Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Malta 1-sterren

Via Giovanni Ricordi 20, Città Studi, 20131 Milaan, Italië

#178 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 446 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Dichtbii centrum en zeer schone frisse kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed maar weinig keus, alleen croissantjes, verpakte biscuits en bekertjes yoghurt met een smaakje. De thee uit de automaat was niet lekker maar de koffie wel! Zo ontbijten de italianen ook alleen voor ons was een potje verse thee en fruit een mooie aanvulling geweest.

    De kamer was heel netjes en nieuw heel schoon en met een mooi uitzicht op de tuin. Hoewel we niet betaald hadden voor de airco, ging hij vanaf 22.00 uur aan zodat we goed konden slapen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Perfect voor een citytrip zonder tra la la! Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Prijs/kwaliteit en de locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    9,2
    Vriendelijk personeel, comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Onverwacht had ik de telefoon op de kamer nodig maar die werkte niet. Op zich niet zo erg want ik mocht bellen vanuit de balie.

    Vriendelijk personeel, comfortabele bedden. Kleine maar leuke kamer met een tv en douche. Elke ochtend wordt de kamer schoongemaakt als je voor een bepaald uur uw kamer verlaat. Mooi uitzicht op een binnentuin. De wifi werkte uitstekend, heel snel.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,0
    de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het was iets gehorig

    de ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,8
    Bed en wifisigaal
    • Stel

    Airco werkte niet, trappen, geen lift, geen ontbijtfaciliteit

    Bed en wifisigaal

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    7,9
    Kamer met uitzicht op binnentuin.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Doordat er geen ontbijtruimte is, heb je minder sfeer in het hotel zelf.

    Kamer met uitzicht op binnentuin. Schone kamer. Klein maar fijn.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Alles was schoon en netjes
    • Vakantiereis
    • Groep

    wij zaten op de 3e etage wat behoorlijk veel trappen waren er is geen lift.

    Alles was schoon en netjes

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Malta

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: