Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Metropole 3-sterren

Via Nastro Verde 2, 80067 Sorrento, Italië

#75 van de 77 hotels in Sorrento

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 289 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Nette kamer en mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeerplaats en je moet je sleutel achterlaten bij de receptie aangezien de auto's voor elkaar geparkeerd worden. Ze moeten soms eerst andere auto's verplaatsen voordat je weg kan met je eigen auto.

    Nette kamer en mooi zwembad. Ook is het centrum van sorrento goed aan te lopen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Het personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer. We zaten op de bovenste verdieping waar de airco het niet (goed) deed, waardoor het erg warm was. De douche was zo klein dat je je niet kon omkeren. Het is verouderd.

    Het personeel! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook was het enorm schoon. Het zwembad was ook prettig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Het hotel ligt net buiten Sorrento.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lopen naar Sorrento 25 min) vraagt de eerste 10 minuten veel moed. Je loopt letterlijk over een drukke straat. Het uitzicht daarna is adembenemend.

    Het hotel ligt net buiten Sorrento. Dat heeft een voordeel (rustige omgeving, parkeergelegenheid) maar ook een nadeel. Het lopen naar de stad vraagt moed om over een drukke straat te lopen zonder trottoir. Hotel heeft gerenoveerde, luxe kamers, lekker zwembad met terras en een prettige service. Ontbijt voldoende als start van de dag. Locatie om Capri, Vesuvius en Sorrento te bezoeken ideaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Top verblijf met positief en gastvrij personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein stukje zonder stoep waar je op de auto weg naar het centrum moest lopen

    Super personeel, goede service en er hing een hele positieve sfeer! Fijne ruime en nette kamer! Lekker ontbijt en lunch!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    8,3
    Mooie uitvalsbasis voor : sorrento, Pompei, Vesuvius, Napels en Capri
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Prima ontbijt. Wel Italiaans dus veel zoet. Parkeren prima geregeld. Wij waren wel in het voorseizoen. Wij hadden een kamer met zeezicht. Deze ligt aan de voorzijde van het hotel, dan heb je wel meer verkeerslawaai. Vanuit het hotel loop je in 30 minuten naar de haven, treinstation of centrum van Sorrento

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    5,4
    Parking is goed geregeld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nogal oubollig, met nors personeel. Neem maar beter een superiorkamer dan zeezicht. Het tweede verdiep is immers niet gerestaureerd .

    Parking is goed geregeld. Ontbijt is Ok. Naast het hotel is een restaurant die betert sfeert.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    5,8
    redelijk hotel moet wel aangepast worden aan de huidige tijd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het ontbijt en druk verkeer

    het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lauwe douche en rare handdoeken. Lijken wel kussenslopen of tafelkleden. Stugge katoenen lappen. Maar ook dit zijn we vaker in italie tegen gekomen.

    Ligging is prima. Net buiten het stadje. Ongeveer 15 min lopen. Weg aflopen en je bent er. Wel langs drukke weg maar prima te doen. Hotel is prima. Goede kamer en prima ontbijt. Je auto kan bij het hotel of in de garage gezet worden. Sleutels afgeven aan receptie want ze verplaatsen hem nog wel eens om meer autos kwijt te kunnen. Autosleutels afgegeven is overigens heel normaal in italie ook bij parkeergarages in steden.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    6,7
    Kamer was simpel, maar ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was niet zo vriendelijk

    Kamer was simpel, maar ruim en schoon.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: