Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Florence Metropole 4-sterren

Via Del Cavallaccio 36, 50142 Florence, Italië

#253 van de 384 hotels in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2312 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Betaald WiFi

    6,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    stijlvolle overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goed ontbijt maar minder uitgebreid dan andere Hilton hotels

    rustige ligging in buitenwijk. shuttlebus brengt je naar de metro met een directe verbinding naar het centrum. OV is prima geregeld in Florence.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,3
    Fijn international hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn international hotel. Super klasse. Mooie kamer met alles wat je nodig hebt. Vriendelijk personeel en ideale parkeer garage onder het hotel. Super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    We hadden badjassen in de kamers en slippers en het bed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zat schimmel in de badkuip. Badstop was stuk dus konden eerste avond niet in bad

    We hadden badjassen in de kamers en slippers en het bed sliep heerlijk! Kamer was lekker ruim

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    Fantastische stad, maar hotel laat op onderdelen punten liggen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt ver buiten de historische stad. Er is een shuttleservice, maar door drukte in de stad is de verbinding vaak veel slechter dan aangegeven. Taxikosten vanuit centrum terug naar hotel zijn ongeveer 20 euro incl. fooi. Slecht is ook dat je bij een tophotel een hoge vergoeding moet betalen voor Wifi.

    De kamers zijn conform verwachting uitstekend. Het ontbijt is prettig uitgebreid, maar de koffie is zeer slecht. Vreemd dat een tophotel in Italie zo'n slechte koffiemachine heeft.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    8,8
    Ideaal hotel voor mensen die Florence willen bezoeken en comfort willen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje: het was bloedheet op de kamer (23 graden), we kwamen er ‘s ochtends achter dat we bij de receptie hadden kunnen vragen om de temperatuur te verlagen met maximaal 3 graden.

    Het personeel was uitermate vriendelijk en het zwembad met waterjets was heerlijk. We konden ‘s avonds prima uit eten in het restaurant van het hotel terwijl onze dochter van 2 op de kamer in een babybedje sliep. WiFi in het hotel is prima, waardoor de babyfoon app ook goed werkte. Parkeren kan bij het hotel: buiten gratis, in de parkeergarage onder het hotel 10 euro (?) per dag. Er is een gratis shuttlebus naar het centrum vanaf het hotel. Handig al hebben wij deze niet gebruikt omdat we slechts op doorreis waren.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Zeer goed en rustig gelegen hotel met supervriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Als er toch een kleine opmerking moet komen : 's morgens bij het dichttrekken van de kamerdeur was deze goed hoorbaar bij andere gasten.

    Héél vriendelijk personeel. Gratis pendeldienst naar de stad Firenze. Mooi uitzicht over de stad in de verte op de 7de verdieping.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi; terrein om het hotel was niet bewaakt en voor iedereen toegankelijk.

    Babybed, kinderstoel, vriendelijkheid, binnenzwembad voor de baby.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Gewoonweg geweldig hotel dat het mooie Firenze complementeert!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    De ligging is niet ideaal voor jongere mensen die al eens wat langer in het centrum willen blijven.

    Het ontbijt was het beste ontbijt dat ik ooit in een hotel heb gehad! Het personeel was ook heel behulpzaam en zorgde ervoor dat we lange rijen bij de bekende musea konden overslaan. Kamer was ook altijd tip top in orde - een echte aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Professioneel hotel met goede pendeldienst naar toeristisch centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel straalt geen vakantie uit : in buitenbuurt van Firenze, naast winkelcentrum, en vlakbij snelweg. Maar goed gecompenseerd dr gratis pendelbus en ruime parking en garage.

    Parking en shuttlebus. Ideaal hotel voor reiziger met eigen wagen die toch niet zelf het stadscentrum wil inrijden ( want prima shuttledienst). Hilton proffesionalisme over de hele lijn. Interessante prijs voor aangzboden kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad zelf was behoorlijk beschadigd. Aantal momenten dat de pendelbus beschikbaar is.

    Bedden zijn erg goed en kamers zijn niet groot maar ruim genoeg. Badkamer met alles erop en eraan. Airco werkt prima en is ook wel nodig want kamer kan warm worden. Hangt overigens wel een zonnenscherm voor het raam. Er rijd een busje van het Hilton naar Florence maar daar kunnen maar 29 mensen mee. Dus het kan zijn dat je in de middag niet mee kunt omdat er teveel mensen zijn. Wij hebben een taxi terug genomen (20 euro).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Vervallen hotel. Onderhoud loopt zwaar achter. Lijkt wel alsof het in 1990 is gebouwd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is slecht onderhouden. Alles valt uit elkaar. Bad is good. Slecht afgekit. Al het marmer is verschoven rondom bad. Wc borstel valt uit elkaar. Airco maakt veel kabaal en werkt niet goed. Met ontbijt niet genoeg rekening gehouden met dieet wensen zoals lactose intolerantie. 2 Chauffers denken formule 1 coureurs te zijn van de shuttle dienst. 1 Ervaren chauffeur is wel erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Comfortabel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene kan beter. Het bad was niet zo schoon en onder het bed lag een onderbroekje van een vorige hotelgast. De standplaats van de shuttlebus staat niet op de website. Ik moest zoeken naar de shuttlebus. Toen ik belde naar het hotel om te vragen waar de bus staat, werd ik door een telefoniste doorverbonden en in de wacht gezet, na een paar minuten hoorde ik mensen praten aan de lijn, maar niemand die mij hoorde of mij antwoordde. Uiteindelijk werd de verbinding verbroken. Heel frustrerend.

    De kamer was fantastisch. Genoeg ruimte, mooi uitzicht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Duidelijk een goed zakenhotel, gezellig kun je het niet noemen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Voor een hotel van deze klasse vonden wij dat er toch enkele details zijn die dan tegenvallen. Voor die prijs moet alles eersteklas zijn !

    De ligging is interessant: aan de rand van de stad, met dus geen probleem om te vinden en te parkeren in de garage. Het algemene gevoel van comfort dat er vanaf straalt. De vriendelijke bediening was perfect.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    9,2
    Heerlijk hotel voor wie niet per se in het centrum hoeft te verblijven.
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door verkeerd te kijken misten we de pendelbus van half twaalf en de volgende ging veel later. Het zou fijn zijn als daar nog een dienst tussenin kwam.

    Het kingsize bed was heerlijk, het personeel erg vriendelijk en behulpzaam, het uitzicht fantastisch en de pendelbus onmisbaar. De fitnessruimte was klein maar fijn, met goede apparatuur. De ontbijt- en checkouttijden zijn heerlijk ruim.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    8,3
    Het was fijn uitrusten na een intensief dagje Florence bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezet apparaat werkt langzaam Als je een douche neemt lekt er veel water op de grond.

    Prima ontvangst Fijne bedden Shuttle busje naar het centrum was ideaal

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Aanrader voor citytrip Florence!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iedereen wil op hetzelfde moment in de shuttlebus dus deze is snel vol. Dit kan beter voor een vier sterren hotel. Op de terugweg waren we netjes op tijd, maar konden na duw en trekwerk niet de bus in en moesten een taxi pakken. Achteraf bleek dat je de taxikosten retour kreeg bij de receptie, dus dat was wel netjes! Verder mag de kamer wat beter schoongemaakt worden (stof).

    Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, mooie kamer en service voor schappelijke prijs. Mooie ruime king kamer en gratis goed parkeren. Wij hadden uitzicht op Florence. Lekker bed. Goed ontbijt. Hotel ligt uur lopen buiten het centrum, dus de gratis shuttle bus naar Florence is een fijne service! Aanrader voor citytrip!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    7,1
    Goed hotel om Firenze te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad had heel veel vlekken waardoor het er vies uit zag en het tweepersoonsbed schoof uit elkaar. Als je ar dit hotel gaat, kan je alleen met de shuttle bus naar Firenze centrum. Om naar de steden eromheen (Lucca, Siena, Pisa, Livorno) te gaan moet je een tour boeken of met je eigen auto gaan als je met de auto bent.

    De shuttle bus is handig en niet ver van het centrum! Vriendelijk personeel. Er werd meteen schoongemaakt als wij dat wilden. Het centrum is heel mooi. Wij zijn met de auto 1 dag naar Rome geweest. Dit was niet ver! 2 en een half uur heen en 2 en een half uur terug. En Rome is een open museum, zo mooi!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    9,2
    goed alternatief voor een appartement, want niet veel duurder en ontbijt is inbegrepen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het zwembad en de fitness zijn betalend; ze zijn pas open om 9.30 u, als we al op de shuttle zitten.

    goed dat er een gratis shuttle was! je kunt gemakkelijk van de shuttle te voet naar het centrum!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    8,8
    We hadden eerlijk gezegd meer verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet. Men ging het repareren maar de volgende nacht was het nog steeds niet in orde. Bijbetalen voor wellness. Sommige delen werkten niet. Ontbijt van 15eur per persoon was het geld echt niet waard! Standaard hotelontbijtje. In de stad heb je meer voor 5eur per persoon en dan heb je lekkere koffie. Op verschillende plaatsen was er schade die niet hersteld werd. Van een Hilton verwacht je toch iets meer fierheid.

    Goeie voorzieningen. Ontspannende wellness. Vriendelijke staff. Gratis shuttle naar centrum.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    prima hotel buiten het centrum waardoor de prijs/kwaliteit verhouding goed is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    prijs/kwaliteit verhouding is goed. Gratis parkeren is handig en shuttle bus naar centrum is ook prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    5,0
    Redelijk verblijf voor als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers, bad met gaten en schimmel. Eten niet aan te raden

    Vriendelijk personeel, aardig ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Een uitstekend lux hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De shuttlebus naar de stad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,3
    Super fijn en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkte niet optimaal.

    Service.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    6,7
    Goed hotel, vriendelijk personeel. Kamers zijn niet goed onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhouden kamers

    Het uitzicht, parkeergelegenheid.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    2,5
    Nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De basis facilitairs waren slecht: Geen water één dag en geen WiFi en vaak geen Airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi is niet zo goed

    het hotel was prima- prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Bad versleten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad versleten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Goed keurig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moesten betalen voor het zwembad wel jammer

    Kamer mooi en schoon, ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,7
    Gemiddeld hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnige dame bij uitchecken, ver van centrum

    Netjes, vriendelijke dame bij inchecken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur van de kamers is verouderd

    Zeer vriendelijk personeel. Shuttlebus naar centrum is een meerwaarde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    6,3
    het was voelbaar dat ze aan het besparen zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Stad - met Toegang tot Executive Lounge
    • Verbleef 4 nachten

    het was voelbaar dat ze aan het besparen zijn. het anders zo lekker ontbijt was een teleurstelling..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    4,2
    afwerking kamer is totaal versleten verouderd,zelfs andere...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    afwerking kamer is totaal versleten verouderd,zelfs andere kamers (2e nacht)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    Fantastisch en zeer luxe hotel. Geeft echt een vakantiegevoel. Pendelbus ook super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    -.

    Fantastisch hotel, zeer luxe kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    kamers hier en daar wat onderhoud nodig

    locatie even buiten Florence, maar gratis pendelbusje werkt prima; vriendelijk personeel, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    Ligging en transver, garage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedienend personeel kleding niet schoon en niet passend. Achterstallig klein onderhoud op kamer.

    Ligging en transver, garage

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,1
    De schuttlebus naar het centrum van Florence.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hilton Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is erg hard.

    De schuttlebus naar het centrum van Florence. Perfect geregeld.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,3
    Zeer goed advies tav restaurants in de buurt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De afstand van het gratis vervoer (afzetpunt centrum naar daadwerkelijk centrum)

    Zeer goed advies tav restaurants in de buurt!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,6
    Perfecte
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer en de shuttlebus naar centrum was prima! Dicht langs snelweg en voldoende gratis parkeergelegenheid.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    9,2
    Zeer goede airco .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Hilton Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goede airco . Ook goede verbinding met centrum.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    7,1
    Was een prima hotel met fijne en schone kamers en goed...
    • Zakenreis
    • Stel

    Sauna en whirlpool tegen betaling. En shuttlebus naar centrum gaat maar 1x in de 90 minuten, dat is veel te weinig.

    Was een prima hotel met fijne en schone kamers en goed ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    8,8
    Prima hotel zoals je van Hilton kan verwachten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was een probleem met de temperatuur van de douche. Die fluctueert tijdens het douchen. Ik begreep van andere gasten dat zij dit ook hadden.

    Prima hotel zoals je van Hilton kan verwachten. Gratis parkeren en gratis shuttle naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    7,9
    Bij de check in vroeg ik vroeg de gratis Wi-Fi die een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gym was klein en kwaliteit van de apparatuur was matig ook de zwembad was erg klein maar wel een fijn hotel.

    Bij de check in vroeg ik vroeg de gratis Wi-Fi die een Diamond cliënt altijd gratis krijgt. Ik kreeg gelijk een ander kamer op de 13e etage Clubfloor en kon gebruik maken van alle faciliteiten in lounge. Dit ondanks dat ik nu niet rechtstreeks bij Hilton hebt geboekt maar via Booking.com Het parkeren was gratis. Rustig gebied.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Het comfort, het behulpzame personeel en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie is niet ideaal, maar een gratis pendeldienst naar het centrum maakt veel goed. Geen gratis WiFi op de kamers. Dat kan anno 2015 echt niet meer. Het dagtarief van 15 euro is echt absurd. Wel WiFi in de lobby.

    Het comfort, het behulpzame personeel en het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    2,5
    We werden eerst in een kamer gelegd die stonk naar riolering.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We werden eerst in een kamer gelegd die stonk naar riolering. Hier hebben we uiteraard iets van gezegd en vervolgens zijn we overgeplaatst naar een kamer waarvan de airco piepte. Hierdoor konden wij niet slapen en hebben dit aangegeven. De elektricien kwam langs en hij trok de stekker uit de airco en vertelde ons dat als we het warm hadden we het raam maar open moesten zetten (34 graden buiten). Slechte service

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    5,0
    De locatie was prima voor als graag naar Firenze wilt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles kost extra ontbijt kost €15 pp, wifi koste €15 per dag per apperaat en is dan niet eens heel snel. Kamer is best klein. Achteraf betaal je dan best veel voor wat je krijgt.

    De locatie was prima voor als graag naar Firenze wilt.

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    6,3
    - Het uitzicht op het 10e verdiep.
    • Vakantiereis
    • Groep

    - geen gratis wifi op de kamer. - De kamer zelf. Je hebt bijna geen privacy in de badkamer, doordat die met glas gescheiden is van de rest v. d. kamer. Je kan er wel luiken voor schuiven, maar dan kan diegene die niet in de badkamer zit, de kamer niet meer uit via de deur. - slechte douche. De helft van de spuitgaatjes zat verstopt met kalk.

    - Het uitzicht op het 10e verdiep. - Zeer snelle liften

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Zeer net en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchekop water spoot alle kanten op behalve recht naar beneden (kalkaanslag). Schoonmaak mag wel extra aandacht krijgen. Veel te duur eten en drinken in het hotel.

    Zeer net en behulpzaam personeel. Gratis pendelbus naar het centrum. Ruime kamer met zeer goed werkende airco. Gratis parkeergarage

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    Goede service met de shuttle bus naar het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi wordt aangegeven gratis te zijn, echter moet je, je eerst aanmelden voor Hilton Honors Club, waarbij het hotel dus weer beschikt over al je informatie Afwerking van de kamer liet te wensen over.

    Goede service met de shuttle bus naar het centrum.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,5
    De gratis busdienst naar de stad was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi viel (meestal) uit. Het personeel zat er zelf heel erg mee verveeld.

    De gratis busdienst naar de stad was super. Het ontbijt was zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    9,6
    Kamer luxe en fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor wifi op de kamer moet extra betaald worden. Wifi in de lobby deed het niet zo goed.

    Kamer luxe en fijn. Bus van en maar centrum goed geregeld. Ontbijt heerlijk.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    5,4
    ontbijt was Ok, maar meer ook niet (gebakken eieren waren...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer luidruchtige airco die ondanks 2 klachten niet hersteld werd. Veel nieuw receptie personeel zonder enige ervaring en kennis van Florence. Zelfs een taxi bestellen ,vormde een probleem. Sommigen kenden enkel Italiaans.

    ontbijt was Ok, maar meer ook niet (gebakken eieren waren altijd koud)

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel

    Verwarming was niet lager te zetten, zelfs op de gang was het 23 graden (14-1-2015). Ventilator/airco op de kamer maakte vreselijke herrie, en moest door personeel in de meterkast uitgeschakeld worden. Bij het ontbijt geen koffiekoppen bij de koffiemachine, 10 minuten voor moeten wachten, terwijl de ontbijtruimte voor nog geen 25 % vol zat.

    Vriendelijk personeel Alles was netjes Shuttle-bus naar het centrum

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    5,8
    Badkamer verouderd en niet goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer verouderd en niet goed schoon. Kitranden bad erg smerig. Slechte voorzieningen restaurant.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,9
    prima verzorging, goed ontbijt, shuttleservice naar centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    prima verzorging, goed ontbijt, shuttleservice naar centrum

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    5,4
    Goede shuttleservice maar stopplaats veel te ver uit het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel achterstallig onderhoud, ongezellig restaurant. Lawaai aan de voorzijde.

    Goede shuttleservice maar stopplaats veel te ver uit het centrum.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,9
    pendelservice naar de oude stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    betalen voor het zwembad

    pendelservice naar de oude stad

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    gratis pendelbus naar centrum en parkeren voor de deur, luxe...
    • Vakantiereis
    • Stel

    gratis pendelbus naar centrum en parkeren voor de deur, luxe, prijs kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,3
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    ideaal met shuttlebus naar centrum, gratis parkeren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ideaal met shuttlebus naar centrum, gratis parkeren. Super service van het hotel

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    7,5
    Personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    No free WiFi in rooms.

    Personeel.

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    10
    Super hotel met goede parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super hotel met goede parkeergelegenheid. Met de gratis shuttlebus ben je zo in de stad.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    7,9
    alles professioneel op orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel professionals maar kil..

    alles professioneel op orde. kamer, ontbijt, service. Goede shuttle bus naar centrum.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    8,3
    Goed personeel, gratis bus naar centrum, gratis parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer dat er geen wifi op de kamers is

    Goed personeel, gratis bus naar centrum, gratis parkeren

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    5,8
    Ligging is ver van het centrum en er is niets te zien in de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ligging is ver van het centrum en er is niets te zien in de omgeving. bus transfer om het anderhalf uur is wat weinig. Geen terras aan bar.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    9,6
    Perfect hotel, alles klopt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Perfect hotel, alles klopt

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    8,8
    Al het personeel sprak uitstekend goed engels.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen gratis wifi in de kaners.

    Al het personeel sprak uitstekend goed engels. Ontbijt was goed. Alles is superschoon. Pendelbusje naar het centrum.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hilton Florence Metropole

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: