Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Roma Aurelia Antica 4-sterren

Vía Aldobrandeschi 223, Aurelio, 00163 Rome, Italië

#831 van de 921 hotels in Rome

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2468 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    6,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    3,3
    Valt erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Extra bijbetalen voor het zwembad Slecht eten, erg duur maar zeker niet van goede kwaliteit ontbijt niet speciaal zelfs handdoeken betalen bij het zwembad personeel was niet heel erg vriendelijk Er zou happy hour zijn en dat stond overal aangegeven maar helaas, we kregen het niet

    Pendelbus naar de de stad beviel erg goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,0
    Niet gaan ,gaan slecht om bescherming persoonsgegevens, oud personeel leuk, nieuw personeel arrogant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie personeel erg slecht, de medewerker zou ons inschrijven omdat we er al s'ochtends waren maar nog niet naar de kamer konden , ze lieten ons id. papieren(kopie volgens de normen) op de receptie tafel liggen ,iedereen kon ze meenemen of inzien, toen we terug kwamen om 16 u lagen ze er nog en waren we nog niet aangemeld. Toen wij de papieren daar nog steeds zagen liggen en verontwaardigd dat meldden ,pakte men de papieren en verscheurde ze voor onze ogen. Op de kamer aangekomen, De kraan van de douche was kapot ,we hebben dit meteen gemeld bij dezelfde receptionist en die zou meteen iemand sturen, helaas tot het eind niemand langs gekomen. De airco lekte op de grond, werd gewoon handdoek neergelegd, het centrum van Rome was slecht bereikbaar kostte veel tijd, we konden wel op gepaste tijden met een shuttle van het hotel naar de stad maar dit kostte 3€ per persoon per keer . Nieuw,jong personeel zeikt oud personeel af te.o. gasten Verder armoedige afbraak buurt

    Het bed en de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Goede hotel behalve het zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest nog betaald worden voor het zwembad, 5 euro per persoon ! Nog nooit meegemaakt ! Zwembad slechts open om 11u en al gesloten om 19u. Dat viel tegen.

    Ontbijt, restaurant en kamers waren dik in orde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,0
    Ruim voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je extra voor zwembad moet betalen. Als je zoals wij met openbaar vervoer komt, is t aardige onderneming om het hotel te bereiken. Dit mag duidelijker in de info van hotel staan.

    Ruime kamer met airco, heerlijke bedden!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,7
    Heel ok, maar qua kosten een enorme tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden bewust een hotel buiten het centrum geboekt vanwege de aanwezigheid van een zwembad, restaurant en het ontbijtbuffet dat op de site stond vermeld. Maar dit viel erg tegen omdat alles erg duur bleek/er veel moest worden bijbetaald: 5 euro per persoon voor het (drukke, lauwe en niet al te grote) zwembad, 10 euro voor het ontbijt (kinderen gratis, dat wel). Dit bleek wel in de boeking te staan, maar ik had de kleine lettertjes over het hoofd gezien waardoor het toch erg tegen viel. Verder was het restaurant erg duur voor een zeer matige maaltijd. Vanwege de hoge kosten hebben we nauwelijks gebruik gemaakt van zwembad en restaurant, juist de aanvankelijke reden om voor dit hotel te kiezen.

    De kamers waren erg mooi met veel accessoires in de badkamer. De shuttlebus werkte prima en de chauffeur was erg aardig, net als de meeste hotelmedewerkers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Het hotel ligt in een buitenwijk, zeker 20-25 minuten...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in een buitenwijk, zeker 20-25 minuten onderweg met de auto. Er is wel een shuttle bus aanwezig bij het hotel deze brengt u van het hotel naar Vaticaanstad en weer terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,8
    Redelijk hotel op een minder praktische plaats voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Veel extra kosten op de locatie: 6 euro per persoon per nacht aan toeristenbelasting. 5 euro per persoon (3 euro kind) per dag voor het zwembad. Shuttelservice moet je vooraf reserveren ook als je niet weet hoe laat je precies terug wilt. Deur van de hotelkamer sloot niet goed. De afstand naar het centrum is niet groot maar je zit ver van een metrostation af. Neem dit mee in de afweging als je besluit hier te boeken. Wij zijn iedere dag met de auto naar een metrostation gereden om vervolgens rome te verkennen. Dat was goed te doen!

    Mooi zwembad en een prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,8
    Al veel betere hotels gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank voor kinderen was krap en was niet echt familiekamer. Te veel chaos en te weinig plek aan ontbijt. Er wordt voor veel geld gevraagd: toegang zwembad, shuttle service naar Rome, glas water na lopen nergens in heel hotel gratis te verkrijgen, ...

    Rustig gelegen, net buiten Rome (half uurtje rijden). Verder niets te zien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,0
    Airconditioning werkte heel goed en ze maakten elke dag de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je overal apart voor moet betalen: ontbijt €10,- p/p, zwembad €5,-p:p De drankjes mega duur: €5,- voor een gewoon glas bier €4,- voor een kop thee En op het moment van ons verblijf begonnen ze ‘s morgens om ong. Half acht met de renovatie van de vloertegels wat enorme herrie met zich mee bracht

    Airconditioning werkte heel goed en ze maakten elke dag de kamer netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,8
    Hmmm
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze vragen nog niet hoe je verblijf geweest is en wensen je geen goede reis, sterker nog, ze zeggen niet eens gedag. Hele vreemde gewaarwording. Als je er wilde eten had je pech, je had moeten reserveren. Eten op de kamer is mogelijk tegen een opslag van 9 (!) €. Mails met vragen vooraf worden niet beantwoord. Vraag me ook af of het betalen van de kamer niet dubbel gaat worden. De pre-authorisatie en de betaling zelf zijn gereserveerd op de creditcard. Let op! Kamers zijn, in tegenstelling tot de beschrijving NIET geluidsdicht. Niet fijn als je er met een klein kind verblijft.

    De shuttleservice naar vaticaanstad en het zwembad, beide betaalde services a 5 € p.p. Parkeren was daarentegen gratis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Heel proper.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    - Lawaai van de frigo - De ligging. Om met het openbaar vervoer in het centrum te geraken is het eigenlijk heel moeilijk (rijden amper treinen, veel bussen komen niet). Volgende keer zou ik een hotel nemen dat gelegen is bij een metrostation.

    Heel proper. Als er iets is, komt de klusjesman onmiddellijk. Ontbijt is in orde en de kamer is goed!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    toffe stad Rome maar niet meer in dit Hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    service van personeel,weinig engels.receptie traag. Afgelegen waardoor je enkel in restaurant kon eten,dat eerdermatig was en heel duur voor wat je kreeg vervoer naar centrum met bus maar prijzig als je er 5 dagen bent. Mocht meer service zijn vanuit hotel

    Ontbijt ok.Tof zwembad,ligging rustig ,goeie wifi en goede bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    3,8
    teleurstelend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    persooneel van restauranthouders

    ontbijt goed voor 1 dag niet voor langer te blijven goedkoop .restaurant kijken ze op u neer niet gezellig groot terras achteraan willen ze niet gebruiken allemaal in het kleine binnen gedeelte aan het zwembad mocht je niet zitten ook al zwem je niet het is 5euro per persoon voor buiten te zitten je kunt wel vooraan zitten op de straatkant parking waar je niets ziet alleen autos en bussen en taxis

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,3
    Groot hotel met veel openbare ruimtes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers hebben een sterke muffe geur en moeten dringend gerenoveerd worden. Tapijt is zeer verouderd en draagt waarschijnlijk bij aan de muffe geur.

    Groot hotel met veel openbare ruimtes. Kamers zijn groot en er is airconditioning.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    4,6
    Als ik kosteloos had kunnen annuleren dan had ik dat zeker gedaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel adverteert met zwembad maar dat was niet open (bij opening slechts tegen betaling) Matig ontbijt. Matig restaurant. (In de buurt geen andere restaurants) Openbaar vervoer verbinding naar Rome is matig (duurt lang voor relatief beperkte afstand)

    Als de airconditioning het deed (een paar uur per dag).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ik heb via Booking een kamer met terras gereserveerd. Eenmaal bij aankomst kreeg ik te horen dat er verbouwd werd. Ik heb ter plekke weer gekeken of er kamers vrij waren met terras, dat bleek wel zo te zijn. Personeel weigerde zelfs tegen bijbetaling de kamer voor mij om te zetten. Koelkast werkte niet.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Vriendelijke en behulpzame personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rond om het hotel is niets te beleven. En de shuttlebus kaartjes dien je op de dag zelf vroeg te reserveren vol=vol

    Vriendelijke en behulpzame personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,1
    Voor je prijs mag je niet klagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was erg saai en slecht.

    Kamers waren goed bed was heerlijk alleen horen er geen gaten in de lakens te zitten.Wij hadden een kaartje aan de deur hangen dat we niet gestoord wilden worden maar toen we terug kwamen hadden we een andere tv op de kamer.Sorry maar dit hadden ze wel even aan kunnen geven.Vind dat gewoon niet netjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Goed, enkel de afstanden waren vervelend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand hotel naar het centrum en hotel naar vlieghaven. De shuttle is doenbaar naar het centrum maar onpraktisch. Naar vlieghaven enkel taxi mogelijk shuttle niet betrouwbaar.

    Netjes, recent vernieuwd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ligging hotel (erg afgelegen in een buitengebied) Vloerbedekking van de kamers Eenvoudig ontbijt

    Parkeergarage Extra service: Vervoer naar Rome met touringcar van het Hotel (tegen bijbetaling) Zwembad (tegen bijbetaling maar wel met badhanddoek en zonnebed/parasol) Supermarkt in de buurt (altijd handig)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    4,6
    Ondanks het vriendelijke personeel, viel het verblijf in het hotel ons tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Op de site van het hotel wordt de omgeving omschreven als een groen gebied. Dankzij branden e.d. is er van die groene omgeving helaas weinig over. Het restaurant van het hotel heeft een dakterras, wat ook te zien is op de foto's op booking.com, maar dit terras wordt helaas (momenteel?) niet gebruikt. Het hotel had vroeger een heel gezellige poolbar, ook te zien op de foto's, maar deze poolbar is helaas veranderd in slechts een wit partytentje, dat tijdens ons verblijf ook niet gebruikt werd. Voor gebruik van het zwembad wordt tevens vijf euro per persoon per dag gevraagd, hoewel je niet de hoofdprijs betaalt voor een kamer in dit hotel, leek dit ons toch ietwat overbodig. Het terras waar je een drankje kunt drinken of kunt lunchen is oké, het is alleen jammer dat het grenst aan de parkeerplaats en er slechts wat boompjes staan als tussenscheiding, dit is niet erg gezellig zitten. Hoewel het personeel echt z´n uiterste best deed en erg vriendelijk was, gaf het hotel een redelijk vervallen indruk (scheuren in de muren, verf die afbladdert, een toiletbril die op half 11 hangt) en was met name de badkamer ook niet erg schoon. Wij hebben dit hotel geboekt aan de hand van een eerdere, hele positieve (!), ervaring van wat jaren terug toen dit hotel nog tot de keten van Melia hotels behoorde. Het hotel behoort inmiddels niet meer tot deze keten, maar is nu een Regional hotel en helaas is ons verblijf niet geworden wat we ons erbij voor hadden gesteld.

    Het personeel is erg vriendelijk. Het ontbijt is niet heel erg uitgebreid, maar prima van kwaliteit. Wij hebben één avond in het restaurant van het hotel gegeten en dit eten was goed van kwaliteit en had een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het hotel ligt wat verder van het centrum af, maar heeft een pendeldienst (waar vantevoren geen plekje voor kan worden gereserveerd in tegenstelling tot de informatie op booking.com) waarmee je voor twee euro per persoon (one-way) of drie euro per persoon (retour) naar de halte vlakbij het Vaticaans Museum wordt gebracht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,0
    Veel gezien van rome..kom zeker terug maar niet bij dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er bij het zwembad maar beperkt plek was..als ik dit had geweten had ik zeker niet dit hotel geboekt. Het is vrij oud van binnen en niet allemaal even vriendelijk personeel.

    Locatie was goed. Ontbijt goed maar simpel. Parkeer voorziening okey.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,0
    Matig tot slecht, kamer wel schoon maar faciliteiten ronduit slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat nergens dat er betaalt moet worden voor het zwembad, wat dus wel zo is?? DaarnAast deed de airco het maar half en ziet alles er gedateerd uit. Ze adverteren met gratis shuttle naar Rome, deze kost 3 euro pp per dag

    De prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Rustig en luxe verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Locatie is erg achteraf, omgeving matig. Men vroeg 5 euro pp/per dag voor gebruik zwembad, wat niet was vermeld. Na tussenkomst door bookings.com netjes opgelost

    Ontbijt was top, prachtige kamer, mooi zwembad. Shuttlebus naar het Vaticaan. Het was er rustig !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Goed hotel, maar met "addertje onder het gras"...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De basis prijs lijkt goed... maar tijdens het verblijf en met het afrekenen kom je achter een paar "addertjes onder het gras"; Zwembad/ biljart ed zijn níet inbegrepen bij de kamerprijs. Kost 5 euro per persoon per keer.. Dan touristenbelasting ...6 euro per persoon, per dag! We twijfelen of dit wel ok was eigenlijk... maar het telt allemaal snel op voor een gezin en geeft een totaal ander beeld van de eindprijs! Hadden we dat geweten, dan hadden andere (luxere) hotels vergeleken kunnen worden met dit hotel.

    Makkelijk berijkbaar. Goede busverbinding met stadscentrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    Prettig hotel buiten de stad Rome. Je moet alleen een dikke portemonnee meenemen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel ons tegen. Gewone sneetjes brood waren er niet te vinden en de bolletjes die er lagen waren oud/hard. Vaak waren er dingen op. Of er waren geen bakjes voor de yoghurt, lepels, kopjes e.d. Om 10.15 uur werd het ontbijt ook al weggehaald, terwijl je tot half 11 kon ontbijten. We hadden dit hotel ook om het zwembad geboekt, maar daar moest je dan weer €5,- p.p. voor betalen. Alleen op een bedje liggen kostte me al €5,-. Dat heb ik dus niet gedaan. De prijzen op het terras zijn behoorlijk. € 6,- voor een biertje (400 ml).

    De shuttleservice naar het centrum van Rome is ideaal! Voor €3,- p.p. werd je heen- en teruggebracht. De bus mocht alleen wat vaker gaan, want nu was er vaak ruzie in de rij voor de bus van half 12, omdat niet iedereen meekon. De volgende bus ging pas om 14.00 uur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Slechte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te ver gelegen van de stad en openbaar vervoer ( metro en stadsbussen) zwembad apart te betalen. Ontbijt te duur.

    Het was rustig in het hotel. Propere kamer en sanitair.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    Zwembad niet bij de prijs in, onvriendelijk persone
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben expres een hotel geboekt met zwembad. Dat het iets verder van het centrum Was, namen we voor lief. Echter, bleek dat we iedere dag 20 euro voor het zwembad moesten betalen. Dit stond nergens van te voren. Erg slecht!! Grote teleurstelling.Personeel onvriendelijk en een drankje (cola) aan de bar was 6 euro.

    Schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Onze stedentrip met als doel Rome te bezoeken en alle bezienswaardigheden met eigen ogen te bewonderen en het was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijs ontbijt en alcoholische dranken en andere dranken

    Rustig gelegen hotel net buiten Rome Bus transfer van het Hotel naar Down Town / Vaticaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    4,2
    De kamers waren comfortabel en schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel heel erg onvriendelijk en ongeïnteresseerd. Tijdens het in en uitchecken waren de medewerkers onderling in het Italiaans werk overleg aan het voeren. Er werd nauwelijks in de ogen gekeken en de communicatie was bijna onbeschoft. Slecht Engels gesproken tot bijna niets. Ik heb aan het einde van ons verblijf tegen de receptioniste gezegd " thanks for asking us if we had a pleasant stay" en het antwoord was okay.....

    De kamers waren comfortabel en schoon. Ontbijt matig, de roereieren waren steeds nattig en snottig gemaakt. Er was geen afval emmertje op tafel waar men de afval restjes zou kunnen weggooien. Buffet werd niet aangevuld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,7
    Shuttle bus naar Rome.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgelegen. In de nabije omgeving niets te doen. Mogelijkheid tot huren fietsen en of scooter groot gemis.

    Shuttle bus naar Rome.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,9
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden Water koud daarna warm daarna weer koud Zwembad 5 euro pp per dag

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Leuk hotel, groot, wel oude kamers, prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Renovatie is nodig, oude kamers

    Tijdens Check-in erg goed geholpen door een dame, namelijk Sofia. Mooie dagen kunnen hebben. Groot hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Goede kwaliteit ontbijt en prijs kwaliteit voor de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was leeg en lag er erg verwaaloosd bij,

    Goede kwaliteit ontbijt en prijs kwaliteit voor de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,1
    Eten was echt niet te eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was echt niet te eten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,5
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnig personeel. Weinig behulpzaam. Shuttlebus te klein voor de mensen die zich aanmelden

    Ontbijt goed als er borden waren

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Rustig hotel met veel dingen te doen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Persoon was onvriendelijk, we moesten betalen voor het zwembad terwijl dit niet afgesproken wasl

    Rustig hotel met veel dingen te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    ruime comfortabele kamer met goed functionerende badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi beperkt aanwezig en duur, zwembad dicht, Booking .com beschrijving van kameraanbod bleek niet correct. Daardoor onnodig een duurdere kamer geboekt die we overigens ook niet hebben gekregen. buiten het centrale taxigebied.

    ruime comfortabele kamer met goed functionerende badkamer. goede schoonmaak shutlebus als je tijdig gaat staan wachten anders kan die vol zitten rustige omgeving

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,2
    ontbijt was apart te betalen
    • Vakantiereis
    • Stel

    een kamer waar de hele dag en nacht een geronk van een of ander lawaaierig toestel te horen was

    ontbijt was apart te betalen

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Roma Aurelia Antica