Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Messapia Hotel & Resort 4-sterren

Contrada Masseria Li Turchi, 73030 Leuca, Italië

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 212 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,1
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had bij eerdere beoordelingen al gelezen dat het nogal luidruchtig zou zijn, nu ben ik zelf gewend om in de grotere RIU en H10 ketens met animatie te verblijven, dus was er van overtuigd dat het wel mee zou vallen. Helaas was dit niet het geval; van 21:30 uur tot 00:30 uur kei harde muziek, constant geschreeuw door de microfoon en zeer luidruchtige gasten. Zelf lag ik met mijn kamer niet eens in de buurt van de bar, dus kan me voorstellen dat het nog erger kon. Vreselijk geslapen!

    Mooi zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,5
    Heel mooi uitzicht vanop een heuvel over de baai, mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers eerder gedateerd, weinig licht. Slechte service in het restaurant, koffiemachine stuk 's morgens, van twee toestellen moest men proberen één te maken dat dan moeizaam werkte....Hotel ligt afgelegen, en avondeten wordt aangeboden tegen een prijs die te hoog is in verhouding tot wat je krijgt, en zeker in vergelijking tot de plaatselijke restaurants. Weinig keuze op de kaart, het is de bedoeling dat je het 'menu ' van de dag neemt.

    Heel mooi uitzicht vanop een heuvel over de baai, mooie zwembadzone, maar helaas niet meer van kunnen genieten, want het was al te koud (veel wind boven op die heuvel waar het hotel ligt)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    3,3
    blijf daar weg, zoek een
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vol kakkerlakken,, wc stuk, warmwaterboiler die lekt, en vlak naast de kamer een zwembad vol animatie en lawaai tot 02.00 's morgens. Ontbijt was gewoonweg oud brood en wat zoetigheden. Gewoonweg schandalig . Als dit een 4sterrenhotel is, dan is deze kwotering door eigen personeel gedaan.. Gouden raad: blijf daar weg. Tot slot: de prijs van booking.com klopt niet met de realiteit. Was ongeveer 84€/persoon extra voor een "clubkaart" (dient enkel om de animatoren drinkgeld te geven) plus dan nog eens 42€/persoon voor "ontbijt" ww

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Met de extra kosten is dit hotel eigenlijk te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Je betaald een resort toeslag voor het gebruik van zwembad en animatie. Maar aan het zwembad moet je nog extra een zwemmuts kopen. Ook de kussens niet zo proper aan het zwembad.

    Na eerst een kamer te hebben die we niet geboekt hadden en geen uitzicht hadden, een betere kamer gekregen met uitzicht op de zee, 2 terrassen. Ontbijt was ook lekker, je kon een omlet laten maken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Een aanrader prijs/kwaliteit voor zij die houden van een rustige vakantie tijdens laagseizoen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De algemene staat van de badkamer niettegenstaande deze wel netjes was.

    Kamer was netjes zonder franjes, de badkamer is echter aan vernieuwing toe. Zeer vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht vanuit het hoofdgebouw en de zeer mooie en goed onderhouden pool. Hadden een standaard kamer met ontbijt geboekt en dit laatste was zeer verzorgd en afwisselend. Dit hotel is zeker aan te raden voor een verblijf buiten de drukkere vakantieperiode juli en augustus, dit laatste is enkel van toepassing wie uit is op rustig verblijf .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    8,8
    service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 6 nachten

    nothing

    service

    Verbleven in september 2018

Resultaat 1 - 6