatsengeld = gedwongen fooi) moesten betalen bij het diner. Bedden zijn naar NLse begrippen aan de smalle kant en van een matige kwaliteit. Trage wifi. De keuken maakte o.i. de hoge verwachtingen niet waar. Vreemd: lege borden werden direct weggenomen ook al waren de andere tafelgenoten nog niet klaar met eten. Zonder Google Maps op onze smartphone hadden wij het hotel (het was midden in de nacht en stikdonker) niet gevonden (het hotel heeft nl. geen huisnummer).

    Wij (ouders + 3 oudere kinderen) verbleven hier in mei 2015. Voor rustzoekers een absolute aanrader: géén animatie en nauwelijks jonge kinderen (die door de dag heen geamuseerd moesten worden). Ook: geen (luide disco-)muziek. Geweldig & betoverend uitzicht over een azuurblauwe zee.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Uitzicht, zwembad en locatie waren zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een donsdeken op het bed mocht wel.

    Uitzicht, zwembad en locatie waren zeer goed.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    9,2
    Mooie kamer met prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Mooie kamer met prachtig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,1
    Het mooie uitzicht en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personnel achter de balie en shuttleservice tijden

    Het mooie uitzicht en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    9,2
    Restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Was moeilijk te vinden.

    Restaurant.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    7,9
    Het uitgebreide ontbijt en het mooie uitzicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het uitgebreide ontbijt en het mooie uitzicht bij het zwembad.

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,1
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie locatie

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    9,6
    prima kamer, mooi restaurant, vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima kamer, mooi restaurant, vriendelijk personeel en prachtig zwembad!

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    10
    De ligging, de accommodatie, de bediening, .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te koud in het restaurant ten gevolge van de airco

    De ligging, de accommodatie, de bediening, ...

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    10
    Ligging, uitzicht, personeel, uitstekend restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Ligging, uitzicht, personeel, uitstekend restaurant.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 53

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Luna Lughente

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: