Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Milan Garibaldi Station 4-sterren

Via Ugo Bassi 1/A Ang. Via C. Farini, Stazione Garibaldi, 20159 Milaan, Italië

#113 van de 424 hotels in Milaan

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1293 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Goede ligging in buurt van metro en tramhalte, uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    's Nachts nogal wat lawaai door verkeer en trams die passeren, erg warm op de kamer ondanks dat raam open stond, airco werkte niet goed

    Goede ligging in buurt van metro en tramhalte, uitstekend ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Ik heb een prima week gehad in Milaan, waarbij ik veel vriendelijkheid en gastvrijheid heb ervaren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg warm, waardoor ik niet goed heb geslapen

    De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Daarnaast dat, nadat ik al via booming.com geprobeerd had mijn reis te wijzigen, dit alsnog ter plekke perfect geregeld werd. Echt super!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,3
    Nette ruime kamer met goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na twee keer melding dat de fohn niet werkte bleven ze volhouden dat hij wel werkte en we op de aanknop moesten drukken.. Uiteindelijk bij vertrek kwamen ze eindelijk kijken om te constateren dat hij echt niet werkte. Ook de elektronische sleutel werkte de tweede dag (van drie) niet. Ook dat was volgens de receptie onmogelijk. Na vragen als " heeft u al ingecheckt" ja want ik heb hier al geslapen vannacht en "waar is uw bagage? " in de kamer want ik heb al 1 nacht hier geslapen werd met ongeloof dat de sleutel niet werkte dat sleutel weer geactiveerd.

    Nette ruime kamer met goede bedden. Uitgebreid ontbijt. Tram om de hoek.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    Fijn hotel voor een stedentrip!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets.

    Fijne kamer, smaakvol ingericht en zeer schoon. Kluisje aanwezig en gratis wifi. Gevraagd om een rustige kamer, je hoort bijna geen geluid van buiten. Heerlijke bedden. Het ontbijt is meer dan goed met diverse croissants, broodjes, beleg, Engels ontbijt, cake/taart, fruit, yoghurt en ontbijtgranen. Bij het hotel stopt de tram vanwaar u binnen 10 minuten in hartje Milaan zit. Tegenover het hotel kun je de tickets hiervoor kopen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Super mooie en comfortabele kamers, wij hadden een kamer aan de patio kant waardoor het lekker rustig was 's nachts. Heerlijk uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel en goed gelegen in een prima buurt! trams stoppen naast het hotel en binnen max.15 min ben je midden in het centrum! Ook het metrostation Garibaldi is dichtbij (10 min lopen/2 min tram) waardoor je heel gemakkelijk snel overal naartoe kan, ook als het wat verder ligt (bv, San Siro stadion) Wij gaan vaak op reis en dit is zeker een van de fijnste hotels waar wij hebben verbleven!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,4
    De prijs kwaliteit was niet in verhouding. Voor lange mensen totaal ongeschikt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lage wastafel. De lage wc. Het lawaai van de trams. Alle prullaria in het hotel. De rommelige opzet van het ontbijtbuffet.

    Het personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Super goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in de kamer

    Alles was schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, voorzieningen hotel, temperatuur kamers en gehorigheid.

    Prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,2
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar was vroeg dicht.

    Vriendelijk. Fantastisch ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Kwaliteit voor goede prijs en goed personeel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Suite is kleiner als kledingkast

    Upgrade naar van upgrade naar suite

    Verbleven in maart 2017

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: