Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Miglio d'Oro Park Hotel 4-sterren

Corso Resina, 296, 80056 Ercolano, Italië

#7 van de 8 hotels in Ercolano

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 382 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 48

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    De accommodatie is fantastisch, we zijn er vaker geweest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoom-douchecabine in onze kamer was heel klein. De cabine had enorm veel kalkresten in de voegen met schimmel erop. Ik heb er wat van gezegd en ze hebben geprobeerd er iets aan te doen. Weinig succes, die douchecabine moet gewoon vervangen worden door een normale douche.

    De accommodatie is fantastisch, we zijn er vaker geweest. Dit keer helaas 1 groot minpunt in onze kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    groot zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    niet kijken naar de details groot zwembad (geen handdoeken :( of € 2)

    groot zwembad goed eten maar beperkte kaart top restaurant om de hoek -> vivalore.it

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,6
    Prachtige omgeving maar vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, vergane glorie, badkamer écht aan vernieuwing toe (haardroger zelfs levensgevaarlijk), kan een prachtig hotel zijn maar het moet echt een make-over krijgen

    Zwembad, omgeving was goed dicht bij opgravingen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,8
    Hotel ligt op mooie locatie tussen Pompei en Napels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet zuiver en douche was zeer slecht en vies. Kan niet in huidige tijd met een goor douche gordijn. Hotel is zeker geen 4 sterren waard.

    Hotel ligt op mooie locatie tussen Pompei en Napels. Grote groene oase tussen druk bewoond gebied.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,2
    Mooie grote monumentale stadsvilla met tuin oase in een volksbuurt vlak bij het Hercolaneum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks. Maar receptioniste had beter moeten uitleggen dat we echt niet naar een strand of boulevard konden lopen. Dat is er daar gewoon niet.

    Wat een verrassing: echt een mooie monumentale stadsvilla met een grote rustige tuin, in een gewone drukke volksbuurt. Met zwembad dat in de zomer open is. Parkeren achter het hek in de tuin is ideaal. Op slechts 200 meter lopen van het Hercolaneum. Dineren in het eigen restaurant was heerlijk (kleine porties), we wisten niet of het nou een buurt was om 's avonds nog naar buiten te gaan. Overdag wel op een terrasje genoten tegenover het Hercolaneum. Neem daar vooral de ingang aan de straat waaraan het hotel ligt. De andere ingangen zijn voor de bussen, en achteraf gelegen. Hartelijke ontvangst door aardige receptioniste. Een lift in het gebouw. Wij hadden geen balkon, maar wel een rustige kamer aan de tuin kant. Mooi groot ook. Met uitzicht op de Vesuvius. In de buurt is verder niet veel te doen dan het Hercolaneum. Onze wandeling naar de bouleavard (die er dus níet is !) viel erg tegen. Via een achteraf wijkje. Je kunt er niet naar de kust, geen strand. De treinrails loopt pal langs de kust, en bedrijfsbebouwing. Verderop naar Napels is wel een strand gedeelte zagen we op google maps. Laat je bagage bij het aanmelden bij de receptie staan. Voor het parkeren moet je naar de achterkant van de grote tuin rijden, en je kunt dan zonder bagage terug wandelen door de mooie tuin.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,6
    Eens maar nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning is centraal en oud. Roosters van de airco waren smerig. Het functioneert zeer slecht, we hebben een andere kamer gekregen, was iets beter, maar niet goed. gordijnen waren deels los van de rails, lampenkappen waren kapot en ontbraken, waardoor je in een halogeenlampje kijkt, overal gaten in de muur, verlepte bloemen op de kamer. Dit voldoet niet aan de verwachtingen, zeker niet horend bij deze prijs.

    prima ontbijt, locatie en zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Voor een aantal dagen is dit een prima hotel om de Vesuvius, Pompeï en Amalfikust te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas voor het hotel ligt het in een buurt die bij aankomst even schrik aanjaagt. Het hotel ziet er aan de voorkant niet uit als wat er beloofd wordt. Achter de voordeur maken ze hun vier sterren echter meer dan waar.

    Mooie ruimte achter het hotel met daarin een heerlijk zwembad met voldoende ligstoelen en parasols. De prijs/kwaliteit verhouding van het restaurant was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Napels en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was goed maar had meer variatie kunnen bieden door aan te geven dat er ook gevarieerde specialiteiten van de dag worden aangeboden.

    Uitstekend zwembad, rust in drukte van Napels en Ercolano, ruimte in hotel en tuin.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    9,6
    Het hotel is van een voorname chique standaard die - ondanks...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets veel tegen. Voor de prijs die we betaalden kregen we veel kwaliteit.

    Het hotel is van een voorname chique standaard die - ondanks de ouderdom ervan- nog steeds in een goede conditie is. We hadden een mooie grote kamer met een uitstekend en moderne inrichting, een goed bed en uitzicht op zee. Het hotel heeft een prachtig park aan de achterzijde. Wij kwamen om het antieke Herculaneum te bezoeken. Daarvoor ligt het hotel ideaal. De opgravingen zijn te voet in enkele minuten te bereiken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    8,8
    Verblijf Ercolano voor excursies baai van Napels
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    ietwat kleine badkamer (met bad, geen douche)

    degelijk ontbijt, heel vriendelijk personeel, prachtige locatie (historisch palazzo met zwembad), een zeer goede uitvalsbasis om de ganse baai van Napels te verkennen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    ontbijt goed, locatie is in volkswaijk wat wij leuk vonden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    onderhoud pand is matig,

    ontbijt goed, locatie is in volkswaijk wat wij leuk vonden. hotel past met zijn uitstraling daar eigenlijk niet want is oude grandeur bedeold tuin en zwembad zijn heel mooi

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk hotel, oase in hectische lelijke stad Ercolano
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat meer keuze in het menu. De omgeving Ercolano is een smerige stad met onvriendelijke mensen en heel veel verkeer. Je voelt je onwelkom. Helaas voor het hotel, die staat op een verkeerde plek...

    Het ontbijt en het prachtige zwembad. Het park een heerlijke oase van rust in het hectische plaatsje Ercolano. Goede uitvalbasis voor trip naar Napels.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2016

    9,6
    Mooi hotel, als een soort stadspaleis in een prachtig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelkamer ruim en plezierig. Ruime badkamer, goed verzorgd. Iets wat schimmel in de douche (wat je niet zou verwachten in deze ambiance). Niet echt storend.

    Mooi hotel, als een soort stadspaleis in een prachtig aangelegde tuin. Mooi zwembad, ruime kamers, prachtige sfeer en ambiance. Op loopafstand van Hercaluneum.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    Wij hadden een mooie familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Buiten Herculaneum is er in de buurt nauwelijks iets te doen. Dus daarvoor wel aangewezen op het centrum van Napels. Een bar met evt. hapjes/drankjes die gedurende de dag geopend is, zou in zo'n groot hotel niet misstaan.

    Wij hadden een mooie familiekamer. Twee zeer ruime kamers met een badkamer er tussenin. Hotel ligt vlak bij de ingang van Herculaneum en op 10 minuutjes lopen van de trein die je in een kwartier in het centrum van Napels brengt. Mooie tuin, met lekker zwembad. Redelijk goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,5
    Vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Schimmel in badkamer en plafond. Na hierover geklaagd te hebben zonder ook maar enig gezeur direct betere schonere kamer gekregen. Zowel balie als restaurant personeel. Balie personeel beheersen Engels goed.

    Vriendelijkheid van het personeel. Zeer voorkomend en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Goeie uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant viel wat tegen.

    De ontvangst bij de receptie was plezierig, vriendelijke staf, het zwembad en de tuin zijn heerlijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud

    Ruimte en tuin

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,3
    Mooi Hotel, slechte omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving van het hotel was erg treurig en verre van mooi.

    Hotel en zwembad was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geen opmerkingen

    Ontbijt was prima.Het hotel heeft een prachtige tuin en mooi zwembad.Supergrote bedden.Vriendelijk onthaal

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    Het zwembad was heel fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lichtelijk vervallen uitstraling aan de buitenkant. De badkamer was verouderd.

    Het zwembad was heel fijn.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,6
    prachtige tuin - oase van rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    ... niets

    prachtige tuin - oase van rust

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,4
    Het is een mooie oude historische villa van binnen en de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel spreekt niet tot nauwelijks engels, behalve bij de receptie ... de keuken is goed, maar de porties zijn echt klein, zelfs bij voorgerecht en hoofdgerecht heb je nog steeds niet veel gegeten, maar de inhoud en de smaak is zeer goed, dus ze hebben een goed kok .. hun bar stelt weinig voor en de koffie is slap (dus verwacht geen sterke italiaanse smaak), wil je een sterke koffie vraag dan een extra espresso erbij om die er bij te gieten :-D .. het seizoen begint eigenlijk pas voor hun in juni, dus in mei (ook al is het enige tijd prachtig weer) is het buiten zwembad niet beschikbaar en het terras niet constant voorzien van kussentjes in de stoelen ... het ontbijt is niet goed in tegenstelling tot hun keuken .. wel veel zoetigheden, maar voor een stevig ontbijt wordt je daar niet blij, de gebakken geroerde ei wordt bijvoorbeeld niet warm gehouden en is waterig ... achteraf gezien had ik liever in Pompei in een hotel willen zitten, de plaats zelf heeft meer te bieden dan Ercolano zelf. Ercolano heeft niets te bieden behalve een bezoek aan Herculaneum, wat zeker de moeite waard is, voorafgaand aan een bezoek aan Pompei waar je echt een hele dag voor uit moet trekken. Het is een druk dorpje met weinig vertier voor een toerist, en die zie je er dan ook niet veel, in ieder geval niet in de maand mei ... de kamers zijn wat de inhoud betreft wel verouderd en ook aan vervanging toe, zoals bijv. het bedboard waar je de gele afdrukken goed op kunt zien van mensen die er door de ?jaren heen rechtop gezeten hebben .. dat ziet er niet fris uit, maar je kunt het ook niet willen zien en dan is er niets aan de hand :-D

    Het is een mooie oude historische villa van binnen en de kamers zijn hoog en ruim .. het uitzicht op de tuin is prachtig en het is er rustig, geen geluid van buiten komt naar binnen .. het is echter wel een verouderde villa die onderhoud nodig heeft, ook wordt de grote tuin niet goed onderhouden, maar dat mag de pret niet drukken ... ze hebben een eigen parkeerplaats achter op het terrein, dus zorg ervoor dat je koffers bij de entree achterlaat als je met eigen vervoer komt anders moet je er een heel eind mee sjouwen om bij het hotel te komen, omdat je eerst de grote tuin door moet en daar helpen ze je niet mee middels een karretje ... de charme van dit hotel is simpelweg het gebouw zelf en de tuin, niet de faciliteiten eromheen ... ze zijn behulpzaam om een hotel dicht bij de zee in Ercolano te bellen als je wil zwemmen in een buiten en of binnenbad, 2 km rijden ervandaan .. waar je een prachtig uitzicht hebt op de zee en het grote buitenbad ook gevuld is met zeewater, heel mooi en een hele fijne ervaring, ook al is het een ander hotel :-P

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    S,avonds was het eten keurig verzorgd en lekker zo,n...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt s,ochtends koude thee alleen nog uitgedroogd roerei en verder weing vers fruit of oude zoete lekkernijen

    S,avonds was het eten keurig verzorgd en lekker zo,n tegenstelling met s,ochtends

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    7,1
    Klassieke hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De omgeving is een voorstad van Napels. Basic live leuk om je in te bevinden. Maar tijdens spitsuren chaotisch druk verkeer met alle bijkomende gevolgen.

    Klassieke hotel. Echt een ervaring dat je niet snel meer zou vergeten. Hotel ligt vlak bij een station met een rechtstreekse verbinding naar Napoli of Pompei. En vlakbij het Herculaneum - Ercolano (Vind ik mooier en compacter dan in Pompei)

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Napels, Sorrento en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Directe omgeving van hotel armmoedig. Buitenkant van hotel in matige staat (interieur gelukkig goed onderhouden).

    Goede uitvalsbasis voor bezoek aan Napels, Sorrento en bezienswaardigheden. Loopafstand naar trein. Ruime parkeermogelijkheden.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,6
    Propere en grote kamer, mooie tuin met ruim zwembad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten is er minder + magere service in restaurant. De service hangt wel af van de aanwezige equipe. De ene is attent, bij de andere moet je alles vragen. Bij het ontbijt mag wel wat meer vers fruit.

    Propere en grote kamer, mooie tuin met ruim zwembad en ligzetels, afgesloten parking voor auto.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    7,5
    Prima hotel in prachtig park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    In Ercolano valt erg weinig te beleven behalve de opgravingen. Er zijn nauwelijks restaurants of winkels. Eten in het hotel is vrij prijzig voor een gezin met kinderen.

    Prima hotel in prachtig park. Fraai zwembad en handige parking binnen het ommuurde park. Fijn dat er 4-persoons kamers zijn.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    8,3
    Zwembad (bar en mogelijkheid tot lunch), mooie tuin, ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi valt steeds uit Airco kon de hoge temperaturen niet aan Omgeving allesbehalve aantrekkelijk

    Zwembad (bar en mogelijkheid tot lunch), mooie tuin, ruime parking Geweldig diner (geen prijzen op de kaart, maar verrassend betaalbaar, bleek achteraf)

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,3
    Héél mooi uitzicht vanuit onze kamer met zicht op het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De onmiddellijke omgeving. Detail: het onderhoud van bijv. de trappen naar de toiletten aan het zwembad.

    Héél mooi uitzicht vanuit onze kamer met zicht op het achterliggend park en de Vesuvius. Mooi ruim zwembad, niet overbevolkt, rustig ( vergeleken met het zwembad in Napels zelf van het hotel Royal Continental was dit een droom). Het interieur, de hoge plafonds. Maar een kwartier wandelafstand naar het station. Opgraving Herculaneum vlakbij. De meesten van het personeel waren vriendelijk. We hadden maar zeer af en toe kort problemen met wifi ( kamer op 3de verdieping) in tegenstelling tot sommige commentaren hier.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    7,1
    mooie tuin, zwembad en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    4sterren superieur is het niet, gebouwen hebben schilderbeurt nodig personeel kan weinig anders dan Italiaans locale bevolking komt de dag aan het zwembad doorbrengen en bezet zo een groot deel van de ligzetels (zwembadman krijgt drinkgeld)

    mooie tuin, zwembad en mooie kamer vlak bij herculaneum

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    Lekkere hapjes bij de aperitief.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zwembad werd ook bezocht door Italianen van buiten het hotel. Airco werkte niet naar behoren tijdens zeer warme dagen. Wifi niet overal.

    Lekkere hapjes bij de aperitief. Eten was verzorgd. Personeel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    Locatie als uitvalsbasis voor bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi goed in de lobby, maar niet in de kamer

    Locatie als uitvalsbasis voor bezienswaardigheden. accomodatie zelf mooi, groot, lekker zwembad. Aardig personeel. Kamer voor 4 personen was prima (een 5e kon er ook nog bij). Aan te bevelen voor een ieder.,

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    3,8
    Restaurant was goed en bediening ook
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Badkamer was erg vies (schimmel in douche, kraan werd afwisselend bloedheet en koud), er was veel stuk (minibar deur, plafond), enorme stank uit wastafel, vloer en zijkant bed vies. Airco werkte niet goed en was vies. WiFi werkte niet op de kamer

    Restaurant was goed en bediening ook

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,5
    Hotelkamer was een aangename, grote ruimte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi was zeer beperkt. Ligging was in een niet zo aangename buurt. Zwembad was maar tot 17 uur open. In deze vierpersoonskamer waren de extra bedden niet goed. Ontbijt was zeer pover.

    Hotelkamer was een aangename, grote ruimte.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    6,7
    De mooie tuin en het prima zwembad compenseren gedeeltelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ercolano en de omgeving van het hotel is erg verwaarloosd en verpauperd. Dit is geen omgeving waar je met plezier je vakantie doorbrengt. Sommige personeelsleden van het hotel interesseert het totaal niet om klanten te helpen. Toen we in het hotel incheckten, gaf de erg vriendelijke hotelbediende ons de kamersleutel, met de mededeling dat indien we een andere kamer wilden, we dit maar moesten laten weten want dat ze op dat moment nog een ruime keuze aan kamers beschikbaar hadden. Toen we 5 minuten later gingen melden dat we toch liever een kamer aan de tuinzijde van het hotel hadden, bleek dit voor een andere (totaal niet klantvriendelijke) medewerker plots een groot probeem te zijn. Uiteindelijk kregen we dan na een stevige discussie tussen beide medewerkers toch een andere kamer. Volgens diezelfde ongeïnteresseerde medewerker waren er in de buurt ook niet veel mogelijkheden om iets te eten te vinden (we checkten in tijdens de namiddag toen er geen eten te verkrijgen was in het hotel), terwijl nadien bleek dat er in de buurt van Herculaneum n de Via 4 Novembre misschien wel een 20-tal eetgelegenheden waren.

    De mooie tuin en het prima zwembad compenseren gedeeltelijk de belabberde buurt. De centrale ligging tov de bezienswaardigheden van de regio (stad Napels, Herculaneum, Pompei, Vesuvius) en de gratis privé-parking van het hotel zijn zeker een meerwaarde. Het ontbijt is beperkt, maar voldoende. WIFI was de eerste dagen enkel te gebruiken in de lobby van het hotel, de laatste dagen over het hele hotel

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Mooi en prachtig domein met eigen zwembad en tuinpark op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De buurt rond het hotel is wat vervallen.

    Mooi en prachtig domein met eigen zwembad en tuinpark op enkele kilometers van Pompei. Vriendelijk en behulpzaam personeel. 's avonds live piano muziek.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    De tuin en het zwembad zorgden voor een ontspannen relaxte...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In dit hotel dronken wij de slechtste koffie ooit !! De koffie was 's ochtends gezet en werd warm gehouden met een waxinelichtje. Toen wij de koffie dronken was het nog vóór 09.00 uur.

    De tuin en het zwembad zorgden voor een ontspannen relaxte sfeer. Kamers waren goed en met sfeer ingericht. zwembad zeer proper. Een hotel met uitstraling. eigen parkeerplaats

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    7,1
    Het hotel heeft een mooi park
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt in een drukke en verpauperde omgeving. Gans de baai van Napels is trouwens ontzettend druk. Je kan er nergens je auto parkeren behalve op veel te dure privé parkings of op plaatsen waar niets te zien is. als je een auto huurt en het lukt je om geen krassen te krijgen dan ben je een goede chauffeur. Ontbijt is op zijn Italiaans dus stelt niet veel voor en steeds hetzelfde.

    Het hotel heeft een mooi park Heerlijk rustig met mooi zwembad Grote kamers en redelijk goed onderhouden. Diner was goed ondanks de kleine kaart.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    2,9
    Het onthaal was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel heeft te kampen met personeelstekort en is onderkomen. Het zwembad was niet meer in gebruik, de fonteinen in het park werkten niet (geen water of groen water). Sanitair niet meer onderhouden, enz. enz. Omgeving van het hotel is ook geen aanrader.

    Het onthaal was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    6,7
    avond eten in het hotel, heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep

    ontbijt was niet aangevuld, koude koffie, koude scrambled eggs.

    avond eten in het hotel, heerlijk

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    Personeel, goed ontbijt, prachtige tuin, mooi zwembad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!

    Personeel, goed ontbijt, prachtige tuin, mooi zwembad en gunstige ligging versis bezienswaardigheden.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    6,3
    park en zwembad bij hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    vreselijk (slaapbank) bed

    park en zwembad bij hotel

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    6,7
    Mooie parktuin met een prachtig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verloederde buurt. Ontbijt was pover, met slechte koffie

    Mooie parktuin met een prachtig zwembad. Vlakbij metro en site Herculaneum.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,8
    kamer ok, zwembad ok, prive-parking ok, ontbijt ok,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    omgeving hotel --> niets te beleven in Ercolano, zwakke wifi-verbinding

    kamer ok, zwembad ok, prive-parking ok, ontbijt ok, restaurant ok.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    mooi palazzo dicht bij herculaneum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    keuken is lekker maar kleine kaart, zeker als dan nog gerechten niet voorhanden zijn.

    mooi palazzo dicht bij herculaneum

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    6,7
    Ruime kamers rust en locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas geen WiFi op kamer. Personeel niet klantvriendelijk.

    Ruime kamers rust en locatie

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,1
    Het zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De houding van een enkele medewerker door gebrek aan gastvrijheid

    Het zwembad

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    8,8
    Lokatie niet ideaal.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lokatie niet ideaal. Ver van alles gelegen. Vuile stad. Te harde bedden. Vriendelijk personeel. Rustige mooie tuin en prachtig zwembad.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 48

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Miglio d'Oro Park Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: