Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parkhotel Montigeto 3-sterren

S.s. 75 Bis Del Trasimeno Km 39,010, 06065 Passignano sul Trasimeno, Italië

#10 van de 28 hotels in Passignano sul Trasimeno

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 235 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,7
    Wij waren tevreden en hebben een leuk verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het schoon maken stelde niets voor. De handdoeken werden vervangen en het bed opgemaakt. Dit gebeurde ook zo voor er nieuwe gasten in kwamen. We hebben nooit gezien dat er een emmer sop kwam of de vloer gedweild werd. De stoelen en tafels buiten werden ook niet schoon gemaakt. Jammer want verder was het leuk.

    Het zijn ruime kamers. Wíj hadden met keukentje. We konden buiten zitten en ook in de tuin. Er is een zwembad. Ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, al is het hotel wel gesitueerd aan een grote (niet drukke) baan, je ervaart helemaal geen geluidshinder

    Zeer net, grote kamers met balkon, leuke en vriendelijke ontvangst, goed bed, nette badkamer, veilig. Top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    Heerlijke vakantie bestemming al 4 keer geweest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Als ik echt iets moet zeggen dan zou ik de badkamer eens opnieuw schilderen.

    Ontbijt was heerlijk vers gebakken broodjes, je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld. Heerlijke zwembad. goede ligstoelen. zeer behulpzame eigenaresse. ze willen alles voor je uitzoeken/regelen indien u dat wenst. goede parkeerplaatsen in de schaduw. dicht bij alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,8
    zwembad, vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    zeer beperkt keukengerei (slechts twee glazen voor twee personen, een samenraapsel van wat bestek maar ook zeer beperkt), geen sponsje of afwasmiddel (was in onze andere verblijven steeds wel en is erg handig), geen stop voor in de gootsteen. Aan de bleekgeur wisten we dat er gepoetst was, er waren echter wel nog vingers zichtbaar op de ramen en badkamerdeur. Schimmelvorming aan plafond in de badkamer en in douche (geen deftige ventilatie voorzien), schimmel onder beide airco's en roest aan de deurstijl van badkamer. Zowel in de studio als rondom het terrein is het erg rumoerig (naast een drukke weg en spoorweg). Ook aan het zwembad vonden wij het lastig om echt te relaxen door het lawaai van het verkeer.

    zwembad, vriendelijke ontvangst

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Heerlijke vakantie op een mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tuin ligt aan een drukke weg , je hebt wat verkeersherrie. Maar daar is binnen niets van te horen. Verbeterpunt is een koelvitrine voor de kaas, vleeswaren en de bekertjes yoghurt.

    Heel vriendelijke en gastvrije familie. Goed ontbijt en heerlijke bedden. Ruime kamer en slaapkamer. Buiten een mooi zwembad en ligbedden. Mooie omgeving aan het meer van Trasimeno. Leuke plaatsen Assisi , Perugia. Ook Castigliano del Lago aan het meeris de moeite waard. Van hieruit kan je ook Montepuciano, Pienza en Montalcino in Toscane bezoeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, dat kleine onvolkomenheden snel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging tussen autowegen en spoorlijn was een beetje lawaaaiig. Maar niet onoverkomelijk .

    Vriendelijk personeel, dat kleine onvolkomenheden snel oploste. Heerlijk zwembad, dat op 1 juni opengaat. Op ons verzoek werd het eerder schoongemaakt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    8,8
    Kamer, prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden toegelaten

    Kamer, prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    10
    heerlijk wil meteen terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks alles was goed.

    heel vriendelijk personeel,accommodatie was uitstekend, heerlijk zwembad . zeker een aanrader.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,2
    Relaxt, ligging, omgeving, personeel, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Relaxt, ligging, omgeving, personeel, zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,6
    Zeer mooie tuin en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Niets

    Zeer mooie tuin en zwembad. Zeer verzorgd. Ruime kamers. Prima airco. Bijzonder vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Prima ontbijt, mooie kamers en erg vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We waren daar half mei maar helaas was het zwembad nog gesloten

    Prima ontbijt, mooie kamers en erg vriendelijk personeel / eigenaren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Auto is aan te raden.

    Vriendelijke mensen. Heel behulpzaam. Propere ruime appartementen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed kon wat zachter, ook hingen er spinnenwebben aan het plafond met dode muggen er in.

    Aardige mensen en zeer goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Verwachting over verblijf voor een leuk prijsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima tent. Goed zwembad, ligweide prima, uitstekende bedden. Vriendelijke staf. Kortom: uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,2
    Zeer vriendelijke gastvrouw en personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer vriendelijke gastvrouw en personeel. Lekker, verzorgd ontbijt. We zijn daar supervriendelijk ontvangen, had je iets nodig, je moest het maar vragen, zeer hartelijk en gedienstig. Echt een aanrader.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    9,2
    Het zwembad waar we konden verkoelen na een warme dag...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onze WC was stuk en kon pas na 2 dagen gerepareerd worden omdat het weekend was.

    Het zwembad waar we konden verkoelen na een warme dag city-trippen. Heel familiaire sfeer ook, en een ruime, nette kamer.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    8,8
    Ook al ligt het hotel in een 'industriegebied', heb...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Beperkt ontbijt. Veel insecten

    Ook al ligt het hotel in een 'industriegebied', heb je eigenlijk niet zoveel last van lawaai van trein of snelweg. Zeker 's nachts valt dit heel goed mee!

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    8,8
    De rust, ondanks gelegen tussen spoorweg en autosnelweg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan het hotel zelf viel niets tegen. als ik een minpunt kan opnoemen is het dat het net iets te ver van het centrum ligt(2,5km)om te voet te gaan na een avondje gezellig tafelen.

    De rust, ondanks gelegen tussen spoorweg en autosnelweg. Ideale ligging om uitstappen te maken. Vlakbij treinstation.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    9,6
    Grote kamer, prachtige badkamer, heerlijke bedden, heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt erg basic.

    Grote kamer, prachtige badkamer, heerlijke bedden, heerlijk zwembad, mooie tuin, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    7,9
    Helderheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad niet open

    Helderheid

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: