Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Marie Claire Lanusei 3-sterren

Via Dei Ciclamini, 08045 Lanusei, Italië

#2 van de 10 hotels in Lanusei

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 205 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,6

  • Gratis WiFi

    9,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Om echt verwend te worden in Sardinie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Eenpersoonskamer met Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    niets.

    Dit is een plek waar je tot op het bot verwend wordt door de eigenaar en eigenaresse! Zonder opdringerig te zijn regelen ze echt van alles voor je en maken een super heerlijk ontbijt (met onder andere meerdere zelf gebakken taarten, veel vers fruit, heerlijke koffie etc). The hotel is eenvoudig maar zeer schoon en alles ademt een heerlijke relaxte sfeer. Wij voelden ons bijna royalty, zo gastvrij en vriendelijk werden we behandelt. Ernaast is een restaurant waar je met dezelfde vriendelijkheid als in het hotel bejegent wordt. Het hotel ligt gunstig tov zee (20 min) en het natuurpark. Door de heuvels lekker net iets koeler! Echt een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    10
    Perfect verblijf en hele aardige en gastvrije beheerders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was perfect. Luigi en Gulia zijn perfecte hosts. De kamer was super schoon en netjes en rook heerlijk. Uitzicht op de zee met een klein soort van frans balkon. Heerlijk ontbijt met lekkere cappuccino en zelfgemaakte jam en taarten en verse broodjes, eitje, kaasjes, ham enz. Prima verzorgd. Luigi heeft ons ook goed geholpen met uitleg voor een trip door de bergen naar onze volgende stopover. Heeft ons zelfs smorgens voor aankomst nog gebeld voor uitleg hoe bij de locatie te komen. Ik zou hier zeker weer naartoe gaan! Thanks again Luigi and Gulia

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    10
    Zeer vriendelijke lieve mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke lieve mensen. Heerlijk ontbijt, mooie kamer, goeie douche,... Topper!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,3
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Prima hotel als je op doorreis bent, de stad zelf is weinig te beleven.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    10
    Hotel Marie Claire was onze eerste ervaring op Sardinië.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel Marie Claire was onze eerste ervaring op Sardinië. We waren al enorm verrast door al het prachtigs op het eiland. Toen kwamen we bij HMC. Gastvriendelijke ontvangst, helpende handen, fijne kamer, mooie badkamer, mooi uitzicht. Elke morgen werden we op weg geholpen om de mooiste dingen te zien. De prachtige baaien en stranden richting Tortoli, een Nuraghe dorp met gids, de Grotto su Marmuri, een fantastische bergpas door een nationaal park, de spookstad Gairo. Allemaal gaaf en leuk voor onze kinderen. Toen ik wat ziek werd van een beet, werd ik direct meegenomen naar de dokter en gebracht naar de plaatselijke apotheek. Luigi en Giuliana grazie mille, danke sehr, thanks so much!!! We kunnen terugkijken op fantastische dagen!! Hopelijk tot snel

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    9,6
    heel goede ontvangst en mooie ruime kamers,het goede ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen eigen restaurant

    heel goede ontvangst en mooie ruime kamers,het goede ontbijt het mooie gebouw,kortom alles

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,5
    Hartelijk onvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift in dit hotel.

    Hartelijk onvangst

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    10
    Heerlijk schoon, fijne ruime kamer en dito badkamer,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heerlijk schoon, fijne ruime kamer en dito badkamer, superbedden en lekkere handdoeken.Hartelijk personeel en een wereldontbijt!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: