Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over N4U Guest House Florence

Via Del Proconsolo 5, Uffizi, 50122 Florence, Italië

#319 van de 536 B&B's en herbergen in Florence

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 327 beoordelingen over deze B&B

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,6
    Midden on de stad , aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets viel tegen , wc en douche zaterdag 1 deur verder op de gang ( niet gezamenlijk , maar voor jezelf overigens )

    Locatie is top , ontbijt is verderop in de straat bij een ontbijtcafe , lekker buiten ontbijten in decstad dus, top!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    6,7
    Schitterende stad - locatie zeer praktisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort - geen lift

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    We hadden een uitstap geboekt waarvoor we om 8 u ter...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een uitstap geboekt waarvoor we om 8 u ter plaatste dienden te zijn, helaas was er nog geen ontbijt voorhanden . Airco zo zo

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te kleine ontbijt zaal

    Mooie lokatie en mooi pand keurig gerenoveerd

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 mei 2016

    10
    Mooie kamers in het hartje van het centrum!
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers liggen op de voorkant van de straat, waar onder andere vuilnis en glasbakken staan. Dit gaf erg veel lawaai. Wij hadden een 3 persoonskamer, echter was er een bed bij gezet, maar was deze aan de kleine kant. Ideaal voor een kind, maar niet voor 3 volwassenen.

    Mooie kamers in het hartje van het centrum! Erg vriendelijk personeel, bij aankomst kregen we een plattegrond van de stad en leuke tips om te doen. Wij vlogen pas 's avonds laat terug en het was geen probleem om onze koffers te laten staan. Ook niet onbelangrijk; de wifi was erg goed en genoeg keuze voor het ontbijt.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van N4U Guest House Florence