Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Miralago 3-sterren

Via Noceta 2, 05038 Piediluco, Italië

#2 van de 3 hotels in Piediluco

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 518 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    9,2
    Schitterend uitzicht, heel gastvrij en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 5 nachten

    Dat we moesten vertrekken

    Schitterend uitzicht, heel gastvrij en vriendelijk personeel.ruime overdekte parking, Lekker en gevarieerd Umbrisch ontbijt, gewoon puur

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    5,8
    mooie locatie maar update nodig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel en kamers zijn toe aan een update. De badkamer stonk door de afvoerputjes, er stond een derde bed in de kamer waardoor het erg krapjes aanvoelde. De eerste avond in het hotel gegeten wat goed het was. De volgende dag wilde wij 's-middags doorgeven dat wij weer gebruik van het restaurant gingen maken en er werd doodleuk gezegd dat dit gereserveerd was voor niet hotelgasten en dat we maar buiten een restaurantje moesten zoeken. Dit kan niet als hotel zijnde. Om 20.30 uur toen wij beneden kwamen was er toch een mogelijkheid om in het hotel te eten maar niet in de eetzaal. De keuken was wel weer goed.

    De locatie is betoverend. Prachtig aan het meer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,9
    De ligging!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon beter, niet 'stipt' genoeg bij gehouden. De avondmaaltijden moesten door te weinig personeel bediend worden.

    De ligging! De kamer kon er mee door, gezien de prijs. Overigens, nadat ik een andere kamer had gevraagd en gekregen. Een heerlijke keuken met een prettige prijs!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,2
    Heel mooi gelegen aan meer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel mooi gelegen aan meer. Geeft alles wat je van hotel verwacht, zonder exceptioneel te zijn. Bar/restaurant tegenover.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    10
    een heerlijke plek om tot rust te komen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we met een grote groep waren stelde de eigenaar (uitbater) ons een avondmaal voor dat door iedereen werd gesmaakt!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    9,2
    Pracht vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt goed. Kamers goed Personeel uiterst vriendelijk.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,5
    De airco deed het niet en de koelkast was kapot maar wij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad was een beetje oud en de wanden waren niet zo schoon. Verder was het hotel een beetje onderkomen en kon wel een opknapbeurt gebruiken.De verf bladderde overal en de muren in de kamers zaten vol vieze vegen. Verder konden wij niet met een creditcard afrekenen ofschoon dat wel was aangegeven bij de boeking. Het was zaterdag en de banken zijn niet open. Je kunt ook maar 250 euro per dag afhalen en dus als wij geen cash hadden gehad, hadden wij niet kunnen vertrekken naar ons volgend hotel.

    De airco deed het niet en de koelkast was kapot maar wij kregen meteen een andere kamer.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    Het terras en het overdekte gedeelte om te verpozen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was er rommelig. De inrichting prima maar niet adequaat opgeruimd. De hotelkamer had achterstallig onderhoud.

    Het terras en het overdekte gedeelte om te verpozen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Miralago

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: