Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mayorca 3-sterren

Via A. Pellizzone 12, Città Studi, 20133 Milaan, Italië

#383 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 990 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Milano, ti amo! Dus een niet perfecte kamer verpest mijn verblijf niet :-)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel gehorig, maar ik heb geen last van gehad. De kamer en de badkamer volgens mij al een tijd vragen om opgeknapt te worden. De kamer is heel oud, maar praktisch gezien alle voorzieningen functioneren wel.

    Zeer vriendelijk personeel, de kamer was elke dag schoongemaakt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    2,9
    Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is slecht... Ver van alle mooie plekken in Milaan en een echte achterbuurt. Niet fijn om s avonds in het donker terug naar het hotel te lopen. Personeel is erg onvriendelijk, groeten niet eens wanneer je binnen komt. De kamers zijn vies en klein. De wcbril was op 2 punten door midden gebroken en met brede plakband weer vastgeplakt, doodgeslagen muggen tegen de muren en erg oude matrassen waarvan de veren in je rug prikken. Conclusie: ondanks dat het een goedkoop hotel is, is het geen aanrader!!

    Weinig positiefs te melden, enkel de goedkope prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    6,7
    Goedkope kamers, prima te doen voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers en badkamer gedateerd maar kijkend naar prijs-kwaliteit geen reden tot klagen.

    Wij verbleven hier een nachtje voordat we weer vanuit Milaan naar huis vlogen, prima te doen. Goedkoop, dus verwacht niet de hoofdprijs. Sobere gedateerde kamers met hier en daar een vies lampenkapje (even vervangen mensen!) Aardig personeel, makkelijk gelegen bij openbaar vervoer (via tram en bus naar vliegveld Linate) supermarktje aan overkant.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,2
    5
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte airco

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    6,3
    3 dagen voor je aankomst wordt je creditcard belast met een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    3 dagen voor je aankomst wordt je creditcard belast met een gereserveerd bedrag van de overnachtingen en dat is niet te veranderen, je kan dus niet betalen zoals je wilt

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is erg luidruchtig. Ontbijt viel tegen.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goed te bereiken.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    5,0
    kamers zijn verouderd maar schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte douche

    kamers zijn verouderd maar schoon

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg gehorig. Ontbijt niet echt uitgebreid.

    Goede ligging. In 20min met openbaar vervoer bij de Duomo.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    5,8
    niks
    • Vakantiereis
    • Stel

    bad niet onderhouden badkamer,lossekit ,schimmel.

    niks

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte wat aan de krappe kant; broodjes klein; aanvulling kan beter!

    Ligging t.o.v. centrum en openbaar vervoer

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Mayorca

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: