Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Minerva 3-sterren

Via Maroncelli 1, 48100 Ravenna, Italië

#12 van de 21 hotels in Ravenna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 898 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Het was een summier ontbijtbuffetje en wat stoorde dat je om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het was een summier ontbijtbuffetje en wat stoorde dat je om de koffie moest vragen, geen toestel, maar een cappucino of espresso van de bar, als er iemand beschikbaar was. Die vonden we wel, dus geen groot probleem.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,0
    Erg eenvoudig, maar goede prijs/kwaliteit
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel praat niet goed Engels. Kamers zijn erg basis, vaak zonder uitzicht (blinde muur). Ontbijt is ronduit slecht.

    Het hotel ligt naast het station en is erg goedkoop. Prima te doen als je er alleen wilt slapen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Een prima plek op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het was een prima hotel, vlak naast het station,maar daar hoorde je weinig van. We waren met onze motoren, die mochten we op de binnenplaats zetten. Voor auto's zou het lastiger parkeren zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,0
    Ravenna stelt zwaar tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is een azc om de hoek dus de hele nacht dronken mensen die schreeuwen. en in de parken liggen veel mensen hun roes uit te slapen. Ravenna was voor mij een afknapper!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Goed hotel op loopafstand centrum Ravenna.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken erg dun, leken wel theedoeken.

    Wij hadden een kamer met balkon, heerlijk, konden we nog lekker buiten zitten. Het ontbijt is lekker, ruime keuze! Ligging t.o.v. centrum is prima. Kregen een kaart die we in onze auto konden leggen, kostte niets.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Simpel hotel, Slechts een paar minuten lopen van Ravenna...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel hotel, Slechts een paar minuten lopen van Ravenna centrum. Bij het ontbijt was vers gemaakte koffie inbegrepen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    super fijn hotel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    leuk klein rustig hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Ravenna is een uitsteken stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    Hotel was in het centrum. Dat was voor ons belangrijk

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    De locatie zéér dicht bij het station.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bij aankomst werkte de airconditioning niet. Maar dat werd snel met man en macht door het hotel opgelost.

    De locatie zéér dicht bij het station. Het hotel stelt gratis fietsen te beschikking. Daarmee was Ravenna in een ochtend te verkennen. Fietsen scheelde enorm omdat het die dag in Ravenna 30 graden was en de afstanden naar een tussen de bezienswaardigheden toch wel groot waren om bij die temperatuur te lopen. Het ontbijtbuffet was ook prima.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Hulpvaardigheid bij alle vragen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles was relax en schoon. Niets aan te merken op dit hotel. Goede kwaliteit voor de prijs.

    Hulpvaardigheid bij alle vragen. We waren vroeg en moesten nog even wachten. Echte Italiaanse koffie kregen we hiervoor aangeboden. Het ontbijt was voor Italiaanse begrippen uitgebreid en weer goede expresso!

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,1
    Heel gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel gehorig

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: