Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Hotel Mediterraneo 3-sterren

Via Dottor Consoli 27, 95124 Catania, Italië

#17 van de 56 hotels in Catania

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Ietwat gedateerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer voelde gedateerd. Het was een kamer waar gerookt mocht worden. Dit was niet te ruiken, totdat de vloerbedekking nat was geworden omdat de schoonmakers de balkondeur open hadden gelaten tijdens een fikse regenbui. Vanaf dat moment hebben we behoorlijk wat stankoverlast gehad. Het voelt of je bij Best Western betaalt voor alle service eromheen (die de gemiddelde hotelgast niet gebruikt) en minder voor de opmaak van de kamer.

    Het ontbijt (tegen een meerprijs van 3 euro) is zeer uitgebreid en lekker. De garage (ook tegen een meerprijs) met service is fijn. Wel reserveren van tevoren! Er is weinig plek. Locatie is goed. Dichtbij de gezellige eetstraat, maar daarvoor moet je wel een stukje door een wat ongezellige buurt lopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,8
    We hebben hier 8 dagen gelogeerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    We hebben hier 8 dagen gelogeerd. De staf was erg vriendelijk en sprak goed Engels. We konden zonder meerkosten laat uitchecken om 3 uur. De kamer was redelijk ruim met een groot tweepersoonsbed, een zitbank en een balkon. Goed ontbijtbuffet met lekkere vers gemaakte cappucino. Alles was kraakhelder, fijne badkamer. Het personeel was erg aardig, we kregen goede reis en restaurant tips. Het ligt in een rustige buurt, op het eerste gezicht misschien was verwaarloosde omgeving, maar wij voelden ons ook 's avonds laat op straat absoluut veilig. Je loopt in een klein kwartiertje naar het oude centrum. Om de hoek op een paar minuten lopen zijn een paar leuke restaurants (Trattoria La Terrazza del Barone en Restaurant Re Carlo V) en een zeer goede Pasticceria Sottile. Deze restaurants worden voornamelijk bezocht door bewoners van Catania, dus je kunt er erfect de lokale sfeer en het lekkere eten proeven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Gezien de scherpe prijs absoluut een aanrader. per openbaar is vliegveld lastig te bereiken, taxi is heel snel (het is maar 4 km), maar wel vrij duur, ophalen kost EUR 25 (er staat iemand in de aankomsthal met je naam, het hotel heeft dat voor ons geregeld) en voor wegbrengen is het standaardtarief EUR 20. Catania is een leuke stad en niet overspoeld door toeristen zoals Taormina

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Goed hotel in de stad Catania.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De koffie had beter gekund bij het ontbijt. Hij was heel erg sterk. Verder stond er bij de boeking dat ze een restaurant hadden. Dat was ook zo maar het eten bereidde ze in de magnetron. Alleen de salades waren vers. Dit werd wel verteld door de receptionist toen we arriveerde in het hotel. Maar je kunt uitstekend eten in de buurt van het hotel.

    Het ontbijt was redelijk goed, wij hadden een hele goede kamer met uitzicht op de Etna. het personeel was heel erg vriendelijk als je informatie vroeg over bus of i.d. gingen ze het gelijk opzoeken voor je. de kamer was uitstekend met een groot balkon. kortom we hebben hier een uitstekend verblijf gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    de npakeer garage
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    de npakeer garage

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Niet standaard gratis parkeren terwijl we dat wel als filter...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet standaard gratis parkeren terwijl we dat wel als filter hebben opgegeven.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Rustige ligging, 10 min.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Rustige ligging, 10 min. lopen van centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -

    De beantwoording van vragen en hulp aan de receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    parkeren in garage hotel is perfect geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren in garage hotel is perfect geregeld. een echte aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,7
    Ik zou er niet naar terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ongeïnteresseerd personeel, donkere en ongezellige kamer, te duur, onpersoonlijk.

    Locatie in Catania was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,9
    Schone accommodatie met hulpvaardig, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi is zwak, verbinding met internet valt vaak weg. Geen enkel meubilair op het balkon/terras.

    Schone accommodatie met hulpvaardig, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    9,2
    Goede kamer, goed comfort, hele goede douche, prima WIFI,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is zeer vriendelijk, maar zijn niet allen heel toeschietelijk iets voor je te regelen (ondanks dat wij goed Italiaans spreken) De vuilnismannen komen 's ochtends wel heel vroeg (5.30) en maken zoals als overal veel lawaai. Een kamer aan de achterkant is wellicht beter.

    Goede kamer, goed comfort, hele goede douche, prima WIFI, handige locatie vlakbij alles, in een relatief rustige buurt

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    10
    Goede service, fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen opmerkingen.

    Goede service, fijne kamer.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    9,6
    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mogelijkheid tot eten (alleen diepvriesmaaltijden)

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Hotel Mediterraneo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: