Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Masseria Baroni Nuovi

Strada Provinciale 44 Acquaro, 72100, 72100 Brindisi, Italië

#3 van de 24 vakantiewoningen in Brindisi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 211 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Heerlijke relaxvakantie in een prachtige b&b!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie, schone kamers. Het landschap rond Brindisi is niet per se mooi, maar het landgoed van de b&b is prachtig aangelegd met gras en veel bomen. En je kan de steden in de buurt met een auto goed bereiken vanuit deze b&b. Goed ontbijt en diner (26-28 euro voor 4 gangen of losse gerechten voor +/- 8 euro), je ziet dat het met veel aandacht wordt klaar gemaakt. Je zit heerlijk onder het afdak te eten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    mooie authentieke locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het appartement ( kamer die je krijgt als gezin en kinderen) is bijzonder ruim en mooi. Het beschikt echter niet over airco. Op een snikhete dag valt dit dus wel tegen. De andere kamers hebben wel airco

    vriendelijk personeel, lekker eten , mooie en rustige omgeving . Leuk zwembad. Probeer zeker ook de wijn ( je kan deze voor een schappelijk prijs ook laten opsturen naar je thuis: dan moet je geen volledige vakantie er mee sleuren)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    Rustige Masseria in de nabije buurt van Mesagne
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat meer afwisseling in het ontbijt zou welkom zijn!

    Heerlijke koele kamer! Alles heel net. Lekker avondeten: bereid met lokale producten, goede bediening! Ideale plaats om te relaxen. Zeer vriendelijke eigenaars. In Mesagne zijn er in de smalle steegjes heel wat toffe restaurantjes. Lecce en Otranto, mooi om te bezoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    6,3
    Geen oog dichtgedaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden de kortingskamer geboekt, dus ja...mag je dan klagen? We sliepen net naast de receptie en vanaf 24u00 draaide daar een soort van airco/verwarming boven op het gebouw waar de muur van de slaapkamer aanpaalde. Dit maakte een enorm hinderend vervelend geluid. We hebben geen oog dichtgedaan. Er was daar niemand meer, we konden dat ook niet afzetten. Er was een noodnummer, maar dit konden we toch niet bellen, er was geen medische urgentie. We hadden ook geen oordoppen bij, al ging dit niet veel geholpen hebben... Uit noodzaak de verwarming dan in de kamer opgezet wat een monotoon zoemend geluid maakte die dat vervelend gepiep wat kon verzachten. 's Morgens proberen uit te leggen, maar de eigenaar sprak slechts gebrekkig Engels, verstond het dus niet of wilde dit niet verstaan. Hadden ook onze vlucht te nemen... Als je deze plaats kiest, zorg dan dat je niet in de kamer net naast de receptie slaapt!

    Goede ligging, makkelijk bereikbaar, mooi domein. Verzorgd en vriendelijk. We moesten 's morgens onze vlucht terug hebben en het was geen probleem voor hen om vroeger te ontbijten dan dat ze eigenlijk voorzien hadden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    9,6
    Prachtige Masseria waar je helemaal tot rust komt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De eenvoudige kloosterkamers hadden zeker hun charme en waren van alle gemakken gezien, maar ik vond ze iets te hoog geprijsd voor wat je kreeg.

    De locatie is prachtig, een heerlijk zwembad, een fantastisch restaurant en super vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    8,3
    De kamer was ruim en netjes, het zwembad was groot, zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    De douche werkte niet naar behoren en was aan vervanging toe. Het wc-papier werd niet aangevuld. toen we dit gingen melden zei men ons dat ze daarvoor iemand moesten opbellen (?). We hebben zelf papier moeten gaan halen in het toilet van het restaurant. Ook in de dagen erna werd het wc papier niet aangevuld!

    De kamer was ruim en netjes, het zwembad was groot, zeer proper en aangenaam. Het restaurant en dan vooral de setting was zeer gezellig met ruim zuiders terras! Ontbijt en diner waren lekker en verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,3
    karaktervol gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is aan vernieuwing toe. Te weinig ligzetels aan het zwembad. De ligzetels zijn ook wat ongemakkelijk. Heel veel insecten rond het zwembad. Het ontbijt biedt weinig variatie. Niet de mooiste streek van Puglia. Fasano is een betere uitvalsbasis.

    karaktervol gebouw. Vriendelijke receptioniste.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    Eten uit eigen Tuin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche ruimte aan vernieuwing toe

    Eten uit eigen Tuin!!!zeer vriendelijke bediening

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    9,2
    Mooie locatie, heel rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie, heel rustig. Prachtig gerestaureerde boerderij. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    van A tot Z super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen ..

    Mooie accomodatie met vriendelijk personeel en het diner was meer dan geweldig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    Prachtige locatie en lekker eten en wijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie was niet zo klantvriendelijk.

    Het personeel was zeer vriendelijk met uitzondering van de receptie, die miste klantvriendelijkheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Landelijk- TOP -
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    het slechte weer, maar daar kan niemand wat aan doen

    onze juniorsuite en het goede avondeten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    best te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtpakketje

    tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    1 nacht op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Er was eigenlijk niets op aan te merken. De masseria was werkelijk perfect en het personeel zeer attent.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,3
    Ligging te ver van de stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in gebouwtje in de tuin! In november niet zo aangenaam!

    Ontbijt was goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Locatie om echt te kunnen ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs - kwaliteit is niet in verhouding

    Rustige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    Locatie en prima reataurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieta

    Locatie en prima reataurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,5
    Het avondeten wat weinig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten wat weinig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    10
    Fantastische Masseria vlakbij het strand en Brindisi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad, schone en grote kamer, heerlijk restaurant, omgeving met olijfbomen en druivenranoen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    8,8
    Prachtige boerenhoeve, heerlijk eten en een fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige boerenhoeve, heerlijk eten en een fijn zwembad. De suite die we hadden, was ook erg mooi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,6
    Aanrader dichtbij Brindisi airport ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Was een prachtige locatie , we hebben genoten van de geurende jasmijn die in bloei stond. Uitstekend ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,2
    Smaakvol, prachtige Masseria, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen op of aanmerkingen.

    Het was er ontzettend mooi, de accommodatie en alles erom heen, netjes en schoon. Een heerlijke plek om te vertoeven.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Rustige ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,8
    De ligging kort bij Brindisi Airport is mooi meegenomen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging kort bij Brindisi Airport is mooi meegenomen. De kamers zijn ruim en goed ingericht. De parking is veilig afgesloten en beschermd tegen de zon. Lekkere diners aan een correcte prijs.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    3,3
    Tijdens ons verblijf kregen wij kamer 10 aangeboden, deze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs-kwaliteit verhouding was slecht. Het personeel chagerijnig en niet gastvrij. De kamer de aangeboden was had vele gebreken waaronder; afbladerende verf, stekkers met plakband bij elkaar gehouden, water liep niet weg in douche, kuil in het matras en matige wifi. De locatie is slecht te vinden zelfs met navigatiesysteem.

    Tijdens ons verblijf kregen wij kamer 10 aangeboden, deze kamer vol gebreken. Wij kregen de familiekamer( het appartement) aangeboden.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,6
    Het is een prachtig terrein waar je bij binnenkomst meteen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets. De Wifi was soms niet helemaal vol bereik maar ja, daarvoor ben je toch ook op vakantie. Even niet 24/7 online..

    Het is een prachtig terrein waar je bij binnenkomst meteen al tot rust komt

  • Beoordeeld op: 12 februari 2015

    9,6
    Rustige ligging in fraai boerderijcomplex.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zonder navigatie s nachts lastig te vinden, dus neem tomtom mee in huurauto. Omgeving eromheen niet mooi

    Rustige ligging in fraai boerderijcomplex. Vriendelijk personeel. Ruime en schone kamer en afgeschermde parking. Prima tussenstop

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    9,6
    De locatie en de natuurlijke omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie en de natuurlijke omgeving

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,4
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    routebeschrijving; pand is haast onvindbaar.kamer te eenvoudig

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    9,2
    Ligging en bijzonder vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging en bijzonder vriendelijk

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    10
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De rust

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Masseria Baroni Nuovi

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: