Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Maison Raphael

Via Nazionale 56, 84010 Minori, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 201 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    zeker aan te bevelen, relatief rustige gemeente met tal van goede eetgelegenheden .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    Minori is een goede uitvalbasis voor wandelingen in de Amalfikust. Maison Rafael, een verzorgde B&B met verzorgd ontbijt met ruime keuze. De uitbater is vriendelijk, behulpzaam en attent. Bushalte vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    De gastvrijheid, mooi rustig dorp, maison vlak boven de weg ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De gastvrijheid, mooi rustig dorp, maison vlak boven de weg , heel leuk om de chaos te zien en nog leuker de Italiaanse manier van verkeersregeling , must see. Kamers naar de straat kant zeer goed geluid dicht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was hier top Antonio is een erg gezellige man en heeft veel goede tips voor je. Het ontbijt is prima en de koffie die Gaetano maakt is heel erg lekker. Wij hadden een kamer met balkon en dan kijk je uit op de haarspeld bocht waar je kan genieten van het Italiaanse verkeer. Het eten in het dorp is bij La Botte ook een aanrader. Het dorpje Maori is ook erg gezellig om naar toe te gaan.Wij hebben bij Maison Raphael 2 heerlijke weken vakantie gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Genoten van Maison Raphael
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had uitgebreider gemogen. Iedere morgen een jam-croissant, stukjes brood en kuipjes jam en pastachoco is niet ons soort ontbijt. Weinig vers fruit en sapjes.

    Maison Raphael ligt in een bocht van de drukke kustweg langs de Amalfikust. Toch is er 's nachts geen last van lawaai omdat de deuren naar het balkon de kamer geluidloos maken. De kamer en badkamer zijn wat klein maar voorzien in alle behoeften. Een zeer (soms te) behulpzame eigenaar die in het hoogseizoen hulp krijgt van zijn kleinzoon. Wij hebben zeer genoten van ons verblijf hier omdat het dichtbij goede restaurants in het plaatsje en de zee lag.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,2
    Minori is de beste plaats. Aan de amalfi kust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de eerste dagen kamer zonder balkon. Die was wel donker. Maar zodra er een vrijkwam mochten we verhuizen

    Gezellige accommodatie met n top eigenaar .

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar alles was ok

    Alles was tip top in orde

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1dag te kort voor een goed oordeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is super, kamer en uitzicht prachtig, de eigenaar is zeer attent en legt je graag van alles over de regio uit.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    De eigenaar is het zonnetje in huis!
    • Vakantiereis
    • Stel

    de uitstraling van het hotel was wat oubollig maar dat was voor ons geen probleem. Het was erg netjes en schoon.

    De eigenaar is het zonnetje in huis! Heel vrolijke man die je iedere dag een vrolijke dag bezorgd. Wij hadden een parkeerplaats gereserveerd dit is van harte aanbevolen omdat het aan de kust erg lastig is om te parkeren. Vanuit Minor kun je de bus en boot pakken om de hele kust te verkennen.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Zeer vriendelijke gastheer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijke gastheer. Perfecte locatie om Amalfi kust te verkennen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: